Παραθέτω τα πειστήρια (και μυστήρια):
Adam Smith
Λοιπόν παιδιά είδα κριτικές από Νitro και καλά πως είναι αστέρι η κοπέλα,αλλά όχι μόνο δεν είναι, αλλά μια πατ-σαβούρα και μισή είναι!
NITRO: Σεβαστή η κάθε προσωπική άποψη
Από τις φωτογραφίες φαινόταν πως είναι βίαια 24-25 αλλά αυτή πρέπει να ξεπερνά τα 35 έτσι όπως την είδα εγώ!Οι φωτογραφίες φυσικά κι αφορούν άλλη κοπέλα!
NITRO: και αυτό σεβαστό αφού θεωρώ πω ο φωτισμός δεν βοηθούσε
Ανοίγω την πόρτα και τη βλέπω και νόμιζα πως μου άνοιξε η Ρουμάνα παραδουλεύτρα του ξενοδοχείου.Λέω που να είναι άραγε η κοπέλα,μήπως να έφευγα γιατί θα την ενοχλώ από το καθάρισμα..
Όπως τα λέει κι ο ΑLALEON.Η κοπέλα-ας την πούμε κοπέλα που φαίνεται συνομήλικη της Viktoria's απο Planet,είναι η Ιrene/Doriss γυφτο ρουμάνα του κερατά.
NITRO: Προφανώς ούτε την Victoria έχει πάρει η οποία είναι 50άρα όχι 35 αλλά έστω και έτσι ας πουμε πως έχει προσωπική άποψη (το γυφτορουμάνα δεν το σχολιάζω γιατί και η Βibi Ρουμάνα ήταν αλλά δεν με χάλαγε)
Σώμα μέτριο,αλλά για την ηλικία της σχετικά καλό.Bυζί σιχαινόσουν να το ακουμπήσεις!
NITRO: Εδώ υπάρχει δόλος φίλε διότι το βυζί είναι αν όχι το καλύτερο ,από τα καλύτερα ever
Στο πήδημα σκεπτόμουν πως ήμουν με άλλη μπας κι ανέβω λιγάκι !
NITRO:Ειναι προφανές πως μιλάμε για στητική δυσλειτουργία και κατηγοραύμε την γκόμενα για αυτό!
Έκατσα μόνο και μόνο επειδή κάποιοι είχαν γράψει καλά λόγια αλλά ήταν λες και περιγράφουν άλλη κοπέλα!
NITRO:Δηλαδή ενώ ήταν Η πατσαβούρα εσύ κάθισες για τα καλά λόγια που είχες ακούσει,μάλιστα ...δηλαδή αν σε πω ΣΑΒΟΥΡΟΓΑΜΗ θα φταίω εγώ τώρα?
Λάθος μεγάλο λάθος που έκατσα τελικά και δεν την έκανα από τη στιγμή που νόμιζα πως ήταν η καθαρίστρια!Αν έχετε δει στο δρόμο καμιά φορά τσιγγανο-γύφτισσα και λέτε αυτή είναι standard Ρουμάνα,εεε τέτοια ήταν κι η Εvelin.
NITRO:κάτσε ρε φίλε δηλαδή σε υποδέχτηκε με τσεμπέρι και ρακένδυτη? ΒΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕΣ ΑΛΛΟΥ?
Eυτυχώς εμένα δεν μου έβγαλε κανα λάδι να με πάρουν τα ζουμιά όπως έκανε στον Lalakukaki!To μόνο που θα κατάφερνε θα ήταν να με λερώσει και μόνο,γιατί από ευχαρίστηση κι ηδονή last year!
NITRO:τώρα η χρησιμοποίηση ονόματος άλλου συναγωνιστή που δεν έχει εκφέρει άποψη επί του θέματος,απορρώ και πάλι τί σκοπούς εξυπηρετεί.
Σε μπουρδελάκι έχω βρει καλύτερες,ομορφότερες και πιο πρόθυμες κοπέλες που φυσικά πηδιόντουσαν με 20 ευρωπουλάκια!
NITRO:Πες μας ονόματα και διεύθύνσεις να πάμε και εμείς,μην τις κρατάς για τον εαυτό σου
To πήδημα ήταν εντελώς μηχανικό!Αισθανόμουν σαν να μου λέει χύσε να τελειώνουμε μ...κα να σου πάρω τα λεφτά!
NITRO:Ε λοιπόν είμαι σίγουρος πως πήγες σε άλλη
Φυσικά και προτείνω να μείνετε μακριά!
NITRO:Ναι σε ευχαριστούμε που μας άνοιξες τα μάτια
....λοιπόν και η δική μου εκδοχή τώρα:
δίπλα υπάρχει ένα site που σήμερα κατέβασε το tour της Eveline (γιατί άραγε - γιατί είναι πολλά τα λεφτά Αρη), και αφού το κατέβασε ξαφνικά εμφωνίστηκε ένα νέος τύπος στο εδώ site με την παραπάνω κριτική,ώστε να πέσει η κίνηση που προερχόταν από εδώ, και να την αναγκάσει να υποκύψει στις πιέσεις οι οποίες ποικίλουν ανάλογα με τις ορέξεις τουν bad admin του...
Ετσι για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεώτεροι τί παιχνίδια παίζονται