Εγώ πάντως τόση ώρα βλέπω και ξαναβλέπω τα βυζιά της Steliana που μας έρχεται σύντομα! Την Eveline δεν την προλαβαίνω δυστυχώς.
Αααα θα τσακωθούμε ...
Εγώ πάντως τόση ώρα βλέπω και ξαναβλέπω τα βυζιά της Steliana που μας έρχεται σύντομα! Την Eveline δεν την προλαβαίνω δυστυχώς.
Επειδή σε πάω πολύ ,και επιδή αν ανατρέξεις στο παρελθόν θα δεις πως το scouting της Lol το είχα κάνει εγώ και μετά ένα βράδυ πήρα τον αγαπημένο μου AZAZEL από το χέρι και του είπα αυτό είναι το ταίρι σου στην κόλαση αγόρι μου,γιαυτό και τώρα ο λαλάκας είπα σε όσους ήξερα για την Eveline.Δεν χρειάζεται να ανεβάσει τίποτε ο ΑΖΑΖΕL για να περισώσεις από υπόληψη.
Τώρα, με ανοιγμένες βαλβίδες εκτόνωσης πίεσης που είχε συσωρευτεί και είναι άσχετη προς το φορουμ, βλέποντας πως ΚΑΙ εσύ ίσως είχες αλλα στο μυαλό σου όταν έγραφες, θεωρώ πως ήταν μια άτυχη συγκυρία γραπτών που συνέπεσαν και έφεραν εμένα κι εσένα αντιμέτωπους με τα σπαθιά στα χέρια. Χαζομάρα αν σκεφτείς οτι ΚΑΙ σε είχα / έχω σε υπόληψη, ΚΑΙ μου έχεις προτείνει στο παρελθόν CT. Από την άλλη, δεν μπορούσα παρα να υποστηρίξω όσα έλεγες όταν κάποιοι σε αμφισβητούσαν.
Όσο για τον Yorgos, αυτός με έχει κάψει τότε που του είχα ζητήσει να μου προτείνει κάποια Β' ή Γ' διαλογής κι αυτός ο αθεόφοβος με έστειλε στο superstar των CT (βλ. Λολ), με αποτέλεσμα να θαμπώσω και από τότε έχω ψυχολογικό πρόβλημα διότι δυσκολευομαι να βρω ισάξια της.
Καλή καρδιά και ΠΑΝΤΑ με καλή διάθεση
πηγες και εσυυυ????ας προσεχες φιλαρακι...Ρε Tipos τωρα για πες μου τι βρηκες στη Jeniffer και εστειλες και εμενα τον μαλακα να χαλασω τα ωραια μου λεφτακια.
.........το scouting της Lol το είχα κάνει εγώ και μετά ένα βράδυ πήρα τον αγαπημένο μου AZAZEL από το χέρι και του είπα αυτό είναι το ταίρι σου στην κόλαση αγόρι μου,
Ρε Tipos τωρα για πες μου τι βρηκες στη Jeniffer και εστειλες και εμενα τον μαλακα να χαλασω τα ωραια μου λεφτακια.
Και μια και το εφερε το θεμα μολις μου εστειλε sms oti gyrise sto spitaki thw h Lol.
Milana σημερα απο τον Ροδολφο απο εμφανιση τιποτα το ιδιαιτερο αλλα απο Service απο τις πιο αφοσιωμενες Ρωσσιδες στον αφεντη της.
Το εχουν οι καριολες οι Ρωσσιδες αυτο ειδικα οταν δεν ξερουν και γρι Αγγλικα πρεπει να γαμαμε συνεχια και οχι τιποτα αλλο με εχουν παρει και τα χρονια και δεν αντεχω.
Με στεγνωσε δυο φορες σε μια ωριτσα μιλαμε για στεγνο καθαρισμα.
Κι έχει αδυνατίσει και αρκετά σε σχέση με την φωτό.Εγώ πάντως τόση ώρα βλέπω και ξαναβλέπω τα βυζιά της Steliana που μας έρχεται σύντομα! Την Eveline δεν την προλαβαίνω δυστυχώς.
xaxaxaεγω στην τζενιφερ εχω ριξει καταμαυρο πλεον
εγω στην τζενιφερ εχω ριξει καταμαυρο πλεον
Αν δεν προσεξεις τον αδελφο σου ρε ποιον θα προσεξεις.Οχι πες ρε ποιός σε έστειλε στην Lol (σου το χρώσταγα από την Donna)όπως και του Tipou από την Vanesa
ενα μαλακισμενο ειναι,που μας τοπαιξε και ντιβα...α ρε η βλαχοτσεχα,τωρα επειδη ειδε οτι με τα πραιβειτ δεν της βγαινει,σου λεει κατσε να στησω κολαρακι να ξαναφτιαξω την φημη μου...αρε η καθε βλαχοτσεχααxaxaxa
Γαμω τις κριτικες της Jeniffer.
Mωρε δεν θα γραψω και εγω.
Ας ξαναρθει αν θελει.
Μου ειναι και ηθοποιος γαμω το χαμογελο της αγελαδας.
αφου κυριε alexx τα μελη εξυπηρετουν το site, και ταΥπάρχουν. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα
Είναι απλά η νοοτροπία που κρατάμε....Βλέπουμε λίγο μελλοντικά
Και πιστεύω είναι μέρος της επιτυχίας του site.
Το site εξυπηρετεί τα μέλη του, όπως και τα μέλη του εξυπηρετούν το site.
Εμείς είμαστε εδώ για να το τρέχουμε σωστά.
Με αυτο το τρόπο ανεβαίνει και η αξιοπιστία, και η κίνηση, και βάθος χρόνου το site μεγαλώνει.
Πρωταρχικός ρόλος είναι να εξηπυρετήσουμε τον Γλομπέο
καλα χαμος μαυτην την evelyn σε αλλο site που εχει βαθμολογιες στο εβελινακι οι μισοι την εχουν πανω απο 9 και οι αλλοι μισοι κατω απο 3 που θεωρουν οτι τους εξαπατησαν οι αλλοι με τα σουπερ στημενα σχολια τους . Παντως πρεπει να βρουμε ενα μηχανισμο να αποκλειονται τα στημενα reviews γιατι δεν θα εχουν καμια αξια στο τελος.
Βεβαια λιγο εξυπνοπουλι να εισαι περνεις πρεφα το στημενο review.... π.χ 'ηταν μια μαγικη εμπειρια' , 'παιδια μην τυχον και δεν παει κανεις' , 'τετοια γυναικα δεν υπαρχει στον κοσμο' , σε 2 ωρες ειχαμε 27 μπαλακια' και αλλα τετοια πολλα
nomercy και (ειδικά) Yorgos για ποιά καταχώρηση σας έχει "κοπεί" κριτική;