Επισκέπτης
Πενηνταριες κατεβαινουνε και τα εχω χασει.Ναι το κουφαλα, ολο μου κατεβαζει ποστ > > >
Πενηνταριες κατεβαινουνε και τα εχω χασει.Ναι το κουφαλα, ολο μου κατεβαζει ποστ > > >
Τελικα οπου παω πας βρε φιδακλα .Γύρισα πριν από λίγο από Afrodite (Eliza). Not bad αλλά ούτε και τίποτα το σούπερ...
Τελικα οπου παω πας βρε φιδακλα .
Νεανιας εισαι αλλα στα χναρια του παππου σε βλεπω.
Γαμω τα περιπτερα που εχουν βελαξει τελευταια.
Πω πω ειναι και μια ωρα πισω το Παρισι .Αρχησε και μαθαινει ο μικρος
Όπως πιό πάνω ο BABY έτσι παλιότερα κι εγώ (που επισκέφθηκα δεύτερη φορά την Natali-VE κι επιβεβαιώνω-επαναλαμβάνω την αρχική μου βαθμολογία) έτσι κι ο moody σήμερα συμφωνούμε ότι το κορίτσι είναι από τα πολύ καλά ct που βρίσκονται σήμερα στην Αθήνα.
Αναρωτιέμαι όμως γιατί οι άλλοι δύο συναθλητές που την βαθμολόγησαν την έθαψαν κανονικά.
Μπορεί βέβαια οι άνθρωποι να την βρήκαν σε κακή διάθεση ή να μην ταίριαζε η χημεία τους ή να έχουν άλλα πολύ υψηλά κριτήρια και απαιτήσεις.
Άσχετα όμως με τα παραπάνω έχω αρχίσει και υποψιάζομαι (κι από άλλες περιπτώσεις) ότι δεν έχουν όλοι αγαθές προθέσεις σαν κι εμάς αλλά φοβάμαι ότι όταν παρουσιάζεται ένα νέο καλό πρακτορείο ή κορίτσι τεχνηέντως γίνεται προσπάθεια απαξίωσής τους για να ζουν και να βασιλεύουν και να μαζεύουν ανενόχλητοι όλα τα φράγκα κάποια πρακτορεία που έχουν γίνει καθεστώς και όχι μόνο.
Κι είναι περίεργο ότι κάποιων πρακτορείων τα κορίτσια δεν τα ενοχλούν ποτέ οι αρχές ενώ μπαγλαρώνουν τις άλλες.
Κάποιες απορίες εκφράζω για προβληματισμό.
ξερουμε τιποτα για μια sandra που μας εχει ερθει απο χθες...??? υψος 1,60!!!!!!
Υπάρχουν "γυναίκες" σε αυτό το ύψος? Και βγαίνουν και στο κλαρί?
Θράσος!
Περνα απο Βουρβαχη 19 και θα περασεις καλα Geomix και θα σου δωσουν ρεστα και 200 Ευρα.
Περνα απο Βουρβαχη 19 και θα περασεις καλα Geomix και θα σου δωσουν ρεστα και 200 Ευρα.
Α ξεχασα εκτος απο τα ρεστα θα παρεις και δωρο μπλουζα Bourdela.com !!!!!!!!
λες...??????
:μεγαλειαααα!!!!!! αυτο να βγει στο ebay πιανει και 5.000 ευροΑ ξεχασα εκτος απο τα ρεστα θα παρεις και δωρο μπλουζα Bourdela.com !!!!!!!!
Εμενα μου την υπεγραψε και η κοπελα.
Με αλλα λογια και με αυτογραφο κιολας.