Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (1 μέλη και 30 επισκέπτες)

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Οχι ρε φιλε μην μας το κανεις αυτο . :headbang:
Ασε να παει ο Tipos που εχει φαγωθει . :grin:

ΑΑΑΑΑΑ καλά έκανα λοιπόν που έβαλα άλλους να κάνουν το scouting!!  :rockon: :rockon:

PS. Αν και εμένα κάτι μου λέει το κορίτσι. Ξέρεις δεν θα ησυχάσω αν δεν .... και μετά να γράψω και τη κριτική μου ότι ήταν "καταπληκτική", "φανταστική", απίθανη με δυο λόγια!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
AAAAAAA μετα απο ολα αυτα θα την κανεις κιολας ρε Tipos προς τα εκει. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Μπραβο ρε xpapad και καλα εκανες και την εκανες. :rockon:
Τωρα την κριτικη μπορει και να την δουμε σε κανα τριημερο  :2funny: :2funny: πλακα κανω,

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
την εκανα αφου κατσαμε κανενα δεκάλεπτο στο κρεβατι και αρχισαμε τα προκαταρκτικα  τοτε πειστηκα 100% οτι δεν αξιζει ουτε για την φυλης

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
την εκανα αφου κατσαμε κανενα δεκάλεπτο στο κρεβατι και αρχισαμε τα προκαταρκτικα  τοτε πειστηκα 100% οτι δεν αξιζει ουτε για την φυλης

Δώσε λεπτομέρειες στο λαό! Ήταν άσχημη? Χοντρή? Βαριεστημένη?

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
Δώσε λεπτομέρειες στο λαό! Ήταν άσχημη? Χοντρή? Βαριεστημένη?
δεν βλεπεις στις φωτο,  ουτε το 15% απο δαυτην δεν βλεπουμε , η μουρη μεσα στο γυψο , βρωμουσε απο χιλιομετρα η περιπτωση

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
δεν εχει καμια σχεση με αυτο το μουναρο που βλεπεις στις φωτο, απο εμφανιση με το ζορι περνει 5 απο σωμα περνει 4 , το βυζι της ηταν λιγο μεγαλυτερο απο το δικο μου , πηγαινα να τη φιλησω και μου κλεινε τα χειλη και με απεφευγε (που ειναι τα γλωσσιδια της agata, bibi κοκ) και εκει που ξενερωσα και σηκωθηκα να φυγω οταν εβγαλε την καποτα για να μου παρει πιπα. λεσ και ειμουνα στη φυλης. εκει σηκωθηκα να φυγω μου ειπε ελα θα σου παρω χωρις καποτα μα ηταν ειδη αργα να αλλαξω γνωμη μετα απο ολα αυτα

Επισκέπτης
δεν εχει καμια σχεση με αυτο το μουναρο που βλεπεις στις φωτο, απο εμφανιση με το ζορι περνει 5 απο σωμα περνει 4 , το βυζι της ηταν λιγο μεγαλυτερο απο το δικο μου , πηγαινα να τη φιλησω και μου κλεινε τα χειλη και με απεφευγε (που ειναι τα γλωσσιδια της agata, bibi κοκ) και εκει που ξενερωσα και σηκωθηκα να φυγω οταν εβγαλε την καποτα για να μου παρει πιπα. λεσ και ειμουνα στη φυλης. εκει σηκωθηκα να φυγω μου ειπε ελα θα σου παρω χωρις καποτα μα ηταν ειδη αργα να αλλαξω γνωμη μετα απο ολα αυτα
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Κατι μου θυμιζει !!!!!!!!!! ;)

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945

ΩΧ ΩΧ ΩΧ  κοίτα να δεις που θα πάω να μπλέξω :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
Εισαι ετοιμος σαν να σε βλεπω εξω απο την πορτα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
οταν εφυγα μου στειλε καμια δεκαρια μηνυματα ο zuzanas συγνωμη και δεν το ξεραμε αυτο μας ειχε πει οτι κανει χωρις καποτα πιπα και θα αλλαξουμε το profile της αν ισχυει αυτο και θα ενημαρωσουμε τους αλλους πελατες και αλλες τετοιες παπαριες....

yiaramis

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
60
Like
254
Πόντοι
5.525
Mπα τόσο κακή η Valerie?

Eδώ και μέρες ψάχνω ξαναψάχνω τις νέες αφίξεις και δεν μου αρέσει τίποτα.
Μissy έκλεισα αλλά αργεί...

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Λοιπόν ένα μικρό update:

Η περασμένη βδομάδα κύλησε με Molly & Zuzanna. Τα μωράκια μέσα στη καλή χαρά. Η Μόλλυ έιναι εκτός προδιαγραφών (βλ. 1.80μ χαλαρά) και άρα δεν παίζει, όμως η φίλη της είναι μια χαρούλα. Σωστή συμπεριφορά αν και 100% επαγγελματίας, θυμίζει σε πολλά vanessa χωρίς να τη φτάνει εκτός από το sex drive όπου είναι ισοδύναμες (και οι δυό με καταπίνουν χαλαρά για πρωινό και στη συνέχεια ψάχνουν και για το κυρίως πιάτο)  :rockon: :rockon:

Αυτή τη βδομάδα το πρόγραμμα έχει Valerie ... όμως με αυτά που διαβάζω μπορεί και να αναθεωρήσω.

Η επόμενη είναι κλειστή. Έρχεται Sabinaki  :dancing:

Επισκέπτης
Σιγα μην το αλλαξει το ΛΑΜΟΓΙΟ.

Tour Services: Sex In Different Positions, Oral without condom, Kissing with tongue, Cum in mouth, Cum in face, Cum on body, 69 Position, Foot fetish, Erotic massage, Masturbation, Striptease.

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
μαγκες καληνυχτα το μονο ευχαριστο γεγονος μου εμειναν τα 250 γιουρια στο παντελονι.

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Mπα τόσο κακή η Valerie?

Eδώ και μέρες ψάχνω ξαναψάχνω τις νέες αφίξεις και δεν μου αρέσει τίποτα.
Μissy έκλεισα αλλά αργεί...

Εσύ πρέπει να πάρεις Zuzanna όταν ξανάρθει!! :) :) :)

(έτσι ακριβώς μου είπε και μένα φίλος συναγωνιστής και θα με καταστρέψει, τη βλέπω τη δουλειά)

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Θα ερθη ξανα και η Morgan στις αρχες Νοεμβριου. Ανακαλυψε οτι οι Ελληνες ειναι καλυτεροι γαμιαδες απο τους Γαλλους  :2funny: :2funny:

ΒΑΒΥ εχεις χαιρετισμους και απο αυτο το μωρο  ;)

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom