Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (1 μέλη και 48 επισκέπτες)

barkoulis71

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
0
Πόντοι
11
Αφού λοιπόν μετά τις λαμογιές που μου'κανε ο zuzanas έμεινα χωρίς να δοκιμάσω Julia την άλλη εβδομάδα, μήπως έχει κάποιος καμιά ιδέα τί εστί μια Paris που είδα? (Independent από Ιταλία??? σιγά μην είναι!!). Επίσης για Elle (Mermaids) κάτι? Όλα τα άλλα της εβδομάδας μου φαίνονται μαπα... ακόμη και από Luise Black η δική μου εμπειρία είναι απλά καλή και όχι όσο super λένε οι περισσότεροι (δεν αμφισβητώ, ίσως στο δικό μου γούστο δεν πάει αυτό το στυλ ή απλά την πέτυχα σε μέτρια μέρα!) ... πιο σωστά εδώ παρά στο γενικό thread που το πρωτοέβαλα!!

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.009
Πόντοι
5.355
έρχεται και η Luana από Βραζιλία. Καλό γκομενάκι φαίνεται μόνο προσέξτε αν την πάρετε μην σας γλιστρήσει το σαπούνι στο μπάνιο και σκύψετε να το πάρετε...

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.009
Πόντοι
5.355
και η Melani καλή είναι αλλά θα έμπαινα στο δωμάτιο με την πλάτη στον τοίχο καλού κακού...
έρχεται και η Luana από Βραζιλία. Καλό γκομενάκι φαίνεται μόνο προσέξτε αν την πάρετε μην σας γλιστρήσει το σαπούνι στο μπάνιο και σκύψετε να το πάρετε...

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.009
Πόντοι
5.355
Οι ρουμάνες κάνουν επέλαση στην Αθήνα για να κατατροπώσουν τις Ρωσίδες..
Οι Ρωσίδες είναι ψηλές και δυνατές αλλά οι Ρουμάνες είναι κοντές και ευκίνητες...

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
Α ξεχασα εκτος απο τα ρεστα θα παρεις και δωρο μπλουζα Bourdela.com !!!!!!!!
Εμενα μου την υπεγραψε και η κοπελα.
Με αλλα λογια και με αυτογραφο κιολας. :boobies:

Βρε ΒΑΒΥ, ξέρεις αν πρέπει να καταθέσεις υποχρεωτικά σε τεμάχιο χρήμα ( & σπέρμα) ή μπορείς να ζητήσεις το μπλουζάκι χωρίς καμμία άλλη υποχρέωσή σου αν δεν σε ενδιαφέρουν τα προτεινόμενα κορίτσια? (sorry για το off-topic, αλλά αφού αναφέρθηκε....)

Επισκέπτης
Δεν το ξερω αυτο.
Αμα πας στο μαγαζι ρωτα τι να πω !!!!!!!!!

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Τιγκαρε το προγραμμα της Τζούλιας. Και έλεγα να δώσω μια τελαυταία ευκαιρία στον Ζ....

Επισκέπτης
Σιγα μην και δεν το καλυτερο κοριτσι του M...κοzuzuna.

gerom

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Hi guys
Μόλις έγινα μέλος! Ο λόγος είναι ότι έχω πολύ περιορισμένη εμπειρία στα CT (1-2 φορές όλο και όλο) και εδώ υπάρχει συσσωρευμένη γνώση!!! Ελπίζω να συνεισφέρω και εγώ γράφοντας χλμ στο κοντέρ...
We keep in touch  :)

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
Μαγκες μολις γυρισα απο ΒΑΛΕΡΙΑ (ZUZANA) ένα πρεγμα εχω να πω ΜΑΚΡΥΑΑΑΑΑΑΑ!!! ΜΗΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕΤΕ!!!!!!!! ΜΟΥΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!

Επισκέπτης
Οχι ρε φιλε μην μας το κανεις αυτο . :headbang:
Ασε να παει ο Tipos που εχει φαγωθει . :grin:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.901
Πόντοι
13.165
γι αυτο στενοχωριεσαι xpapad?σημερα το βραδι ,αντε βαρια βαρια αυριο το πρωι θα ξαναγινει μουναρος μ εκπληκτικο service

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
Μαγκες μολις γυρισα απο ΒΑΛΕΡΙΑ (ZUZANA) ένα πρεγμα εχω να πω ΜΑΚΡΥΑΑΑΑΑΑΑ!!! ΜΗΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕΤΕ!!!!!!!! ΜΟΥΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!

για πες λεπτομεριες...? αυτη τη φορα ο zuzunas ξεπερασε τον εαυτο του????

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
BABY σε εκτιμω και σε θεωρω οτι πιο αξιοπιστο υπαρχει εδω μεσα, ειναι οτι πιο μουφα υπαρχει, εχω βελει κριτικη δεν εχει βγει ακομα, οταν την ειδα προσπαθησα να βαλω ολη τη φαντασια που διαθετω για να την παρομοιασω με τις φωτο, ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
BABY σε εκτιμω και σε θεωρω οτι πιο αξιοπιστο υπαρχει εδω μεσα, ειναι οτι πιο μουφα υπαρχει, εχω βελει κριτικη δεν εχει βγει ακομα, οταν την ειδα προσπαθησα να βαλω ολη τη φαντασια που διαθετω για να την παρομοιασω με τις φωτο, ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ

και γιατι δεν την εκανες... ????

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
[quote author=geomix link=topic=27.msg771567#msg771567 date=1223915411
[/quote]

ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑ ΚΑΙ ΜΙΑ

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom