Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 92 άτομα (11 μέλη και 81 επισκέπτες)

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127
Δεν χρειάζεται να ανεβάσει τίποτε ο ΑΖΑΖΕL για να περισώσεις από υπόληψη.

Τώρα, με ανοιγμένες βαλβίδες εκτόνωσης πίεσης που είχε συσωρευτεί και είναι άσχετη προς το φορουμ, βλέποντας πως ΚΑΙ εσύ ίσως είχες αλλα στο μυαλό σου όταν έγραφες, θεωρώ πως ήταν μια άτυχη συγκυρία γραπτών που συνέπεσαν και έφεραν εμένα κι εσένα αντιμέτωπους με τα σπαθιά στα χέρια. Χαζομάρα αν σκεφτείς οτι ΚΑΙ σε είχα / έχω σε υπόληψη, ΚΑΙ μου έχεις προτείνει στο παρελθόν CT. Από την άλλη, δεν μπορούσα παρα να υποστηρίξω όσα έλεγες όταν κάποιοι σε αμφισβητούσαν.

Όσο για τον Yorgos, αυτός με έχει κάψει τότε που του είχα ζητήσει να μου προτείνει κάποια Β' ή Γ' διαλογής κι αυτός ο αθεόφοβος με έστειλε στο superstar των CT (βλ. Λολ), με αποτέλεσμα να θαμπώσω και από τότε έχω ψυχολογικό πρόβλημα διότι δυσκολευομαι να βρω ισάξια της.

Καλή καρδιά και ΠΑΝΤΑ με καλή διάθεση
Επειδή σε πάω πολύ ,και επιδή αν ανατρέξεις στο παρελθόν θα δεις πως το scouting της Lol το είχα κάνει εγώ και μετά ένα βράδυ πήρα τον αγαπημένο μου AZAZEL από το χέρι και του είπα αυτό είναι το ταίρι σου στην κόλαση αγόρι μου,γιαυτό και τώρα ο λαλάκας είπα σε όσους ήξερα για την Eveline.
Κατά την άποψή μου μπορεί να μην έχει το πρόσωπο της Lol και της Tif αλλά στα services και την συμπεριφορά είναι αλλού για αλλού.

Και τότε με την Lol με είχε κράξει ο Than88 (καλή του ώρα) και τώρα με ξανακράζουν.
Τι να κάνουμε έτσι είναι αυτά αφού ο λακαμάς κάθομαι και μιλάω.
BTW ΖΗΤΏ ΣΥΓΝΏΜΗ γιατί όσοι με ξέρουν ,γνωρίζουν πως έχω πρόβλημα πίεσης και αν δεν εκτονώσω τον θυμό μου μπορεί να σκάσω

Επισκέπτης
Ρε Tipos τωρα για πες μου τι βρηκες στη Jeniffer και εστειλες και εμενα τον μαλακα να χαλασω τα ωραια μου λεφτακια. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
Ρε Tipos τωρα για πες μου τι βρηκες στη Jeniffer και εστειλες και εμενα τον μαλακα να χαλασω τα ωραια μου λεφτακια. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πηγες και εσυυυ????ας προσεχες φιλαρακι... :headbang: :headbang: :headbang:
εγω στην τζενιφερ εχω ριξει καταμαυρο πλεον

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
.........το scouting της Lol το είχα κάνει εγώ και μετά ένα βράδυ πήρα τον αγαπημένο μου AZAZEL από το χέρι και του είπα αυτό είναι το ταίρι σου στην κόλαση αγόρι μου,

confirmed

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945

Να σε εκδικηθώ ρε. Που με είχες στείλει στη Vanessa!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127
Και μια και το εφερε το θεμα μολις μου εστειλε sms oti gyrise sto spitaki thw h Lol.
Milana σημερα απο τον Ροδολφο απο εμφανιση τιποτα το ιδιαιτερο αλλα απο Service απο τις πιο αφοσιωμενες Ρωσσιδες στον αφεντη της.
Το εχουν οι καριολες οι Ρωσσιδες αυτο ειδικα οταν δεν ξερουν και γρι Αγγλικα πρεπει να γαμαμε συνεχια και οχι τιποτα αλλο με εχουν παρει και τα χρονια και δεν αντεχω.
Με στεγνωσε δυο φορες σε μια ωριτσα μιλαμε για στεγνο καθαρισμα.

Οχι πες ρε ποιός σε έστειλε στην Lol (σου το χρώσταγα από την Donna)όπως και του Tipou από την Vanesa

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
αντε χαιρεταω...εδω ξεχασα οτι 4 ατομα μιλανε μεταξυ τους μονο,μετα απο καιρο ειπα να μιλησω λιγο

OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.096
Πόντοι
17.085
Εγώ πάντως τόση ώρα βλέπω και ξαναβλέπω τα βυζιά της Steliana που μας έρχεται σύντομα! Την Eveline δεν την προλαβαίνω δυστυχώς.
Κι έχει αδυνατίσει και αρκετά σε σχέση με την φωτό. :boobies:

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
ελεος λειπω 15 λεπτα και λυσαξατε τι να πρωτοδιαβασω  :headbang: :headbang:  παιδια to jennifaki εμενα με προσεχει παντως δεν εχω παραπονω μπορει να μην ειναι τιποτα φοβερο αλλα απο υπηρεσιες μουλαρι ο αστραχαν ολα τα αντεχει

Επισκέπτης

Συνημμένα

• b_Lullu_build_3_small.jpg
    b_Lullu_build_3_small.jpg
    47,2 KB · Εμφανίσεις: 21

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
xaxaxa
Γαμω τις κριτικες της Jeniffer.
Mωρε δεν θα γραψω και εγω.
Ας ξαναρθει αν θελει.
Μου ειναι και ηθοποιος  :headbang: γαμω το χαμογελο της αγελαδας. :2funny: :2funny:
ενα μαλακισμενο ειναι,που μας τοπαιξε και ντιβα...α ρε η βλαχοτσεχα,τωρα επειδη ειδε οτι με τα πραιβειτ δεν της βγαινει,σου λεει κατσε να στησω κολαρακι να ξαναφτιαξω την φημη μου...αρε η καθε βλαχοτσεχαα :hammer: :hammer: :hammer:

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
γιατι ρε προεδρε το κοριτσακι εμενα μια χαρα μου εξηγηθει (το ζανιφερακι λεω )

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Υπάρχουν. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα

Είναι απλά η νοοτροπία που κρατάμε....Βλέπουμε λίγο μελλοντικά
Και πιστεύω είναι μέρος της επιτυχίας του site.
Το site εξυπηρετεί τα μέλη του, όπως και τα μέλη του εξυπηρετούν το site.
Εμείς είμαστε εδώ για να το τρέχουμε σωστά.

Με αυτο το τρόπο ανεβαίνει και η αξιοπιστία, και η κίνηση, και βάθος χρόνου το site μεγαλώνει.
Πρωταρχικός ρόλος είναι να εξηπυρετήσουμε τον Γλομπέο :cheesy:
αφου κυριε alexx τα μελη εξυπηρετουν το site, και τα
παιδια,ο  baby και ο nitro εξυπηρετουν το site δεν πρεπει να επιβληθει μια ποινη για την αναστατωση που δημιουργησαν
κατα τη γνωμη μου,μια ποινη θα ηταν να επωμιστουν   την ημερησια ενημερωση για μπουρδελαγια μια εβδομαδα,πρωι και απογευμα εναλλαξ,με rewiesομως για να ξερουμε και τι γινεται

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
:2funny:καλα χαμος μαυτην την evelyn σε αλλο site που  εχει  βαθμολογιες στο εβελινακι οι μισοι  την εχουν  πανω απο 9    και οι αλλοι μισοι κατω απο 3 που θεωρουν οτι τους εξαπατησαν οι αλλοι με τα σουπερ στημενα σχολια τους . Παντως πρεπει να βρουμε ενα μηχανισμο να αποκλειονται τα στημενα reviews γιατι δεν θα εχουν  καμια αξια στο τελος.
Βεβαια λιγο εξυπνοπουλι :idiot: να εισαι περνεις πρεφα το στημενο review....  π.χ 'ηταν μια μαγικη εμπειρια' , 'παιδια μην τυχον και δεν παει κανεις' , 'τετοια γυναικα δεν υπαρχει στον κοσμο' , σε 2 ωρες ειχαμε 27 μπαλακια' και αλλα τετοια πολλα  :jerking:

το θεμα ειναι οτι καποιοι παιζουν με τα "review" για παραδειγμα εγω εβαλα μετα την επισκεψη το δικο μου και δεν εμφανιστηκε ποτε... οπως και στο σιυγκεκριμενο προφιλ σβηστηκαν καποια που ειχαν ασχημα σχολια..... δεν εχει νοημα αν καποιοι τα κατευθυνουν..... τεσπα .... ασ πληρωνουμε και ας κραταμε τις αξιολογησεις για παρτη μας  η για τα φιλαρακια μας στα πμ...

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Ελάτε ρε παιδιά....σας έκοψαν κριτικές και κάτι τρέχει στα γύφτικα.

Ούτε ο Σημίτης δεν κλαίγεται έτσι...και τον έχουν τρελάνει στις χυλόπιτες τον κοντό.

Και εμένα μου έχουν κόψει κριτική, σημαντική μάλιστα....στα παπάρια μου.

OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.096
Πόντοι
17.085
nomercy και (ειδικά) Yorgos για ποιά καταχώρηση σας έχει "κοπεί" κριτική; :think:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
nomercy και (ειδικά) Yorgos για ποιά καταχώρηση σας έχει "κοπεί" κριτική; :think:

Ναι, anti...

αλλά δεν τρέχει τίποτα. Ειλικρινά στα παπάρια μου. Δεν πάω για νόμπελ λογοτεχνίας...

Σοβαρά, δεν έχω τέτοια κολλήματα.

xaxaxaxa

(μία που είχα βάλει στα στούντιο για dorin)

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom