Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 67 άτομα (6 μέλη και 61 επισκέπτες)

thibet

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2008
Κριτικές
10
Like
4
Πόντοι
11
καλημέρα του ολλ,
εχτές δεύτερη επίσκεψη στην Milana, ανέβηκε στην εκτίμση μου κι άλλο, έχει προσόντα και δυνατότητες για πολλά...
τώρα δύο δυνατά Luly και Εveline_VIP...
god bless you all

PS. μόλις διάβασα για Luly... ακύρωση φυσικά πάραυτα... cheers chief!

thibet

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2008
Κριτικές
10
Like
4
Πόντοι
11
το meeting τελείωσε,
μπορώ να έχω κι άλλη μία δώση Evelin κ. NITRO;
τελικα για Μaia δεν ξέρει κανείς τίποτα;

όσο για τιην Εβελίνα... σήμερα θα έχω άποψη κ εγώ...

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
διαβαζοντας την κριρικη του baby για την luly εχω να επισημανω καποια tips η' συμπερασματα που προκυπτουν,
το πρωτο,η εναλλαγη τσιμπουκι,προφυλακτικο,πηδημα και αλλαγη προφυλακτικου και ξανα η ιδια σειρα  δινει μια μεγαλυτερη ασφαλεια ειδικα οταν το σεξ εχει μεγαλυτερη διαρκεια αφου το προφυλακτικο σταδιακα ανανεωνεται
το δευτερο,αυτη η εναλλαγη ειναι μια καλη τεχνικη για τ ατομα που φοβουνται να χυσουν γρηγορα και θελουν μια μεγαλυτερη διαρκεια με τα κοριτσια ειδικα αν ειναι για μια φορα
σημειωστε επισης την ανεση του μελους να ζητα απο το κοριτσι αυτα τα πραγματα στοιχειο τ οποιο  εξασφαλιζεται(ανεση,οικειοτητα)με τη διαρκη επαφη και δραση με το αντικειμενο
,ειναι πολυ σημαντικο αυτο προκειμενου να επιβαλουμε τον ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΡΥΘΜΟ με τα κοριτσια για να περασουμε καλα
εχω γραψει οτι σε αυτο το site γραφεται η πραγματικη βιβλος του σεξ

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
3-1 υπερ ΒΑΒΥ. Ποιος το παει, εδω τα καλα στοιχηματα.

Μεσα εισαι αλανι, επιστροφη στις ριζες που λεει και ο Yorgos !!!

Respect.
Κατσε. Περιμενε λιγο γιατι απαντηση σε κατι που τον ρωτησα δεν πηρα ακομα! Εχει ταξει 12 meeting καπου και εχει παει 4 φορες μονο. Και το κοριτσι ερχεται την αλλη εβδομαδα. Τι θα κανει?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Μα καλά είσαι τελείως βλαξ.  :headbang:
Δε βλέπεις ότι είναι η Lana?
Έμπαινε mike  :grin:

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
η λανα ειναι ρε μαικ....τωρα ερχεται σαν κιμπερλυ με πλανετ...αλλα εχει πεσει φωτοσοπ

Επισκέπτης
Κατσε. Περιμενε λιγο γιατι απαντηση σε κατι που τον ρωτησα δεν πηρα ακομα! Εχει ταξει 12 meeting καπου και εχει παει 4 φορες μονο. Και το κοριτσι ερχεται την αλλη εβδομαδα. Τι θα κανει?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εννια εχω παει αλανι.
Μενω και στις 9 στα @@. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Τα λογια του ΒΑΒΥ ειναι καθαρα και ξαστερα. Τα στοιχηματα παιζουν, ο χρονος θα δειξει  :2funny: :2funny: :2funny:
Απο κει και περα αλλο να τρεχεις καθε μερα και αλλο να κανεις ετσι μια βολτουλα καπου - καπου, εξαλου ο μορτης τις ξερει ολες οποτε για πληριφοριες ειναι ανοιχτος  :2funny: :2funny: :2funny:.
Αντε ρε αλανια για να δουμε τι θα κανετε με το μποϋκοτάζ; Αντεχετε;;;;

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
θα κανω την θυσια να κανω σεξ με την κοπελα μου λοιπον αυτο το διαστημα ....

SwedishHarmony

Πρακτορείο City-Tours
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
16
:headbang:
My HD crashed last night and I lost all information that was not yet backed up, including all communication via email the last month, plus all upcoming appointments for Sandra, Ana, Nataly and Amber (9 - 29 Sep)
If you made an appointment with any of those ladies please contact me ASAP and advice how many hours you booked, which lady, what time and date (and incl your mobile number as always)
I am NOT able to make any further appointments until I gather as much info of those pre-booked appointments.
I am terribly sorry for this inconvenience.
Please take your time and note our new mobile number to be used from 3 Sep

Looking forward hearing from you !

Kind regards,
Mila

Swedish Harmony International
mila@swedishharmony.com

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
[
If you made an appointment with any of those ladies please contact me ASAP and advice how many hours you booked, which lady, what time and date (and incl your mobile number as always)
I am NOT able to make any further appointments until I gather as much info of those pre-booked appointments.
I am terribly sorry for this inconvenience.
Please take your time and note our new mobile number to be used from 3 Sep

Looking forward hearing from you !

Kind regards,
Mila

Swedish Harmony International

λοιπον τα γραφεις 10 ωρες ντουετο με ναταλυ ,ανα , αλλες 7 μερες με ανα κλεισμενος στο χοτελι , και σαντρα 3χ3 ωρες  22,23,24 σεπτ , ....Μιλα γραφεις .....μιλα ρε????

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom