εκλεισες τα 4.000 μηνυματα αντε να τα 100χιλιασεις ...και ειμαι και με αδεια χεριαΚαι που να δεις και τις καινουργιες αγαπες που λιαν συντομος θα ανξαρτητοποιηθουν.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 83 άτομα (8 μέλη και 75 επισκέπτες)
bazogamias
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Καλημέρα.
Σκέφτομαι για Kimberley απο PlanetDreams, διάβασα πιο πριν οτι είπατε οτι είναι η Lana αλλά με διαφορετικό πρακτορείο.
Αυτό είναι 100% σίγουρο ρε παιδιά? Μή χάσω τα λεφτουδάκια στο έτσι (πρώτη φορά με CT και το σκέφτομαι πολύ το πράγμα)... Επίσης, γιατί τόση μεγάλη διαφορά χρημάτων στο πρακτορείο αυτό? Το 3ωρο είναι 360 ευρώ ενώ άλλοι το έχουν στα 450+.
Λέτε να παίζει τίποτις περίεργο?
Ευχαριστώ πολύ.
Σκέφτομαι για Kimberley απο PlanetDreams, διάβασα πιο πριν οτι είπατε οτι είναι η Lana αλλά με διαφορετικό πρακτορείο.
Αυτό είναι 100% σίγουρο ρε παιδιά? Μή χάσω τα λεφτουδάκια στο έτσι (πρώτη φορά με CT και το σκέφτομαι πολύ το πράγμα)... Επίσης, γιατί τόση μεγάλη διαφορά χρημάτων στο πρακτορείο αυτό? Το 3ωρο είναι 360 ευρώ ενώ άλλοι το έχουν στα 450+.
Ευχαριστώ πολύ.
αμα πιασεις γραμμη πες μου και εμενα γιατι σαυτα τα λεφτα την τιμαω και εγωΚαλημέρα.
Ευχαριστώ πολύ.
bazogamias
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Άν όπως λές πιάσω γραμμή, θα αναφέρω.
lakisscorpio
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 654
- Πόντοι
- 4.255
καλημερα,παιδεσ.........η Lana ειναι η Kimberley!!!!αυτο ειναι σιγουρο!!!!μην φοβαστε.........μονο με το μαλακο,παιδια!!!!!θελω και εγω να την κλεισω!!!!μην μου την ξεθεωσεται!!!!!!
Επισκέπτης
αυτο το κοριτσι????Επειδη στην ζωη μας πρεπει να βαζουμε στοχους , εγω στους αγωνηστικους χωρους θα ξαναμπω οταν θα ξαναρθει το κοριτσι πισω.
Ε ναι ρε εσεις τα λεφτα που δινουμε να πιανουνε τοπο.
Επισκέπτης
xaxaxa ετσι ετσι.
Επισκέπτης
Ειπαμε νεα βυζια νεες τιμες η Βαννεσουλα μας
bazogamias
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Παίδες sorry που σας ζαλίζω πάλι με Lana/Kimberley όμως είδα οτι σαν Kimberley είναι εδώ, Αθήνα με άλλο πρακτορείο, ενώ σαν Lana, θα είναι απο τις 8 του μήναμε άλλο πρακτορείο.
Το πρόβλημα είναι οτι στο πρακτορείο με το οποίο συνεργάζεται τώρα, στο 3ωρο παίρνει 500 ευρώ (κάπου το είδα, δε θυμάμαι) ενώ στο planetdreams παίρνει 360 στο 3ωρο.
Δε πιστεύω να σκάσω μύτη και να μου πεί κανένα: "Sorry baby, it is 500 euros/3 hours".
Λέτε?
Καθώς επίσης, ελπίζω να μην είναι ξενερωμένη που θα παίρνει λιγότερα λεφτά αυτή τη φορά.
Εσείς τι λέτε?
Το πρόβλημα είναι οτι στο πρακτορείο με το οποίο συνεργάζεται τώρα, στο 3ωρο παίρνει 500 ευρώ (κάπου το είδα, δε θυμάμαι) ενώ στο planetdreams παίρνει 360 στο 3ωρο.
Δε πιστεύω να σκάσω μύτη και να μου πεί κανένα: "Sorry baby, it is 500 euros/3 hours".
Λέτε?
Καθώς επίσης, ελπίζω να μην είναι ξενερωμένη που θα παίρνει λιγότερα λεφτά αυτή τη φορά.
Εσείς τι λέτε?
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.098
- Πόντοι
- 17.085
Μπα, αποκλείεται.Δε πιστεύω να σκάσω μύτη και να μου πεί κανένα: "Sorry baby, it is 500 euros/3 hours".
Λέτε?
Επισκέπτης
A ρε Rob αρχοντα με τα κοριτσια σου.
εγω με το planet dreams δε βγαζω ακρη ουτε φωνη ουτε ακροαση
γιατί έτσι;
μια χαρά είναι ο Rob,
άσε δε που κάνει κ εκπτώσεις κάποιες φορες!
προσπάθησε πάλι!
εγω με το planet dreams δε βγαζω ακρη ουτε φωνη ουτε ακροαση
Μια χαρά είναι ο Rob. Αν δε, μετά απο το confirmation του booking, δε ξαναέστελνε ενημέρωση ότι τα κορίτσια έρχονται (μάλλον τον πήραν τα χ΄ροναι και ξέχασε ότι πριν 5 έκλεισε ) θα ήταν τέλειος.
mikes4207
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1
Να ρωτησω κατι?
Προσπαθω απο εχτες να κλεισω με Marsha Lord και δε μπορω. Τελικα ειπα να τα παρατησω γιατι μου γυαλησε αυτη εδω:
Ξερει κανεις κατι γι΄αυτην?
Προσπαθω απο εχτες να κλεισω με Marsha Lord και δε μπορω. Τελικα ειπα να τα παρατησω γιατι μου γυαλησε αυτη εδω:
rozkrotalias
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2006
- Κριτικές
- 158
- Like
- 1.000
- Πόντοι
- 5.355
φίλε μου η Marsha είναι τελείως free σήμερα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορείς να κλείσεις
Να ρωτησω κατι?
rozkrotalias
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2006
- Κριτικές
- 158
- Like
- 1.000
- Πόντοι
- 5.355
την φίλη μου την Marsha την έχετε φτύσει όλοι και πηδάτε τα μπάζα. κλαψ, κλαψ δεν την βλέπω να ξαναέρχεται..
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
την φίλη μου την Marsha την έχετε φτύσει όλοι και πηδάτε τα μπάζα. κλαψ, κλαψ δεν την βλέπω να ξαναέρχεται..
...όχι και όλοι....σε παρακαλώ. Δεν έχεις φαίνεται global ενημέρωση.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 10K
- Εμφανίσεις
- 619K