Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 80 άτομα (1 μέλη και 79 επισκέπτες)

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
:2funny: :2funny: αντε σε ειδαμε και στα νιατα σου  :grin: απο μικρος προεδρος

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
το 'boogie nights' να δεις αν δεν το εχεις κανει

Επισκέπτης
BOOGIE NIGHTS

[youtube=425,350]oDZ9tl43SXU&feature=related[/youtube]

[size=40pt] DIRK DIGGLER[/size]    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
οριακα μικροτερος μου  :grin:   :grin:

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
παντα  μου λεγαν οτι φερνω στον Μπαρτ ρευνολτς  και γουσταρα γιατι ειναι ατομαρα

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Όλα τα ωραία του Alice έβαλες, το πιο σχετικό ξέχασες...

Billion Dollar BABY

[youtube=425,350]4tywOg2pSAA[/youtube]

...έρχεται σκούπα...

Επισκέπτης
Aς βαλει και κανενας αλλος .
URL]]

Επισκέπτης
μιλαμε για σκυλι του πολεμου,εγω πιστευω ο rebetakos θα μας πει οτι ο φωτισμος ηταν χαμηλος,ο φωτογραφος κακος αλλα η γκομενα εκπληκτικη
μετα θα την παρει και ο yura,ειμαι σιγουρος :cheesy:

Μπα .... 
....ο φωτισμος ειναι χαμηλος, αλλα ο φωτογραφος εκπληκτικος,  η γκομενα δειχνει να ειναι χειροτερη.....  :2funny: :2funny: :2funny:

varnalis

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2008
Κριτικές
60
Like
279
Πόντοι
361
Εγω το αυριανο με την Natali VE το εκανα σημερα γιατι αυριο αδυνατω λογο κατι πολυ ιδιαιτερου.
Να μην σας τα πολυλογω το κοριτσι τα πηγε πολυ καλα μαζι μου .
Ειναι οπως στις φωτο στην κεφαλη και στους βυζους οπου εχουν κανει παρα πολυ καλη δουλια οι τεχνιτες και εαν δεν εισαι μαεστρος μπορει να την πατησεις και να νομιζεις οτι ειναι τα πραγματικα της.
Παμε παρακατω πρεπει να χασει 4 - 5 κιλα γιατι τα εχει παρει στην περιφερια οχι ομως πως με χαλασανε απλα για να ειναι κορμι λιγερο σαν τις φωτο.
Social time πολυ καλο με Αγγλικα παλι πολυ καλα και δικηγορινα η κυρια με γρηγορο αυτοκινητο που τρακαρε πριν κανα δυμηνο.
Με το αναλογο φτιαξιμο υγραινεται πολυ το κοριτσι και τα δινει ολα.
Στην πιπα ειναι ψιλοχαλαρη αλλα εαν της αλαξετε σταση και την βαλετε ξαπλα τοτε τον καταπινει ευκολα.
Μην ξεχασεται να της πειτε να βγαλει τον μικρο της ροζ φιλο απο το συρταρι να σας κανει παρεα.
Εγω θα ξαναπαρω και θα την ταισω κιολας γιατι το υποσχεθηκα.

Όπως πιό πάνω ο BABY έτσι παλιότερα κι εγώ (που επισκέφθηκα δεύτερη φορά την Natali-VE κι επιβεβαιώνω-επαναλαμβάνω την αρχική μου βαθμολογία) έτσι κι ο moody σήμερα συμφωνούμε ότι το κορίτσι είναι από τα πολύ καλά ct που βρίσκονται σήμερα στην Αθήνα.
Αναρωτιέμαι όμως γιατί οι άλλοι δύο συναθλητές που την βαθμολόγησαν την έθαψαν κανονικά.
Μπορεί βέβαια οι άνθρωποι να την βρήκαν σε κακή διάθεση ή να μην ταίριαζε η χημεία τους ή να έχουν άλλα πολύ υψηλά κριτήρια και απαιτήσεις.
Άσχετα όμως με τα παραπάνω έχω αρχίσει και υποψιάζομαι (κι από άλλες περιπτώσεις) ότι δεν έχουν όλοι αγαθές προθέσεις σαν κι εμάς αλλά φοβάμαι ότι όταν παρουσιάζεται ένα νέο καλό πρακτορείο ή κορίτσι τεχνηέντως γίνεται προσπάθεια απαξίωσής τους για να ζουν και να βασιλεύουν και να μαζεύουν ανενόχλητοι όλα τα φράγκα κάποια πρακτορεία που έχουν γίνει καθεστώς και όχι μόνο.
Κι είναι περίεργο ότι κάποιων πρακτορείων τα κορίτσια δεν τα ενοχλούν ποτέ οι αρχές ενώ μπαγλαρώνουν τις άλλες.
Κάποιες απορίες εκφράζω για προβληματισμό.

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
Γύρισα πριν από λίγο από Afrodite (Eliza). Not bad αλλά ούτε και τίποτα το σούπερ...

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
σε προηγουμενο μηνυμα ανεφερα οτι ο πρωτος και ο τελευταιος που ηπιαν βοτκα με ανακοινωση εκ του καταστηματος καλουνται να προσελθουν στην ρεσεψιον..
βλεπω οτι ο πρωτος παρουσιαστηκε και εννοω τον varnali
ελπιζω να μη μου κρατουν κακια,το ιδιο θα εκανα αν καποιος εγραφε οτι μια κοπελα κανει κακο στοματικο ενω εγω νομιζω οτι ειναι τελειο και το αντιθετο

Επισκέπτης
Εχω χασει την μπαλλα μπηκε μεσα ο Ναυτης και τα εχει σκουπισει ολα. :2funny: :2funny: :2funny: :headbang:
Προσπαθω να βγαλω ακρη με τα post. :sunglasses:

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Προβλέπεται εκκαθάριση μεγαλύτερη...