Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 95 άτομα (2 μέλη και 93 επισκέπτες)

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Ασπρίλα από λευκαντικό δοντιών κρατάει λίγο και υποχωρεί καθώς περνά ο χρόνος.
Στη συνέχεια αφήνει τραύμα που μοιάζει με εξέλκωση (π.χ. άφθα).
Είναι διάχυτη λευκάδα και ομοιόμορφη.
Ενώ στην καντιντιαση δεν είναι ομοιογενές το λευκο.

Μπροστά η γλώσσα της ήταν οκ. απο την μέση σχεδόν και πίσω ήταν λευκή και ήταν ομοιογενές το χρώμα..νομίζω...θα δείξει...

Ndivo

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Κριτικές
20
Like
305
Πόντοι
3.210
Τι γίνεται ρε παιδιά, όλη η Ρωσία έχει πλακώσει αλλά από ποιότητα λίγα πράγματα  :idiot:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
tresurert φιλε tresurert με λενε !!
Τωρα για αυτο που ρωτας θα σου πω πως ειναι λαχειο οπως και με την Lada kai τα υπολοιπα κοριτσια και θελει λιγο μελετη πριν πας οπουδηποτε και βεβαια αυτο που αρεσει σε σενα δεν σημαινει οτι θα αρεσει και σε μενα !!
Τωρα για τις Star εγω εχω σηναντησει κυριες οι οποιες καναν τρελλα πραγματα και ηταν πυραυλοι και εαν θες στις γραφω κιολας και κυριες που ειχαν καμενα Μοτερ οπως λες και πεταξα τα λεφτα μου αλλα το ιδιο συμβαινει και με φρεσκα κοριτσακια της δουλιας που σου αρεσουν οποτε ειναι τελειως υποκιμενικο αυτο που λες !!!
Οποτε ο καθενας διαλεγει αυτο που του αρεσει αναλογα με τα γουστα του και μελεταει και περνει τα ρισκα του !!!
Αυτα τα ολιγα εαν εγινα αντιληπτος !!!!!!

104d4e.jpg

Zafira oτι καλυτερο εχει περασει και ναι ειναι Star !!! ;)

1000_uw9LtdX52SCBWXOFhQjixo0FHBvIRN7V.jpg

Τρεζ, ισως να ειναι φοβερο κομματι και δεν εχω δοκιμασει, αλλα οταν ρωτησα το γραφειο, μπορεις ακομα να την συναντησεις αν πας στην Βουδαπεστη. Ισως λιγο τραβηγμενο να πας Βουδαπεστη για ενα μωρο, αλλα οχι απιθανο αν κατεσεις 2-3 μερες και δοκιμασεις οτι καλυτερο κατοικει εκει.  :2funny:

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
Έχεις πράγματι δίκιο πώς έχει να κάνει με την προσφορά και τη ζήτηση,αλλά και εδώ υπάρχουν και ντόπιες,αλλά κι εμείς εδώ έχουμε μονίμως τα περισσότερα,όχι βέβαια και από τα καλύτερα,CT οπότε...
Όπως και να έχει όμως είναι μεγάλη κουβέντα και δύσκολα θα καταλήξει κάπου.
Οχι και τα περισσοτερα! Η Αθηνα μπορει να εχει το 1/20 του Λονδινου, το 1/10 του Μιλανου και των Παρισιων...

lycaonas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
4
Like
19
Πόντοι
1
Δεν γνωρίζω....αλλά δεν ακούω κιόλας!!!.....
Που σημαίνει ότι κάτι παίζει!!!!
Αυτό λέει η εμπειρία μου!!!!
Δεν κάνεις τον κασκαντερ σε αυτή εσύ, γιατί εγώ θα κάνω τον κασκαντερ σε άλλη?
Δύο σε μία μέρα δεν λέει......

Έστειλα sms για συνάντηση και δεν πήρα ούτε απάντηση. Αν μάθει κάποιος κάτι ας το πεί

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Μπροστά η γλώσσα της ήταν οκ. απο την μέση σχεδόν και πίσω ήταν λευκή και ήταν ομοιογενές το χρώμα..νομίζω...θα δείξει...
Για αυτη την γλωσσα λες Μητσαρα η για αλλη γιατι εχω μπερδευτη !!!!!

Συνημμένα

• IMG_1171.jpg
    IMG_1171.jpg
    40,9 KB · Εμφανίσεις: 22

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
ωραιο το μωρο!!!αυτο το σκουλαρικι στο στομα!!!!εχουμε κανα τηλ να κανονισουμε συναντηση??

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Άνοιξα προ ολίγου τον Zouzana, μήπως και έχει προγραμματίσει τίποτα αξιόλογο για την επόμενη εβδομάδα, και το μάτι μου καρφώθηκε στην Savanna (), που την έχω σταμπάρει από καιρό, και περίμενα πως και πως πότε θα έρθει κι από τα μέρη μας. Έλα όμως που διάβασα αυτό "" και αμέσως έκανα στροφή 180°. Τις ευχαριστίες μου λοιπόν σε όλους τους συναθλητές για τις κριτικές τους και τη προστασία που μας προσφέρουν από τις κακοτοπιές. Πάμε για άλλα.

lycaonas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
4
Like
19
Πόντοι
1
Άνοιξα προ ολίγου τον Zouzana, μήπως και έχει προγραμματίσει τίποτα αξιόλογο για την επόμενη εβδομάδα, και το μάτι μου καρφώθηκε στην Savanna (), που την έχω σταμπάρει από καιρό, και περίμενα πως και πως πότε θα έρθει κι από τα μέρη μας. Έλα όμως που διάβασα αυτό "" και αμέσως έκανα στροφή 180°. Τις ευχαριστίες μου λοιπόν σε όλους τους συναθλητές για τις κριτικές τους και τη προστασία που μας προσφέρουν από τις κακοτοπιές. Πάμε για άλλα.

Η κοπέλλα 'έλεγε' πολλά πριν 4 χρόνια ως Alexa. Τώρα έχει γίνει πατσαβούρα και καλό είναι να μην περνάμε ούτε έξω από το ξενοδοχείο της.

gismo1972

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
1.521
Πόντοι
6.835
Μετρότατο service
Τα περί εμφάνισης είναι πιο υποκειμενικά

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom