Εγώ φιλαράκια θα επανέλθω σε ένα προηγούμενο θέμα και θα το συνδυάσω με το θέμα "κριτικές" που μόλις άνοιξε.
Μόλις πριν 5 λεπτά διάβασα το εξής σε μία κριτική:
"μου είπε επίσης ότι η φίλη της Angelina Love που μένει ακριβώς δίπλα και μου την σύστησε (μόλις μπήκα εγώ έφευγε για παραλία)
δεν είχε για σήμερα ούτε ένα πελάτη γιατί έχει αρνητικές κρητικές στο site bourdela."
Πέραν του ότι η λέξη κριτικές γράφεται με ι και όχι με η, η ουσία της υπόθεσης είναι οτι οι σωστά τοποθετημένες κριτικές όχι μόνο βοηθάνε εμάς στις επιλογές μας, αλλά απο μόνες τους μποϋκοτάρουν και όποιες έρχονται ξέροντας οτι βρέξει χιονίσει το κορόιδο θα έρθει και οτι και αν του κάνω, τα ευράκια του τα παίρνω.
Συμπέρασμα: Γράφοντας σωστές κριτικές, ΚΑΙ βοηθάμε τον συνάδελφο ΚΑΙ μποϋκοτάρουμε την άχρηστη ΚΑΙ πιέζουμε το πρακτορείο για κάτι καλύτερο.
Και να σας θέσω και άλλον ένα προβληματισμό. Εγώ λόγο δουλειάς, μέχρι και πρίν 2-3 χρόνια έκανα συχνά ταξίδια στο εξωτερικό. Κυρίως Αγγλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γαλλία. Εννοείται βέβαια οτι είχα δοκιμάσει κάποια απο τα καλύτερα αγροτεμάχια σε κάθε πόλη που πήγαινα. Χρειάστηκα λοιπόν κάποια στιγμή να αρχίσω να ταξιδεύω μόνος μου. Σας πληροφορώ οτι το κόστος να πάει κάποιος στο Λονδίνο ή στη Ζυρίχη για μία μέρα (με διανυκτέρευση) συν ένα έως και τέλειο τοπικό CG, είναι κάτι λίγο παραπάνω από το να πάρεις ένα απο τα τυχαία κομμάτια που έρχονται εδώ και μας τις πασσάρουν και για θεές.
Και επειδή έχω βρεθεί με τα καλύτερα στο εξωτερικό, όποτε μου κάθεται, την κάνω (κυρίως Λονδίνο, Ζυρίχη τελευταία) για μιά μέρα, κλείνω ένα top of the top και γυρνάω πίσω κυριολεκτικά πετώντας. Εδώ θα πάρω μόνο κάτι που είτε το ξέρω απο έξω, είτε δείχνει να είναι ΤΟ αγροτεμάχιο. Αλλιώς συνάδεφλοι, νομίζω οτι τσάμπα τα σπρώχνετε στην καθε μία που πατάει το πόδι της εδώ επειδή της είπαν οι φίλες της οτι και τυφλή και κουτσή, τα ευράκια της θα τα βγάλει.
Συγνώμη για το μακρυνάρι αλλά μου βγήκαν αυθόρμητα.