Τα λεφτα ειναι πολλα μαγκες και οταν λεμε πολλα λεμε για παρα πολλα.
Και εμενα μου εχει γινει προταση για Fake Reviews και οχι απο τυχαιο μαγαζι αλλα απο πολυ μεγαλο που στο φιναλε δεν το εχει και αναγκη.
Ναι μαγκες και εγω αρνηθηκα και τωρα να σας πω την πικρη αληθεια νοιοθω και λιγο μαλακας με περικεφαλαια μιας και οι ιδιοι τυποι που εχουν διαβασει γυρω στα 100 δικα μου και εχουν γλυτωσει καμμια 50αρια μπαζολες και εχουν ανοιξει τα ματια τους και εχουν περασει καλα με αλλες 50 τωρα οι ιδιοι με αμφισβιτουν.
Ας γραψουν λοιπον αυτοι ας ακολουθησουν το Adam και τον καθε Adam και ας μην ασχολουνται και διαβαζουν τι γραφω γιατι εγω θα γραφω μονο μαλακιες απο εδω και μπρος και δεν ξερω εαν θα ειμαι και πολυ αντικειμενικος.
Τερμα το ενα σκελος λοιπον.
Μην την κανετε γιατι θα εχουμε συνεχια.
xilnik ειλικρεινα το σχολιο σου πιο πισω προς το προσωπο μου δεν το πολυκαταλαβα και θα ηθελα λιγο επεξηγηση .
Τωρα για την μικρη Ραμονα εαν τον κυριο τον ξεπεταξε τι να κανουμε σιγουρα εχει δικιο το παλληκαρι αλλα ετσι ειναι οι πουτανες πρεπει να τις προσεχουμε αλλιως δεν θα ηταν πουτανες και δεν θα βγαζαν 8 με 10 χιλιαρικα τον μηνα αλλα 1000 και θα ηταν γραμματεις.
Παει και το δευτερο σκελος.
Επειδη τις βυζαρες τις Evelyn τις ειχα μοστρα καμμια βδομαδα το καλοκαιρι καθε πρωι ο μαλακας που εγραψε οτι εγραψε ας παει να διαβασει το παραμυθι χωρις ονομα καλυτερα και να ερθει να ξαναγραψει εδω μετα.
Παει και το τριτο.
PATH ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΝΟΙΟΘΕΙΣ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΣ.
Δεν καταλαβες αυτα που εγραψα χτες .
Οταν ρωτας κατι και ο αλλος δεν απανταει σημαινει οτι υπαρχη λογος οποτε μην το συνεχιζεις και μην επιμενεις.
Παει και αυτο .
Εχουμε τιποτα αλλο αν ναι ειμαι ολος αυτια.