Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 99 άτομα (5 μέλη και 94 επισκέπτες)

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Γι αυτην λεω αν την ξερει κανεις σας.

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
εγω οχι αμα βλεπει κανενας παλαιος ασ βοηθησει αλλιως μονο η Νικολουλη
Θα δωσω περισσοτερα στοιχεια της αυριο το πρωι μηπως ξερει τιποτα καποιος παλιος. Εχω.  :rockon:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Διαβασα εχτες η προχτες ενος φιλου την κριτικη που ενω αυτος περιμενε 2 ωρες αυτη η καριολα ετρωγε στο απεναντι εστιατορειο με τις φιλες της. Και ξερεις πιο ειναι το ωραιο? Ηθελα να την κλεισω και εγω εδω και καιρο. Ε σιγα μην το κανω τωρα.  :rockon:

δεν έχασες τίποτα, μιλάμε για μεγάλο τσογλάνι η τύπισσα...

OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.096
Πόντοι
17.085
Γίνανε αρκετές εκκαθαρίσεις. Μερικά μεταφέρθηκαν και άλλα αρκετά σβήστηκαν τελείως. Πρέπει να κρατήσουμε αυτό το thread χρήσιμο με πληροφορίες. Ειδικά αυτά τα παρεΐστικα κατεβατά post μεταξύ 2-3 ατόμων που δεν αφορούν κανέναν πήραν πόδι. Όχι από όλο το thread (ακόμα), αλλά απ' τις τελευταίες σελίδες του. Έτσι θα συνεχίσει η κατάσταση από δω και μπρος...

johnniek

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Τωρα για την μικρη Ραμονα εαν τον κυριο τον ξεπεταξε τι να κανουμε σιγουρα εχει δικιο το παλληκαρι αλλα ετσι ειναι οι πουτανες πρεπει να τις προσεχουμε αλλιως δεν θα ηταν πουτανες και δεν θα βγαζαν 8 με 10 χιλιαρικα τον μηνα αλλα 1000 και θα ηταν γραμματεις.
Παει και το δευτερο σκελος.

καλημερα και παλι
δηλαδή αγαπητε το οτι ετσι ειναι οι πουτανες τι ειναι :think: :think:
θα πρεπει να το δεχτω και να μην το αναφερω πουθενα :think: :think:
και εγω διαβαζω κριτικες και επιλεγω
για να ξεκαθαρισω λοιπον την θεση μου μια και καλη και οποιος το πιασει τοπιασε
Στις πουτανεσ καθε ειδους (ct, cg, studio κλπ) εχω μια μικρη εμπειρια, οχι φυσικα σαν μερικους εδω μεσα γιατι δεν δεν εχω και τοοοοσα φραγκα τελικα.
Οι κριτικεσ που εχω γραψει εδω (δεν ειναι και πολλες, αλλα ειναι οσο το δυνατον αντικειμενικες και δεν εχω καμμια διαθεση αλλα ουτε και τον χρονο να προμοταρω ή να θαψω κανεναν και καμια αν ομως βοηθησω εστω και Εναν συναγωνιστη  να φαει καλα ή να προσεχει καποια κοπελα τοτε Οκ

Επισκέπτης
johnniek εγω δεν ειπα να μην το αναφερεις .
Πολυ καλα εκανες και το ειπες οποτε να προσεχουν οι επομενοι μετα απο σενα .
Ακριβως τι ιδιο θα εκανα εαν μου τυχαινε και θα επερνα και μερικα ρεστα πισω απο το κοριτσι.
Απλα αυτο που ειπα ειναι οτι παντα μα παντα οι πουτανες θελουν προσοχη σε αυτα τα θεματα.

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
παλιότερα τις πηγαινα τις ρουμάνες αλλά τώρα τελευταία έχει γυρίσει ο τροχός (bibi, donna, crystal κλπ). έκλεισα λοιπόν με steliana που φαίνεται καθαρόαιμο ρουμάνικο πουτανάκι....

AmInoT(1)

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
ρε παίδες, πως μπορώ να κανω book την evelin_vip?  και γενικά πως κανονίζουμε με τις ανεξάρτητες? thx

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Κι εγώ μια από τα ίδια δεν τις πάω καθόλου τις Gypsy Ρουμάνες μου βγάζουν κάτι πολύ δεύτερο- λαϊκάντζα style

Κάποιες σίγουρα δεν μοιάζουν έτσι ,ειδικά όσο πας προς Oυγγαρία σύνορα!Ο Υorgos ξέρει... ;)

Πχ ίσως να μην έλεγα όχι σε

ή

Επισκέπτης
Βαλε λιγο πιο μεγαλη φωτο Ναυτη γιατι ειμαι και γερος και δεν βλεπω. :2funny: :2funny: :o

yiaramis

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
60
Like
254
Πόντοι
5.525
Η Crystal πέρασε από το Λονδίνο για tour πριν από λίγο καιρό και την είχα κάνει booked, αλλά τελικά μου το ακύρωσαν και είναι ένα κομμάτι που λείπει από την "συλλογή" μου! Αργότερα έμαθα από συναθλήτρια της πως πέρασε χάλια στο London και διέκοψε το tour πρόωρα.Γυρίζει κάτι παραγωγές στη Βουδαπέστη τώρα και θα είναι πάλι σύντομα κοντά μας στην Αθήνα!

Επισκέπτης
Α Doctor δεν πρεπει να σου λειπει η CC .
Οχι πως σε φοβαμαι καπου θα την πετυχεις.

yiaramis

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
60
Like
254
Πόντοι
5.525
Όταν ήταν Αθήνα ήμουν Λονδίνο την πρώτη φορά. Μετά στο δεύτερο tour έκλεισα αλλά νομίζω δεν ήρθε καθόλυ. Λονδίνο μετά έφυγε τρέχοντας και ακυρώθηκε το ραντεβού. Αλλά θα την πετύχω...Διαφορετικά θα την φωνάξω για privatε

johnniek

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
johnniek εγω δεν ειπα να μην το αναφερεις .
Πολυ καλα εκανες και το ειπες οποτε να προσεχουν οι επομενοι μετα απο σενα .
Ακριβως τι ιδιο θα εκανα εαν μου τυχαινε και θα επερνα και μερικα ρεστα πισω απο το κοριτσι.
Απλα αυτο που ειπα ειναι οτι παντα μα παντα οι πουτανες θελουν προσοχη σε αυτα τα θεματα.

δεκτο

καταλαβα λαθοσ :S

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Κι εγώ μια από τα ίδια δεν τις πάω καθόλου τις Gypsy Ρουμάνες μου βγάζουν κάτι πολύ δεύτερο- λαϊκάντζα style

Κάποιες σίγουρα δεν μοιάζουν έτσι ,ειδικά όσο πας προς Oυγγαρία σύνορα!Ο Υorgos ξέρει... ;)

Πχ ίσως να μην έλεγα όχι σε

ή

Η δευτερη ειναι πολυ δυνατο μωρο. Εγω δεν εχω προβλημα με γυφτισες, και καλως σας βρηκα.

yiaramis

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
60
Like
254
Πόντοι
5.525
Καλωσόρισες. Aυτή του avatar σου θέλω εγώ αλλά πανάκριβη. 600 την ώρα.

Επισκέπτης
Η δευτερη ειναι πολυ δυνατο μωρο. Εγω δεν εχω προβλημα με γυφτισες, και καλως σας βρηκα.
Καλα εσυ πως και απο εδω φιλε.
Εχουμε συναντηθει στο παρελθον εαν δεν κανω λαθος.
Ασε που κανουμε κεφι και το ιδιο κοριτσι παλι εαν δεν κανω λαθος.
Και καλως ηρθες .

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127
αφου κυριε alexx τα μελη εξυπηρετουν το site, και τα
παιδια,ο  baby και ο nitro εξυπηρετουν το site δεν πρεπει να επιβληθει μια ποινη για την αναστατωση που δημιουργησαν
κατα τη γνωμη μου,μια ποινη θα ηταν να επωμιστουν   την ημερησια ενημερωση για μπουρδελαγια μια εβδομαδα,πρωι και απογευμα εναλλαξ,με rewiesομως για να ξερουμε και τι γινεται

Ευχαρίστως, έτσι και αλλιώς τσεκάρω καθημερινά 3-4 στο δρόμο από το γραφείο για το σπίτι.
Δεν κοστίζει τίπουα να τα γράψω κιόλας
ΠΧ Εχθές στην κυρά Βούλα εμφανίστηκε νέο αίμα ονόματι Δήμητρα.
Το'ξέρατε?

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom