Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 83 άτομα (8 μέλη και 75 επισκέπτες)

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
Και που να δεις και τις καινουργιες αγαπες που λιαν συντομος θα ανξαρτητοποιηθουν.
εκλεισες τα 4.000 μηνυματα αντε να τα 100χιλιασεις ...και ειμαι και με αδεια χερια

bazogamias

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα.

Σκέφτομαι για Kimberley απο PlanetDreams, διάβασα πιο πριν οτι είπατε οτι είναι η Lana αλλά με διαφορετικό πρακτορείο.

Αυτό είναι 100% σίγουρο ρε παιδιά? Μή χάσω τα λεφτουδάκια στο έτσι (πρώτη φορά με CT και το σκέφτομαι πολύ το πράγμα)... Επίσης, γιατί τόση μεγάλη διαφορά χρημάτων στο πρακτορείο αυτό? Το 3ωρο είναι 360 ευρώ ενώ άλλοι το έχουν στα 450+.

Λέτε να παίζει τίποτις περίεργο?

Ευχαριστώ πολύ.

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
Καλημέρα.

Σκέφτομαι για Kimberley απο PlanetDreams, διάβασα πιο πριν οτι είπατε οτι είναι η Lana αλλά με διαφορετικό πρακτορείο.

Αυτό είναι 100% σίγουρο ρε παιδιά? Μή χάσω τα λεφτουδάκια στο έτσι (πρώτη φορά με CT και το σκέφτομαι πολύ το πράγμα)... Επίσης, γιατί τόση μεγάλη διαφορά χρημάτων στο πρακτορείο αυτό? Το 3ωρο είναι 360 ευρώ ενώ άλλοι το έχουν στα 450+.

Λέτε να παίζει τίποτις περίεργο?

Ευχαριστώ πολύ.
αμα πιασεις γραμμη πες μου και εμενα γιατι σαυτα τα λεφτα την τιμαω και εγω

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
654
Πόντοι
4.255
καλημερα,παιδεσ.........η Lana ειναι η Kimberley!!!!αυτο ειναι σιγουρο!!!!μην φοβαστε.........μονο με το μαλακο,παιδια!!!!!θελω και εγω να την κλεισω!!!!μην μου την ξεθεωσεται!!!!!!

Επισκέπτης
Επειδη στην ζωη μας πρεπει να βαζουμε στοχους , εγω στους αγωνηστικους χωρους θα ξαναμπω οταν θα ξαναρθει το κοριτσι πισω. :2funny: :2funny: :2funny:
Ε ναι ρε εσεις τα λεφτα που δινουμε να πιανουνε τοπο. :rockon:

Συνημμένα

• 3.jpg
    3.jpg
    18,6 KB · Εμφανίσεις: 21
  • g.jpg
    g.jpg
    32,2 KB · Εμφανίσεις: 24

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
Επειδη στην ζωη μας πρεπει να βαζουμε στοχους , εγω στους αγωνηστικους χωρους θα ξαναμπω οταν θα ξαναρθει το κοριτσι πισω. :2funny: :2funny: :2funny:
Ε ναι ρε εσεις τα λεφτα που δινουμε να πιανουνε τοπο. :rockon:
αυτο το κοριτσι????

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
στα δυσκολα παντα ερχεται ενα κοριτσι σαν τη vanessa και τα ξεκαθαριζει ολα οπως και στη ζωη..

Επισκέπτης
Ειπαμε νεα βυζια νεες τιμες η Βαννεσουλα μας  :jerking: :jerking: :jerking:

bazogamias

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Παίδες sorry που σας ζαλίζω πάλι με Lana/Kimberley όμως είδα οτι σαν Kimberley είναι εδώ, Αθήνα με άλλο πρακτορείο, ενώ σαν Lana, θα είναι απο τις 8 του μήναμε άλλο πρακτορείο.

Το πρόβλημα είναι οτι στο πρακτορείο με το οποίο συνεργάζεται τώρα, στο 3ωρο παίρνει 500 ευρώ (κάπου το είδα, δε θυμάμαι) ενώ στο planetdreams παίρνει 360 στο 3ωρο.

Δε πιστεύω να σκάσω μύτη και να μου πεί κανένα: "Sorry baby, it is 500 euros/3 hours".

Λέτε?

Καθώς επίσης, ελπίζω να μην είναι ξενερωμένη που θα παίρνει λιγότερα λεφτά αυτή τη φορά.

Εσείς τι λέτε?

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
εγω με το planet dreams δε βγαζω ακρη ουτε φωνη ουτε ακροαση

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
εγω με το planet dreams δε βγαζω ακρη ουτε φωνη ουτε ακροαση

Μια χαρά είναι ο Rob. Αν δε, μετά απο το confirmation του booking, δε ξαναέστελνε ενημέρωση ότι τα κορίτσια έρχονται (μάλλον τον πήραν τα χ΄ροναι και ξέχασε ότι πριν 5 έκλεισε :2funny:) θα ήταν τέλειος. :rockon:

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
φίλε μου η Marsha είναι τελείως free σήμερα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορείς να κλείσεις
Να ρωτησω κατι?
Προσπαθω απο εχτες να κλεισω με Marsha Lord και δε μπορω. Τελικα ειπα να τα παρατησω γιατι μου γυαλησε αυτη εδω:
Ξερει κανεις κατι γι΄αυτην?

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
την φίλη μου την Marsha την έχετε φτύσει όλοι και πηδάτε τα μπάζα. κλαψ, κλαψ δεν την βλέπω να ξαναέρχεται..

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
την φίλη μου την Marsha την έχετε φτύσει όλοι και πηδάτε τα μπάζα. κλαψ, κλαψ δεν την βλέπω να ξαναέρχεται..

...όχι και όλοι....σε παρακαλώ. Δεν έχεις φαίνεται global ενημέρωση.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom