Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 154 άτομα (6 μέλη και 148 επισκέπτες)

gismo1972

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
1.521
Πόντοι
6.835
Διαφωνώ, οι Ρουμάνες είναι καλές αλλά δεν έχουν class κατά μέσο όρο
Έχουν ακόμα έναν μικρό επαρχιωτισμό

Οι Λιθουανές είναι σε άλλη κατηγορία, μόνο το ντύσιμό τους και την συμπεριφορά τους να δεις και θα καταλάβεις τη διαφορά

εχουν class τα λιθουανα Τipos... οπως ακριβως και οι ρουμανες!!! :2funny: :2funny:

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Άνοιξα προ ολίγου τον Zouzana, μήπως και έχει προγραμματίσει τίποτα αξιόλογο για την επόμενη εβδομάδα, και το μάτι μου καρφώθηκε στην Savanna (), που την έχω σταμπάρει από καιρό, και περίμενα πως και πως πότε θα έρθει κι από τα μέρη μας. Έλα όμως που διάβασα αυτό "" και αμέσως έκανα στροφή 180°. Τις ευχαριστίες μου λοιπόν σε όλους τους συναθλητές για τις κριτικές τους και τη προστασία που μας προσφέρουν από τις κακοτοπιές. Πάμε για άλλα.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟΣ
Εξάλλου η φοτοσουπιά είναι εξώφθαλμη... Βλέπεις αγαπάει ο θεός & το νοικοκύρη (κι ας είναι αταχτούλης)!!!

s1

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ΠΡΟΣΟΧΗ ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟΣ
Εξάλλου η φοτοσουπιά είναι εξώφθαλμη... Βλέπεις αγαπάει ο θεός & το νοικοκύρη (κι ας είναι αταχτούλης)!!!

Hταν η δευτερη απο το ζουζανα  που πηρα πριν 3,5χρονια και ηταν η αιτια να διαγραψω το πρακτορειο για παντα,οχι γιατι περασα πολυ χαλια αλλα γι αυτο το λογο που λες,το εκτεταμενο φωτοσοπ.2 στα 2 αρκετα χειροτερα απο οτι στις φωτο ηταν αρκετα για μενα ωστε να μην ξαναπαρω ασχετα οτι εχει φερει  και καποια καλα κομματια με βαση βεβαια τις κριτικες των αλλων συναγωνιστων.

s1

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Φθηνά....τα άλλα πανε ακριβά!!!! ;)
Είναι να μην σε πάρουν είδηση...την έκατσες!!!!! :2funny: :2funny:

τι τους δινουνε και πινουνε ρε γκεο εκει πανω και βγενουν ετσι οι γκομενες?ειμαι 30αρης καιτην εχω ζησει απο κοντα αυτη την γενια.τετοια νοοτροπια εδω συναντω σε κοριτσια αυτης της ηλικιας 1 στισ 1000.τι να πω.

H1927

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
50
Like
33
Πόντοι
671
Ρε παιδιά για λύστε μου μια απορία σας παρακαλώ.Γιατί αυτός ο Ρομπ στέλνει πάντα τις καλύτερες κοπέλες του στα Παρίσια?Δεν λέω, και η Πάμελα με την Καte που μας στέλνει συχνά καλές φαίνονται αλλά οι άλλες πρέπει να είναι πολύ κορυφή.Τι γίνεται στο Παρίσι ρε γαμώτο? Δεν έχουν κρίση εκεί ή οι φλωρο Γάλλοι είναι καλύτεροι από εμάς? Οι περισσότερες κοπέλες πάντως μου έχουν πει ότι οι Γάλλοι σαν άντρες είναι για τον τσούπο...

s1

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδιά για λύστε μου μια απορία σας παρακαλώ.Γιατί αυτός ο Ρομπ στέλνει πάντα τις καλύτερες κοπέλες του στα Παρίσια?Δεν λέω, και η Πάμελα με την Καte που μας στέλνει συχνά καλές φαίνονται αλλά οι άλλες πρέπει να είναι πολύ κορυφή.Τι γίνεται στο Παρίσι ρε γαμώτο? Δεν έχουν κρίση εκεί ή οι φλωρο Γάλλοι είναι καλύτεροι από εμάς? Οι περισσότερες κοπέλες πάντως μου έχουν πει ότι οι Γάλλοι σαν άντρες είναι για τον τσούπο...

δεν ξερω αν ειναι καλυτερες η χειροτερες οι συγκεκριμενες, αλλα οι γαλλοι μπορει να μην ειναι καλυτεροι αλλα ειναι περισσοτεροι και με μεσο μισθο μεγαλυτερο κατα πολυ απο το μεσο ελληνα πραγμα που σyνιστα μια καλη αγορα για τα ct.τωρα το τι λενε τα κοριτσια μη το λαμβανεις υποψη.γκομενους δεν ψαχνουνε, τα λεφτα θελουν και πιστεψε με δεν την χαλαει καμμια να χτυπαει τα 250αρια με την ελαχιστη δυνατη κοπωση ποσο μαλλον αν δινει το δικαιωμα αυτο ο πελατης.

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
;)

Συνημμένα

• Re.jpg
    Re.jpg
    59 KB · Εμφανίσεις: 19

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Πρόεδρε, ποιά είναι το μωρό? Μου φαίνεται την έχεις ξαναμοστράρει ή κάνω λάθος?
Δωσ'τά φώτα σου γιατί έχω μείνει με το μαντήλι του βασιλικού αποχαιρετισμου στο χέρι,κι ακούω για -25 C στη Μόσχα...

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
Regina Moon
Πρόεδρε, ποιά είναι το μωρό? Μου φαίνεται την έχεις ξαναμοστράρει ή κάνω λάθος?
Δωσ'τά φώτα σου γιατί έχω μείνει με το μαντήλι του βασιλικού αποχαιρετισμου στο χέρι,κι ακούω για -25 C στη Μόσχα...

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
τι τους δινουνε και πινουνε ρε γκεο εκει πανω και βγενουν ετσι οι γκομενες?ειμαι 30αρης καιτην εχω ζησει απο κοντα αυτη την γενια.τετοια νοοτροπια εδω συναντω σε κοριτσια αυτης της ηλικιας 1 στισ 1000.τι να πω.

Καλά μην τα στοιχηματίζεις κιόλας.... 

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom