You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 97 άτομα (13 μέλη και 84 επισκέπτες)
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Θα δωσω περισσοτερα στοιχεια της αυριο το πρωι μηπως ξερει τιποτα καποιος παλιος. Εχω.εγω οχι αμα βλεπει κανενας παλαιος ασ βοηθησει αλλιως μονο η Νικολουλη
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Διαβασα εχτες η προχτες ενος φιλου την κριτικη που ενω αυτος περιμενε 2 ωρες αυτη η καριολα ετρωγε στο απεναντι εστιατορειο με τις φιλες της. Και ξερεις πιο ειναι το ωραιο? Ηθελα να την κλεισω και εγω εδω και καιρο. Ε σιγα μην το κανω τωρα.
δεν έχασες τίποτα, μιλάμε για μεγάλο τσογλάνι η τύπισσα...
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.096
- Πόντοι
- 17.085
Γίνανε αρκετές εκκαθαρίσεις. Μερικά μεταφέρθηκαν και άλλα αρκετά σβήστηκαν τελείως. Πρέπει να κρατήσουμε αυτό το thread χρήσιμο με πληροφορίες. Ειδικά αυτά τα παρεΐστικα κατεβατά post μεταξύ 2-3 ατόμων που δεν αφορούν κανέναν πήραν πόδι. Όχι από όλο το thread (ακόμα), αλλά απ' τις τελευταίες σελίδες του. Έτσι θα συνεχίσει η κατάσταση από δω και μπρος...
Τωρα για την μικρη Ραμονα εαν τον κυριο τον ξεπεταξε τι να κανουμε σιγουρα εχει δικιο το παλληκαρι αλλα ετσι ειναι οι πουτανες πρεπει να τις προσεχουμε αλλιως δεν θα ηταν πουτανες και δεν θα βγαζαν 8 με 10 χιλιαρικα τον μηνα αλλα 1000 και θα ηταν γραμματεις.
Παει και το δευτερο σκελος.
καλημερα και παλι
δηλαδή αγαπητε το οτι ετσι ειναι οι πουτανες τι ειναι
θα πρεπει να το δεχτω και να μην το αναφερω πουθενα
και εγω διαβαζω κριτικες και επιλεγω
για να ξεκαθαρισω λοιπον την θεση μου μια και καλη και οποιος το πιασει τοπιασε
Στις πουτανεσ καθε ειδους (ct, cg, studio κλπ) εχω μια μικρη εμπειρια, οχι φυσικα σαν μερικους εδω μεσα γιατι δεν δεν εχω και τοοοοσα φραγκα τελικα.
Οι κριτικεσ που εχω γραψει εδω (δεν ειναι και πολλες, αλλα ειναι οσο το δυνατον αντικειμενικες και δεν εχω καμμια διαθεση αλλα ουτε και τον χρονο να προμοταρω ή να θαψω κανεναν και καμια αν ομως βοηθησω εστω και Εναν συναγωνιστη να φαει καλα ή να προσεχει καποια κοπελα τοτε Οκ
Παει και το δευτερο σκελος.
καλημερα και παλι
δηλαδή αγαπητε το οτι ετσι ειναι οι πουτανες τι ειναι
θα πρεπει να το δεχτω και να μην το αναφερω πουθενα
και εγω διαβαζω κριτικες και επιλεγω
για να ξεκαθαρισω λοιπον την θεση μου μια και καλη και οποιος το πιασει τοπιασε
Στις πουτανεσ καθε ειδους (ct, cg, studio κλπ) εχω μια μικρη εμπειρια, οχι φυσικα σαν μερικους εδω μεσα γιατι δεν δεν εχω και τοοοοσα φραγκα τελικα.
Οι κριτικεσ που εχω γραψει εδω (δεν ειναι και πολλες, αλλα ειναι οσο το δυνατον αντικειμενικες και δεν εχω καμμια διαθεση αλλα ουτε και τον χρονο να προμοταρω ή να θαψω κανεναν και καμια αν ομως βοηθησω εστω και Εναν συναγωνιστη να φαει καλα ή να προσεχει καποια κοπελα τοτε Οκ
Επισκέπτης
johnniek εγω δεν ειπα να μην το αναφερεις .
Πολυ καλα εκανες και το ειπες οποτε να προσεχουν οι επομενοι μετα απο σενα .
Ακριβως τι ιδιο θα εκανα εαν μου τυχαινε και θα επερνα και μερικα ρεστα πισω απο το κοριτσι.
Απλα αυτο που ειπα ειναι οτι παντα μα παντα οι πουτανες θελουν προσοχη σε αυτα τα θεματα.
Ακριβως τι ιδιο θα εκανα εαν μου τυχαινε και θα επερνα και μερικα ρεστα πισω απο το κοριτσι.
Απλα αυτο που ειπα ειναι οτι παντα μα παντα οι πουτανες θελουν προσοχη σε αυτα τα θεματα.
rozkrotalias
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2006
- Κριτικές
- 158
- Like
- 1.000
- Πόντοι
- 5.355
παλιότερα τις πηγαινα τις ρουμάνες αλλά τώρα τελευταία έχει γυρίσει ο τροχός (bibi, donna, crystal κλπ). έκλεισα λοιπόν με steliana που φαίνεται καθαρόαιμο ρουμάνικο πουτανάκι....
Επισκέπτης
Και ειναι και κοληταρι της Donna Summer.
solitonios
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Επισκέπτης
sms η call στο τηλεφωνακι της.
Επισκέπτης
Βαλε λιγο πιο μεγαλη φωτο Ναυτη γιατι ειμαι και γερος και δεν βλεπω. :o
yiaramis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 60
- Like
- 254
- Πόντοι
- 5.525
Η Crystal πέρασε από το Λονδίνο για tour πριν από λίγο καιρό και την είχα κάνει booked, αλλά τελικά μου το ακύρωσαν και είναι ένα κομμάτι που λείπει από την "συλλογή" μου! Αργότερα έμαθα από συναθλήτρια της πως πέρασε χάλια στο London και διέκοψε το tour πρόωρα.Γυρίζει κάτι παραγωγές στη Βουδαπέστη τώρα και θα είναι πάλι σύντομα κοντά μας στην Αθήνα!
Επισκέπτης
Α Doctor δεν πρεπει να σου λειπει η CC .
Οχι πως σε φοβαμαι καπου θα την πετυχεις.
Οχι πως σε φοβαμαι καπου θα την πετυχεις.
yiaramis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 60
- Like
- 254
- Πόντοι
- 5.525
Όταν ήταν Αθήνα ήμουν Λονδίνο την πρώτη φορά. Μετά στο δεύτερο tour έκλεισα αλλά νομίζω δεν ήρθε καθόλυ. Λονδίνο μετά έφυγε τρέχοντας και ακυρώθηκε το ραντεβού. Αλλά θα την πετύχω...Διαφορετικά θα την φωνάξω για privatε
johnniek εγω δεν ειπα να μην το αναφερεις .
δεκτο
καταλαβα λαθοσ :S
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Η δευτερη ειναι πολυ δυνατο μωρο. Εγω δεν εχω προβλημα με γυφτισες, και καλως σας βρηκα.
Επισκέπτης
Καλα εσυ πως και απο εδω φιλε.Η δευτερη ειναι πολυ δυνατο μωρο. Εγω δεν εχω προβλημα με γυφτισες, και καλως σας βρηκα.
Εχουμε συναντηθει στο παρελθον εαν δεν κανω λαθος.
Ασε που κανουμε κεφι και το ιδιο κοριτσι παλι εαν δεν κανω λαθος.
Και καλως ηρθες .
NITRO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 151
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 37.127
αφου κυριε alexx τα μελη εξυπηρετουν το site, και τα
παιδια,ο baby και ο nitro εξυπηρετουν το site δεν πρεπει να επιβληθει μια ποινη για την αναστατωση που δημιουργησαν
κατα τη γνωμη μου,μια ποινη θα ηταν να επωμιστουν την ημερησια ενημερωση για μπουρδελαγια μια εβδομαδα,πρωι και απογευμα εναλλαξ,με rewiesομως για να ξερουμε και τι γινεται
Ευχαρίστως, έτσι και αλλιώς τσεκάρω καθημερινά 3-4 στο δρόμο από το γραφείο για το σπίτι.
Δεν κοστίζει τίπουα να τα γράψω κιόλας
ΠΧ Εχθές στην κυρά Βούλα εμφανίστηκε νέο αίμα ονόματι Δήμητρα.
Το'ξέρατε?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 10K
- Εμφανίσεις
- 619K