Όποιος φίλος κλείσει ας μου το πει μόνο να το ξέρω. Ευχαριστώ......Παίδες γεια σας. Λόγω επείγοντως εργασίας ακύρωσα το σημερινό ραντεβού με [size=10pt]Dominica[/size] που ήταν για τις 4μμ και με διάρκεια 3 ώρες. Οποιος φίλος θέλει μπορεί να κάνει booking.......
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 100 άτομα (18 μέλη και 82 επισκέπτες)
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Επισκέπτης
pinkmartini20
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Μπράβο στο Yorgos,τιμές εξωπραγματικές για μετριότητες.
Προσωπική γνώμη για zuzana(πρακτορείο):μαύρο στο Μαυρογιαλούρο.
Επίσης δεν μου αρέσει και ο τρόπος της swedish harmony.
Τέλος κάτι άσχετο Tiffany jewell,δεν προβλέπεται βραχυπρόθεσμα.
Προσωπική γνώμη για zuzana(πρακτορείο):μαύρο στο Μαυρογιαλούρο.
Επίσης δεν μου αρέσει και ο τρόπος της swedish harmony.
Τέλος κάτι άσχετο Tiffany jewell,δεν προβλέπεται βραχυπρόθεσμα.
geomix
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 23
- Like
- 2
- Πόντοι
- 5.775
ερχεται απο βδομαδα η elektra μαζι με ενα αλλο φρουτο,ονοματι anzellina rossman κανουν και duo
ειναι πολυ καλες φιλες... αλλα δεν μιλαει γρι αγγλικα...
Μια φορά και ένα καιρό....Κρίμα που χαθήκανε οι άλλες της ΕΣΣΟ σου. Καλά κάνεις και χρεώνεις όσα χρεώνεις και λίγα είναι....
Yorgos respect!!!!!!
Για άλλη μια φορά συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Στο χέρι του καθενός μας είμαι το τι μπορεί να κάνει για αλλάξουν κάποια πράγματα.
Φιλικά
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
μιλαει ομως ελληνικα...ειναι πολυ καλες φιλες... αλλα δεν μιλαει γρι αγγλικα...
geomix
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 23
- Like
- 2
- Πόντοι
- 5.775
μιλαει ομως ελληνικα...
η φιλη της..... οχι :-
Επισκέπτης
Mονο το Electraki Ελληνικα το αλλο Τσεχικα και αυτα βλαχικα.μιλαει ομως ελληνικα...
Επισκέπτης
Λογο πολλων ορμονων.
geomix
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 23
- Like
- 2
- Πόντοι
- 5.775
Mονο το Electraki Ελληνικα το αλλο Τσεχικα και αυτα βλαχικα.
μεσα σε ολα εισαι!!!!!!!!!!!!
Επισκέπτης
Aυτη η EVELINE_VIP που ανακοινωθηκε ρε μαγκες τι φρουτο ειναι!!!
Παντως απο σωμα θανατερο.
Λες να βρουμε την καινουρια Lolita.
Kαποιος να κανει το Scouting.
Κατι μου λεει ρε πουστη μου , που θα παει θα το βρω.
Επισκέπτης
Yorgos respect, τα ειπες οπως ειναι Ποιος θα σε ακουσει ομως;;; Αμα ριξεις μια ματια στις κριτικες απο κοπελες που εχουμε επισκεφτει θα καταλαβεις γιατι οι ατζεντηδες μας γραφουν στα παπαρια τους. Απιθανες κριτικες απο κοπελες που ουτε να θελουμε να θυμομαστε οτι καναμε την μαλακια και τους τα ακουμπησαμε, για αυτο και δεν μιλαμε, απλα γελαμε....
Σε αυτη την καταντια δυστυχως εχουν συμβαλλει τα μεγιστα τα διαφορα forum οπου και πιο γνωστο εγινε το αθλημα αλλα το βασικοτερο ο καθενας μας για να μην του πουν οτι δεν τα καταφερε με την κοπελλα γραφει τα καλυτερα με την δικαιολογια '' σε μενα ηταν οτι καλυτερο, ισως η χημεια''. Και φουλ η κοπελλα και κονομα ο ατζεντης και μοκο οι υπολοιποι που πανε μετα γιατι δεν επιασε η χημεια και ετσι η κατασταση συνεχιζετε και θα συνεχιστει δυστυχως.
Τωρα αν τυχει και καποιος γραψει την αληθεια που ειναι κακη για το ct, τοτε ακολουθουν καπακι αλλες ωραιοτατες κριτικες για να εξομαλυνουν την κατασταση ;) ;)
Πραγματι εχεις δικιο οι νεαροι λεβεντες περνούν καλυτερα με πολυ λιγοτερα και ειναι μαγκες. Ετσι κινούμε τωρα τελευταια με 2-3 local και την περναω φινα και εγω και η τσεπη μου!!!
Λευτερια στο Θιβετ!!!
Σε αυτη την καταντια δυστυχως εχουν συμβαλλει τα μεγιστα τα διαφορα forum οπου και πιο γνωστο εγινε το αθλημα αλλα το βασικοτερο ο καθενας μας για να μην του πουν οτι δεν τα καταφερε με την κοπελλα γραφει τα καλυτερα με την δικαιολογια '' σε μενα ηταν οτι καλυτερο, ισως η χημεια''. Και φουλ η κοπελλα και κονομα ο ατζεντης και μοκο οι υπολοιποι που πανε μετα γιατι δεν επιασε η χημεια και ετσι η κατασταση συνεχιζετε και θα συνεχιστει δυστυχως.
Τωρα αν τυχει και καποιος γραψει την αληθεια που ειναι κακη για το ct, τοτε ακολουθουν καπακι αλλες ωραιοτατες κριτικες για να εξομαλυνουν την κατασταση ;) ;)
Πραγματι εχεις δικιο οι νεαροι λεβεντες περνούν καλυτερα με πολυ λιγοτερα και ειναι μαγκες. Ετσι κινούμε τωρα τελευταια με 2-3 local και την περναω φινα και εγω και η τσεπη μου!!!
Λευτερια στο Θιβετ!!!
Aυτη η EVELINE_VIP που ανακοινωθηκε ρε μαγκες τι φρουτο ειναι!!!
απίστευτο παιδί...
λέω να κάνω το scouting... πότε όμως... ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ!!!!
το πρόγραμμά μου γαμώ...
Yorgos respect, τα ειπες οπως ειναι Ποιος θα σε ακουσει ομως;;; Αμα ριξεις μια ματια στις κριτικες απο κοπελες που εχουμε επισκεφτει θα καταλαβεις γιατι οι ατζεντηδες μας γραφουν στα παπαρια τους. Απιθανες κριτικες απο κοπελες που ουτε να θελουμε να θυμομαστε οτι καναμε την μαλακια και τους τα ακουμπησαμε, για αυτο και δεν μιλαμε, απλα γελαμε....
Λευτερια στο Θιβετ!!!
Γεια ρε ρεμπέτη,
είσαι απόλυτα σωστός
JOSSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 25
- Like
- 970
- Πόντοι
- 4.460
Για Dorin έχουν γραφτεί μήνες τώρα τα νέα - το ότι ζητάει ο ΄τσάτσος 250 ευρώ για 1 ώρα σε στούντιο μέσα και 09.00 με 10.00 το πρωί μόνο το ξέρατε? Να δώσω και 300 τέτοιο μωρό αλλά σε καλό χοτέλι που θα λιώσοθμε ένα 2 ωρο΄. Έτσι ναι. Στα σιτι π΄ληρώνεις το πακέτο.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 10K
- Εμφανίσεις
- 619K