Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (3 μέλη και 51 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Μωρε και η στανη γκεμιστηκε  :2funny: :2funny: :2funny:

Περεμπιπτοντος περασα απο www.bourdela.com/content/view/1980/1/]Morgan[/url] χθες, ομορφο κοριτσι με ρογα που βγαζει ματι, βελουδινη καθαρη επιδερμιδα, πανεξυπνη και μορφωμενη. Τα δινει ολα και λοκο στην τιμη και ειναι σε σουπερ οτελι. Πλακατζου και φιλικοτατη σε κανει να νοιωθεις ομορφα. Ολα πανω της φυσικα, οχι το απολυτα γυμνασμενο κορμι αλλα το καλα συντηρημενο !!! Υψος 1.74 με ωραια πιασιματα.

barkoulis71

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
0
Πόντοι
11
@ barkoulis71   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  Σιγα μην δεν το ξεραμε οτι θα περασεις ομορφα  :rockon: :rockon:

@ Varnalis, Γερο μου δεν ακους - δεν ακους τον φιλο σου. Τι να σου κανω;  :headbang: :headbang:

Τι εγινε ρε παιδια παρελαση απο τη Vanesa  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Όχι απλά όμορφα... γαμάτα να λες!  :cheesy: :cheesy: Τα λέγατε εσείς όντως  :rockon:
Και όχι απλά παρέλαση, παρέλαση του κώλου... 75% anal οι Έλληνες λέει το κορίτσι!!!! 

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Ναι εφαγε ενα δευτερο σαντουιτσακι που της ειχα παει.
Ρε ξεφτιλα δινουμε 300 - 500 - 600 κλπ κλπ
και δεν δινουμε ενα διφραγκο για μια τυρροπιτα xaxaxaxa
review απο vanessa που θα θελα να γραψω(ετσι και αλλιως ειναι full booked)για να ξερει και ο baby πως φερομαι στις γυναικες
ξεκινησαμε για αρχη με σφηνακι κρεμας μαρουλιου με ψητο σουσαμι
στη συνεχεια saute απο γαριδες με puree απο ρεβιθια και τεχνητα συννεφα απο tuber magnatum pico
συνεχισαμε με φιλετο ροφου  με ragout μανιταριων,και τελος για επιδορπιο....
parfait απο πρασινα μηλα,caramello απο καστανα και γλυκο πικαντικο sorbait λωτου

Επισκέπτης
Ρε xilnik με αυτο το μενου καπου θα σε εχωνε .... Απαιχτος λεμεε!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
review απο vanessa που θα θελα να γραψω(ετσι και αλλιως ειναι full booked)για να ξερει και ο baby πως φερομαι στις γυναικες
ξεκινησαμε για αρχη με σφηνακι κρεμας μαρουλιου με ψητο σουσαμι
στη συνεχεια saute απο γαριδες με puree απο ρεβιθια και τεχνητα συννεφα απο tuber magnatum pico
συνεχισαμε με φιλετο ροφου  με ragout μανιταριων,και τελος για επιδορπιο....
parfait απο πρασινα μηλα,caramello απο καστανα και γλυκο πικαντικο sorbait λωτου

Κάτσε να σου δώσω ένα tip for future reference.

Και αυτή αλλά και η ψηλή η φίλη της, γουστάρουν τρελά typical greek σουβλάκι τίγκα στο τζατζίκι...

Απλά πράγματα και φτηνά.

Τυλιγμένα και σε σακούλα να τους τα πας, ακόμη και για πρωινό, ρώτα και τον BABY να σου πει, τι χαρές θα κάνουνε.

:2funny:

Επισκέπτης
Υπομονη σε λιγο ερχεται ο ΄΄μεταφραστης΄΄  :2funny: :2funny:

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16

Και αυτή αλλά και η ψηλή η φίλη της, γουστάρουν τρελά typical greek σουβλάκι τίγκα στο τζατζίκι...

Απλά πράγματα και φτηνά.

Τυλιγμένα και σε σακούλα να τους τα πας, ακόμη και για πρωινό, ρώτα και τον BABY να σου πει, τι χαρές θα κάνουνε.

Μεταφράζω : www.bourdela.com/content/view/1682/1/] Αnnabelle [/url] και www.bourdela.com/content/view/1846/1/]Moly[/url]

Aλλά ο Yorgos εννοεί κυρίως την Μοly  ;)

Επισκέπτης
Μηπως πηγα στην δυδιμη αδελφη της Roxy !!!!! :2funny: :2funny:
Η ειναι για κοντοψωλους sorry xpapad  η της αλλαξες τον αδοξαστο  :knockinb: :knockinb: :knockinb:  και δεν αντεχε αλλο !!!!
Τι να πω εμενα ουτε μεσα δεν με αφηνε να τον βαλω. :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Ετσι και εγω μετα απο κανενα 20λεπτο προσπαθιας μηπως και βρω καμμια πορτα ανοιχτη και μπω , μιας και ολες ηταν κλειστες αφησα ενα 50αρι αν και θα επρεπε να ζητησω να μου δωσει για βενζινες και τετοια και την εκανα.
Μπορει να ειναι πολυ καλη απλα με εμενα δεν ηταν. :headbang: :headbang:
Α ρε πουστη μου μονος μου τα γραφω και μονος μου γελαω με τα χαλια μου. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
τουλαχιστον σου τραγουδησε τιποτα η' δεν εχει ουτε φωνη?
αποσπασμα απο κριτικη του xpapad
Υ.Γ. Αν σας μείνει κανένα δεκάλεπτο στο τέλος βαλτε την να σας κανει μασαζ και να σας τραγουδαει,έχει καλο λαρύγγι.

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
Μηπως πηγα στην δυδιμη αδελφη της Roxy !!!!! :2funny: :2funny:
Η ειναι για κοντοψωλους sorry xpapad  η της αλλαξες τον αδοξαστο  :knockinb: :knockinb: :knockinb:  και δεν αντεχε αλλο !!!!
Τι να πω εμενα ουτε μεσα δεν με αφηνε να τον βαλω. :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Ετσι και εγω μετα απο κανενα 20λεπτο προσπαθιας μηπως και βρω καμμια πορτα ανοιχτη και μπω , μιας και ολες ηταν κλειστες αφησα ενα 50αρι αν και θα επρεπε να ζητησω να μου δωσει για βενζινες και τετοια και την εκανα.
Μπορει να ειναι πολυ καλη απλα με εμενα δεν ηταν. :headbang: :headbang:
Α ρε πουστη μου μονος μου τα γραφω και μονος μου γελαω με τα χαλια μου. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δεν μπορω να καταλαβω τι εγινε???  :think: :think: :think: :think:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Απλά πράγματα και φτηνά.

Μεταφράζω : www.bourdela.com/content/view/1682/1/] Αnnabelle [/url] και www.bourdela.com/content/view/1846/1/]Moly[/url]

Aλλά ο Yorgos εννοεί κυρίως την Μοly  ;)

Όχι ρε εσείς.
Άει σιχτίρ, μου το χαλάσατε.
Πάνω που σκεφτόμουνα να επιστρέψω μετά από πολύ καιρό αποχής από το άθλημα με Moly.

Και σχεδιάζα να σκάσω μύτη με κανένα super burrito (kinky, εεεεεε) και να της έλεγα:

"Holy, Moly, Guacamole"

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
τουλαχιστον σου τραγουδησε τιποτα η' δεν εχει ουτε φωνη?
αποσπασμα απο κριτικη του xpapad
Υ.Γ. Αν σας μείνει κανένα δεκάλεπτο στο τέλος βαλτε την να σας κανει μασαζ και να σας τραγουδαει,έχει καλο λαρύγγι.
μου είπε οτι ο λογος που δεν καπνίζει είναι οτι τραγουδαει και εγω δεν εχασα χρονο και την εβγαλα στην πιστα, ΚΑΛΗ ΗΤΑΝ !!!!!!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Aλλά ο Yorgos εννοεί κυρίως την Μοly  ;)
Vanessa και Moly ρε...

Εάν η Anabelle ήταν φίλη με την Moly, θα είχαμε πρόβλημα, όπως έχουμε λόγω άλλης φίλης της Anabelle!
(για να σε δω να μεταφράζεις το τελευταίο... :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:)

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom