Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 94 άτομα (15 μέλη και 79 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Σωστος ο πανω φιλος..

Αυτο που εχω να πω παντως ειναι οτι τη Ντοριν του στουντιο τη βαπτισαμε  Ct και πλεον απ οτι βλεπω γραφουμε εδω γι αυτην.
Παρακαλω να συγχωνευτουν τα θρεντ  :2funny: :2funny:

Και κατι ακομα:Τα πεs πολυ σωστα Yorgo ετσι ειναι τα πραγματα που ευτυχως αλλαζουν γιατι τα  ct παιζουν χωρις ανταγωνισμο και κανουν οτι γουσταρουν.
Το χα δει το εργο  που ανεφερες αρκετο  καιρο τωρα και γι αυτο τα μειωσα παιζοντας μονο με αυτες που θεωρω εγω οτι αξιζει να τα σκασω χοντρα.Και αυτες ειναι μετρημενες στα δακτυλα του ενος χεριου...
Οταν ερχεται κατι καινουργιο ή καποια καινουργια ''υπηρεσια''  γλυκαινομαστε πολυ ευκολα.Το χουμε στο αιμα μας...
Με το καιρο θα αλλαξουν και τοτε θα εχουμε ολοκληρωμενη αποψη για  ct και οχι αυτη που μας πλασσαρουν εμμεσως τωρα...

p.s  Να ξερες ποσες ''Ντοριν'' κυκλοφορουν εκει εξω και οχι μονο του πενηνταρικου αλλα και του εικοσαρικου φιλε...

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Σωστος ο πανω φιλος..

Αυτο που εχω να πω παντως ειναι οτι τη Ντοριν του στουντιο τη βαπτισαμε  Ct και πλεον απ οτι βλεπω γραφουμε εδω γι αυτην.
Παρακαλω να συγχωνευτουν τα θρεντ  :2funny: :2funny:

Και κατι ακομα:Τα πεs πολυ σωστα Yorgo ετσι ειναι τα πραγματα που ευτυχως αλλαζουν γιατι τα  ct παιζουν χωρις ανταγωνισμο και κανουν οτι γουσταρουν.
Το χα δει το εργο  που ανεφερες αρκετο  καιρο τωρα και γι αυτο τα μειωσα παιζοντας μονο με αυτες που θεωρω εγω οτι αξιζει να τα σκασω χοντρα.Και αυτες ειναι μετρημενες στα δακτυλα του ενος χεριου...
Οταν ερχεται κατι καινουργιο ή καποια καινουργια ''υπηρεσια''  γλυκαινομαστε πολυ ευκολα.Το χουμε στο αιμα μας...
Με το καιρο θα αλλαξουν και τοτε θα εχουμε ολοκληρωμενη αποψη για  ct και οχι αυτη που μας πλασσαρουν εμμεσως τωρα...

p.s  Να ξερες ποσες ''Ντοριν'' κυκλοφορουν εκει εξω και οχι μονο του πενηνταρικου αλλα και του εικοσαρικου φιλε...
Αν πραγματι συμβαινει αυτο δεν μιλαμε για υπηρεσιες studio φιλαρακι αλλα για υπηρεσιες ct. Ετσι κι αλλιως το "μαγαζι" ανοιγει στις 10.00. Εδω το πραγμα παιζει σε 2 ταμπλο. Εκει ειναι το προβλημα νομιζω και οχι σε ποιο thread θα μπει.

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
για τζινα απο ζουζανα παιζει κανα ριβιου,ειδα οτι ερχεται,και την λιμπιζωμαι ;) ;)

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Aυτη η EVELINE_VIP  που ανακοινωθηκε ρε μαγκες τι φρουτο ειναι!!!
Παντως απο σωμα θανατερο.
Λες να βρουμε την καινουρια Lolita.
Kαποιος να κανει το Scouting.
Κατι μου λεει ρε πουστη μου , που θα παει θα το βρω.
Αν εδειχνε προσωπο θα τη θυμοσουν....αλλα ρε πουστη μου μας εχουν περασει για τελειως μαλακες....ανεξαρτητη λεει....αλλα 450 για 2 ωρες χωρις CIF-CIM ακομη λεει και το μασαζ(σιγα τα λαχανα) ειναι εξτρα....ΒΡΕ ΟΥΣΤ.....

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
[quote author=Yorgos lictnk=topic=27.msg686930#msg686930 date=1220467474]
Εάν οι φωτό αυτές είναι αληθινές, εμένα να με χέσεις

[size=8pt](έχω να φάω πολύ χέσιμο έτσι και δεν έχω καλή κρίση σήμερα...)[/size]
[/quote]Επειδη κατα 90% εχεις δικιο για τα ct...υπαρχει και ο αλλος δρομος...πολυημερο!!! πχ φετος ιουλιο 6 μερες σε νησακι 1100+εισιτηρια με τεμαχιο Β+(απο αυτες που χρεωνουν 400 τις 2 ωρες)νομιζω οτι ειναι πολυ καλα...επεσα και σε κορασιδα που δεν επινε παρα μονο νερακι...ετσι ηταν και οικονομικη χα χα χα απλα θελει σοβαρο ψαξιμο....τηλεφωνα...ακομα και συνομιλια με καμερα....και ολα θα πανε καλα...ηταν η τριτη φορα που δοκιμασα και ολα ηταν οκ....

Επισκέπτης
Το Luly μας βγηκε πτηνο .
Η Μογγολα μπροστα της θεα.
Απο service air-πιπα αλλα αντεχει το πολυ σκληρο anal εαν την ψησετε να μπειτε απο πισω.
Μια ωριτσα δυο μπαλακια το ενα στην ροζετα και το αλλο κατι αναμεσα στα ματια και στο στομα.
Ε οχι οτι δεν το περιμενα με τις γυαλουμπες που ηταν σαν μασκα ψαροντουφεκου και τις φοραγε σε ολες τις φωτο.
Σωματακι πολυ καλο , βυζος 2,5 φτιαγμενος αλλα σαν φασιανος στην φατσα πολυ κοντα τα δυο ματια και με μυτακι πολυ περιεργο μυτερο.
Νυχια πολυ προσεγμενα και ακρα επισεις .
Δικηγορινα στο επαγγελμα.
Αυτα για την ωρα.
Δεν ξαναπερνω.

Επισκέπτης
Eγω μετα την Luly αποσυρομαι απο τα CT.
STUDIO απο εδω και εμπρος.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
καλα ρε γιωργο....δεν χρειαζεται διαφημηση ο μπειμπι...ολοι τον σεβωνται...μην αγωνιας :sunglasses:

σίγουρα δεν χρειάζεται...και κανένα άγχος, u may rest assured.

Και από δω και πέρα, αυστηρά μόνο όσες έχουν ΗΔΗ iso θα δέχονται επιδοτήσεις.

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
παντως κατι πρεπει να γινει...και τσιμπημενες τιμες εχουν πολλα...και σκατογκομενες φερνουν

Thanos272

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2008
Κριτικές
9
Like
384
Πόντοι
281
Το Luly μας βγηκε πτηνο .
Η Μογγολα μπροστα της θεα.
Απο service air-πιπα αλλα αντεχει το πολυ σκληρο anal εαν την ψησετε να μπειτε απο πισω.
Μια ωριτσα δυο μπαλακια το ενα στην ροζετα και το αλλο κατι αναμεσα στα ματια και στο στομα.
Ε οχι οτι δεν το περιμενα με τις γυαλουμπες που ηταν σαν μασκα ψαροντουφεκου και τις φοραγε σε ολες τις φωτο.
Σωματακι πολυ καλο , βυζος 2,5 φτιαγμενος αλλα σαν φασιανος στην φατσα πολυ κοντα τα δυο ματια και με μυτακι πολυ περιεργο μυτερο.
Νυχια πολυ προσεγμενα και ακρα επισεις .
Δικηγορινα στο επαγγελμα.
Αυτα για την ωρα.
Δεν ξαναπερνω.

Πω πω φίλε με χαλασες τωρα, μαλλον θα το ακυρώσω το date. Και στο site έλεγε οτι κανει τα παντα. Με βλεπω να κανω test drive σε κανενα αλλο νεο φρουτο...Κριμα και ηταν πολλα υποσχομενο

kazaul

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories