Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 67 άτομα (3 μέλη και 64 επισκέπτες)

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
παντως θελω να πω και κατι ακομα που δεν εγραψα στην κριτική για τη Roxy. Εχοντας στο μυαλο μου περι στρουμφ και βροχιαλια που της συνέβει πριν κανα χρονο ειμουνα σιγουρος πως θα αντιμετωπισω μια καχυποπτη κοπελα και τελικα ειχα δικιο. λιγο χρόνο στην αρχη (κανα  5λεπτο) της μιλησα για τη δουλεια μου για το αγχος που μου προκαλει η δουλεια εχοντας σαν σκοπο να της βγαλω απο το μυαλο οτι πονηρο μπορει να ειχε βαλει. ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ :dancing: :dancing:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Όχι ρε εσείς. Άει σιχτίρ, μου το χαλάσατε. Πάνω που σκεφτόμουνα να επιστρέψω μετά από πολύ καιρό αποχής από το άθλημα με Moly. Και σχεδιάζα να σκάσω μύτη με κανένα super burrito (kinky, εεεεεε) και να της έλεγα:
"Holy, Moly, Guacamole"

Σουβλάκια λέμεεεεεεε!

Αλλά για μισό ρε μάγκες, τι μανία είναι αυτή με το να πηγαίνουμε τζάμπα φαγητό?

Στο κάτω κάτω, δεν τους λείπει τίποτα, όλες με σακούλες κατεβαίνουν από τον μπουφέ του ξενοδοχείου κατά το πρωϊνό!

:2funny: :2funny: :2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
παντως θελω να πω και κατι ακομα που δεν εγραψα στην κριτική για τη Roxy. Εχοντας στο μυαλο μου περι στρουμφ και βροχιαλια που της συνέβει πριν κανα χρονο ειμουνα σιγουρος πως θα αντιμετωπισω μια καχυποπτη κοπελα και τελικα ειχα δικιο. λιγο χρόνο στην αρχη (κανα  5λεπτο) της μιλησα για τη δουλεια μου για το αγχος που μου προκαλει η δουλεια εχοντας σαν σκοπο να της βγαλω απο το μυαλο οτι πονηρο μπορει να ειχε βαλει. ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ :dancing: :dancing:

Αυτό τα εξηγεί όλα, γιαυτό την πάτησε ο BABY.

Εάν τον δεις, είναι φτυστός ασφαλίτης.

Κοντούλης, χοντρούλης, κοντό μαλλί, γκρι παντελονάκι, γαλάζιο πουκάμισο με πακέτο marlboro (Κόκκινο) στο τσεπάκι, άσπρη καλτσούλα, μαύρο γοβάκι και μαύρο δερμάτινο.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Αυτό τα εξηγεί όλα, γιαυτό την πάτησε ο BABY.

Εάν τον δεις, είναι φτυστός ασφαλίτης.

Κοντούλης, χοντρούλης, κοντό μαλλί, γκρι παντελονάκι, γαλάζιο πουκάμισο με πακέτο marlboro (Κόκκινο) στο τσεπάκι, άσπρη καλτσούλα, μαύρο γοβάκι και μαύρο δερμάτινο.

Γοβάκι? ΓΟΒΑΚΙ? ΓΟΒΑΚΙ??? Μουυυαααχαχαχαχαχαχαχα

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Vanessa και Moly ρε...

Εάν η Anabelle ήταν φίλη με την Moly, θα είχαμε πρόβλημα, όπως έχουμε λόγω άλλης φίλης της Anabelle!
(για να σε δω να μεταφράζεις το τελευταίο... :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:)

Tην Αnabelle την έβαλα διότι

1)Της αρέσουν τα σουβλάκια (ξέρεις ποιός το έχει πει  ;) ...)
2)θα είναι από 11-13 Νοεμβρίου στην Αθήνα
3)Είναι ψηλή :cheesy:

Μιλάς μάλλον για κάποια που αναζητείτε ακόμη η τύχη της ...

Επισκέπτης
Εγω παντως μαλλον θα κλεισω τουτη δω www.bourdela.com/content/view/2048/1/#jreview_5122]( Margo  )[/url] ...
Δε ξερω πως μου χει κολλησει αλλα την εχω δει κανα δυο φορες face to face και ειναι μια χαρα σε ολα..
Μετα την κριτικη και του συναγωνιστη κιολας ο δρομος ανοιξε περισσοτερο    :grin:

HANTZOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
43
Πόντοι
1
Λοιπόν ρε παιδιά, όντως είχατε όλοι δίκιο για Vanesa... τρελλή γκόμενα και γαμώ τα άτομα...είναι παντελονοαδειάστρα πρώτης τάξεως, μπορεί να σε καταστρέψει κανονικά! Ευτυχώς που είναι αρκετά επαγγελματίας και χρόνια στο κουρμπέτι και δεν πολυκινδυνέυει κανείς να την πατήσει πιο χοντρά  :grin:
Και νόμιζα ότι είχε κάνει αρκετά  tour εδώ κρίνοντας από το "fan club" της και μου λέει αυτό είναι το δεύτερο μόλις! Μπράβο στο κορίτσι  :rockon:
μπα αδελφε εχει το δεκα το καλο αλλου και περιμενει - ακου tt σε ροζ χρωμα :2funny: :2funny:

HANTZOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
43
Πόντοι
1
Απ' ότι φαίνεται τους δεσμούς δεν τους ταίζει, τους ..... εξαφανίζει :2funny:
Πάντως και η ίδια η Vanesa το είπε μόλις μιλήσαμε λίγο για το πρόγραμμά της. Αν δεν είχε περάσει ο Baby να της πάει ένα snack, μόνο με coca cola θα με περίμενε. Αν το δούμε σοβαρά πάντως, αυτό πρέπει να το ελέγξει η ίδια. Αν το πάρουμε λίγο στην πλάκα όπως επιβάλλεται, υπάρχει περίπτωση να δούμε πεσκέσια ντεκέδες λάδι, καμμιά κότα κ.λ.π.
αδελφε εκτος απο coca cola εχει και μελι που πηγε το αδελφι :2funny: :2funny:

vizolatris

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ωραιες βυζαρες αυτη η ναταλη

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Nathalie πολυ καλη περιπτωση με τρομερες επιδοσεις

Eάν βάλεις φωτό την φάτσα της και μοιάζει έστω και λίγο στις φωτό της nathalie, εγώ θα κάτσω να με πάρει παρτούζα όλο το site...

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
Eάν βάλεις φωτό την φάτσα της και μοιάζει έστω και λίγο στις φωτό της nathalie, εγώ θα κάτσω να με πάρει παρτούζα όλο το site...

μην ριχνεις τετοιες ιδεες..ποτε δεν ξερεις...αγριεμενους τους κοβω εδω ολους :grin: :2funny: :2funny: :2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
ωραιες βυζαρες αυτη η ναταλη

Αυτό να λέγεται...ούτε ουλές φαίνονται, ούτε τίποτα! 

:headbang:

titsfd7.jpg

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom