Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 88 άτομα (9 μέλη και 79 επισκέπτες)

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
Στα CityTours παίζονται πολλά φράγκα. Τα διάφορα sites που ασχολούνται μόνο με τα CityTours και με τις κριτικές τους αφήστε τα, το 90% των κριτικών είναι totally fake.

Ναι είναι ακριβώς έτσ. Και θα μπορούσε να ήταν και εδώ fake...για ευνόητους λόγους.
Αλλά δεν είναι. Παρόλο που μας έχει προταθεί.

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Ναι είναι ακριβώς έτσ. Και θα μπορούσε να ήταν και εδώ fake...για ευνόητους λόγους.

Επιβεβαιώνω. Και προσωπικά μου έχει προταθεί.

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
Μακαρι να ειναι ετσι παλουκαρι μου και να μην σας παρει απο κατω ελπιζω να ειναι ετσι οπως τα λες.

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127

Και εμένα πολλάκοις για αρκετές από αυτές που  διαφημίζονται δίπλα ,αλλά ευτυχώς δεν έχω ανάγκη (δόξα τω θεό) 

mallix

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
0

...sorry που θα επέμβω έτσι ξαφνικά μετά από κάνα χρόνο ...αλλά εάν σας προτάθηκε γιατι δε το κάνατε δηλαδή? Λόγοι ηθικής?

Γιατί εγώ έχω την εντύπωση ότι δεν υπάρχουν αδέκαστοι σήμερα πουθενά? (συμπεριλαμβανομένου του εαυτού μου, της αδελφής μου και της μάνας μου)

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
...sorry που θα επέμβω έτσι ξαφνικά μετά από κάνα χρόνο ...αλλά εάν σας προτάθηκε γιατι δε το κάνατε δηλαδή? Λόγοι ηθικής?

Γιατί εγώ έχω την εντύπωση ότι δεν υπάρχουν αδέκαστοι σήμερα πουθενά? (συμπεριλαμβανομένου του εαυτού μου, της αδελφής μου και της μάνας μου)

ΧΑΧΑΧΑ

1. Είναι σπορ, χόμπυ και όχι επάγγελμα.
2. Το κατοστάρικο που θα έκοβαν δεν το χρειάζομαι.

Μιλάω πάντα για αυτό που προτάθηκε σε μένα....

Fair enough?

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16

Υπάρχουν. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα

Είναι απλά η νοοτροπία που κρατάμε....Βλέπουμε λίγο μελλοντικά
Και πιστεύω είναι μέρος της επιτυχίας του site.
Το site εξυπηρετεί τα μέλη του, όπως και τα μέλη του εξυπηρετούν το site.
Εμείς είμαστε εδώ για να το τρέχουμε σωστά.

Με αυτο το τρόπο ανεβαίνει και η αξιοπιστία, και η κίνηση, και βάθος χρόνου το site μεγαλώνει.
Πρωταρχικός ρόλος είναι να εξηπυρετήσουμε τον Γλομπέο :cheesy:

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127
Ανέβασε ρε κουφάλα ΑΖΑΖΕΛ τις φωτό από την Κρήτη να δούνε όλοι τους βύζους της Eveline μπας και σώσω τίποτα από την υπόληψή μου!

mallix

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
0
ΧΑΧΑΧΑ

1. Είναι σπορ, χόμπυ και όχι επάγγελμα.
2. Το κατοστάρικο που θα έκοβαν δεν το χρειάζομαι.

Fair enough?

εάν έτσι λες ...έτσι είναι. Δε μπορώ να αμφισβητήσω κάποιον που δε γνωρίζω...

Προσωπικά, έξω από forums, και για κάποιον παράξενο λόγο δεν έχω καταφέρει να γνωρίσω ακόμα αυτόν που δε χρειάζεται το κατοστάρικο ...όσα και να χε. Και χω γνωρίσει πολλούς και με πολλά...

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127

Προσωπικά, έξω από forums, και για κάποιον παράξενο λόγο δεν έχω καταφέρει να γνωρίσω ακόμα αυτόν που δε χρειάζεται το κατοστάρικο ...όσα και να χε. Και χω γνωρίσει πολλούς και με πολλά...

Σκέψου λίγο...με το κατοστάρικο αυτό που λες αν το δεχτείς χάνεις την ελευθερία σου και γίνεσαι υποχείριο του κάθε νταβατζή...
Εσύ θα το έκανες?

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Για την evelyn, έχει γράψει τίποτα ο kazaul?

Ποντάρω στην γνώμη του γιαυτό ρωτάω.

Εάν την έχει δει και μας πει γνώμη, πιστεύω ότι θα βοηθήσει το όλο case.

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127
Για την evelyn, έχει γράψει τίποτα ο kazaul?

Ποντάρω στην γνώμη του γιαυτό ρωτάω.

Εάν την έχει δει και μας πει γνώμη, πιστεύω ότι θα βοηθήσει το όλο case.

Ποιός Kazaul ρε Βρούτε ,ανέβασε σου λέω τις φωτογραφίες που κράτησες γιατί εμένα μου τις έσβησε όλες

mallix

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
0
Σκέψου λίγο...με το κατοστάρικο αυτό που λες αν το δεχτείς χάνεις την ελευθερία σου και γίνεσαι υποχείριο του κάθε νταβατζή...
Εσύ θα το έκανες?

μεγάλη κουβέντα ...ειδικά όταν νταβατζήδες και υποχείρια μπερδεύονται...

Anyway δεν έχω κανέναν λόγο να αρχίσω αντιπαράθεση με επιχειρήματα με κανέναν ...απλά ένα σχόλιο εξέφρασα που στην ουσία δείχνει πως αντιμετωπίζω ΕΓΩ τις περισσότερες κριτικές...

Είμαι σίγουρος ωστόσο ότι αρκετοί εδώ έχουν όντως χαλάσει περιουσίες ολόκληρες στο άθλημα (και σίγουρα πολύ περισσότερα από τα δικά μου ψίχουλα αραιά και που) και δε μπορω να απαξιώσω κανέναν...

Καλά βόλια μόνο έχω να πω :)

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945

Φίλε μου, χωρίς να θέλω να φανώ αλλαζονικός ή ότι δεν έχω σχέση με το χρήμα, αν χάλαγες 5ψήφια ποσά το χρόνο σε CT μάλλον τα 1000 ή και τα 2000 (συνολικά) που μπορεί να γλύτωνες με αντάλλαγμα θετικές κριτικές δεν θα τα δεχόσουν (μάλλον) ούτε εσύ. Μη ξεχνάς επίσης ότι καλό είναι να μην έχουμε πολλά-πολλά με τα γραφεία πέρα από το να είμαστε απλοί πελάτες. Αξίζει 1-2000 το ρίσκο που μπορεί να πάρεις?

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Sorry μόλις είδα ότι μέχρι να γράψω μπήκαν 13 (!!) καινούργια ποστ ...

Επισκέπτης
Τα λεφτα ειναι πολλα μαγκες και οταν λεμε πολλα λεμε για παρα πολλα.
Και εμενα μου εχει γινει προταση για Fake Reviews και οχι απο τυχαιο μαγαζι αλλα απο  πολυ μεγαλο που στο φιναλε δεν το εχει και αναγκη.
Ναι μαγκες και εγω αρνηθηκα και τωρα να σας πω την πικρη αληθεια νοιοθω και λιγο μαλακας με περικεφαλαια μιας και οι ιδιοι τυποι που εχουν διαβασει γυρω στα 100 δικα μου και εχουν γλυτωσει καμμια 50αρια μπαζολες και εχουν ανοιξει τα ματια τους και εχουν περασει καλα με αλλες 50 τωρα οι ιδιοι με αμφισβιτουν.
Ας γραψουν λοιπον αυτοι ας ακολουθησουν το Adam και τον καθε Adam και ας μην ασχολουνται και διαβαζουν τι γραφω γιατι εγω θα γραφω μονο μαλακιες απο εδω και μπρος και δεν ξερω εαν θα ειμαι και πολυ αντικειμενικος.
Τερμα το ενα σκελος λοιπον.
Μην την κανετε γιατι θα εχουμε συνεχια.
xilnik ειλικρεινα το σχολιο σου πιο πισω προς το προσωπο μου δεν το πολυκαταλαβα και θα ηθελα λιγο επεξηγηση . :think:
Τωρα για την μικρη Ραμονα εαν τον κυριο τον ξεπεταξε τι να κανουμε σιγουρα εχει δικιο το παλληκαρι αλλα ετσι ειναι οι πουτανες πρεπει να τις προσεχουμε αλλιως δεν θα ηταν πουτανες και δεν θα βγαζαν 8 με 10 χιλιαρικα τον μηνα αλλα 1000 και θα ηταν γραμματεις.
Παει και το δευτερο σκελος.
Επειδη τις βυζαρες τις Evelyn τις ειχα μοστρα καμμια βδομαδα το καλοκαιρι καθε πρωι ο μαλακας που εγραψε οτι εγραψε ας παει να διαβασει το παραμυθι χωρις ονομα καλυτερα και να ερθει να ξαναγραψει εδω μετα.
Παει και το τριτο.
PATH ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΝΟΙΟΘΕΙΣ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΣ.
Δεν καταλαβες αυτα που εγραψα χτες .
Οταν ρωτας κατι και ο αλλος δεν απανταει σημαινει οτι υπαρχη λογος οποτε μην το συνεχιζεις και μην επιμενεις.
Παει και αυτο .
Εχουμε τιποτα αλλο αν ναι ειμαι ολος αυτια. :2funny: :rockon:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Επειδη τις βυζαρες τις Evelyn τις ειχα μοστρα καμμια βδομαδα το καλοκαιρι καθε πρωι ο μαλακας που εγραψε οτι εγραψε ας παει να διαβασει το παραμυθι χωρις ονομα καλυτερα και να ερθει να ξαναγραψει εδω μετα.

Είπαμε, θα βάλω τις φωτό εγώ αύριο από εκείνη την εβδομάδα....και θα λυθεί το θέμα μία και καλή.

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Ανέβασε ρε κουφάλα ΑΖΑΖΕΛ τις φωτό από την Κρήτη να δούνε όλοι τους βύζους της Eveline μπας και σώσω τίποτα από την υπόληψή μου!
Δεν χρειάζεται να ανεβάσει τίποτε ο ΑΖΑΖΕL για να περισώσεις από υπόληψη.

Τώρα, με ανοιγμένες βαλβίδες εκτόνωσης πίεσης που είχε συσωρευτεί και είναι άσχετη προς το φορουμ, βλέποντας πως ΚΑΙ εσύ ίσως είχες αλλα στο μυαλό σου όταν έγραφες, θεωρώ πως ήταν μια άτυχη συγκυρία γραπτών που συνέπεσαν και έφεραν εμένα κι εσένα αντιμέτωπους με τα σπαθιά στα χέρια. Χαζομάρα αν σκεφτείς οτι ΚΑΙ σε είχα / έχω σε υπόληψη, ΚΑΙ μου έχεις προτείνει στο παρελθόν CT. Από την άλλη, δεν μπορούσα παρα να υποστηρίξω όσα έλεγες όταν κάποιοι σε αμφισβητούσαν.

Όσο για τον Yorgos, αυτός με έχει κάψει τότε που του είχα ζητήσει να μου προτείνει κάποια Β' ή Γ' διαλογής κι αυτός ο αθεόφοβος με έστειλε στο superstar των CT (βλ. Λολ), με αποτέλεσμα να θαμπώσω και από τότε έχω ψυχολογικό πρόβλημα διότι δυσκολευομαι να βρω ισάξια της.

Καλή καρδιά και ΠΑΝΤΑ με καλή διάθεση

yiaramis

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
60
Like
254
Πόντοι
5.525
Εγώ πάντως τόση ώρα βλέπω και ξαναβλέπω τα βυζιά της Steliana που μας έρχεται σύντομα! Την Eveline δεν την προλαβαίνω δυστυχώς.

Συνημμένα

• 012.jpg
    012.jpg
    86,3 KB · Εμφανίσεις: 50

Επισκέπτης
Και μια και το εφερε το θεμα μολις μου εστειλε sms oti gyrise sto spitaki thw h Lol.
Milana σημερα απο τον Ροδολφο απο εμφανιση τιποτα το ιδιαιτερο αλλα απο Service απο τις πιο αφοσιωμενες Ρωσσιδες στον αφεντη της.
Το εχουν οι καριολες οι Ρωσσιδες αυτο ειδικα οταν δεν ξερουν και γρι Αγγλικα πρεπει να γαμαμε συνεχια και οχι τιποτα αλλο με εχουν παρει και τα χρονια και δεν αντεχω.
Με στεγνωσε δυο φορες σε μια ωριτσα μιλαμε για στεγνο καθαρισμα.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom