Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 84 άτομα (8 μέλη και 76 επισκέπτες)

mikes4207

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Κριτικές
5
Like
12
Πόντοι
1
την φίλη μου την Marsha την έχετε φτύσει όλοι και πηδάτε τα μπάζα. κλαψ, κλαψ δεν την βλέπω να ξαναέρχεται..

Στο κινητο δε μπορω να πιασω. Με και χωρις τα μηδενικα. Στο mail καμια απαντηση.

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
τι να σου πω. εμένα με παρακαλάνε να ξαναπάω αλλά δεν έχω λεφτα διότι το σκ φέρνω σούπερ γκομενάκι και θα ξηλωθώ....
Στο κινητο δε μπορω να πιασω. Με και χωρις τα μηδενικα. Στο mail καμια απαντηση.

Επισκέπτης
Kαλησπερα στην παρεα.
Εχω να πω κατι οσον αφορα τις κριτικες για τα ct που γραφονται τωρα τελευταια.
Ρε παιδια σας ειπε κανεις οτι μας ενδιαφερει τι ωρα φτασατε ,τι ωρα σας εστειλε μην το πρακτορειο,τι του απαντησατε,που παρκαρατε το αυτοκινητο και διαφορες τετοιες αλλες μαλακιες?Αυτο λεγεται κριτκη?
Η κριτικη γραφεται συναγωνιστες για να αξιολογησουμε την κοπελα και τις υπηρεσιες που προσφερει,οπως επισης και τη συμπεριφορα του πρακτορειου.Γραφουμε μια κριτικη για να εχουμε ενα μπουσουλα αλλα μαλλον τον χανουμε.Ουτε κριτικες του στυλ:''Φοβερη,μη την χασετε'' ή  ''Μια χαρα η κοπελιτσα'' και τιποτα αλλο.
Ισως πρεπει να ριχνουν κυριως τα νεα μελλη μια ματια στις κριτικες για τα ''κοκκινα σπιτακια'' να βλεπουμε πως γραφονται οι σωστες κριτικες..
Δεν τα λεω αυτα για την πω σε κανεναν(εχω γραψει και γω μαπα κριτικες),αλλα με σκοπο να χουμε μια ολοκληρωμενη και σωστη αποψη  μιας και τα φραγκα που δινουμε δεν ειναι και λιγα ετσι...?

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
Πέστα ρε lalakukakis!! Γράφουνε μία σελίδα για τη συνεννόηση με το πρακτορείο!!  :rockon: :rockon:
Kαλησπερα στην παρεα.
Ρε παιδια σας ειπε κανεις οτι μας ενδιαφερει τι ωρα φτασατε ,τι ωρα σας εστειλε μην το πρακτορειο,τι του απαντησατε,που παρκαρατε το αυτοκινητο και διαφορες τετοιες αλλες μαλακιες?Αυτο λεγεται κριτκη?
Η κριτικη γραφεται συναγωνιστες για να αξιολογησουμε την κοπελα και τις υπηρεσιες που προσφερει,οπως επισης και τη συμπεριφορα του πρακτορειου.Γραφουμε μια κριτικη για να εχουμε ενα μπουσουλα αλλα μαλλον τον χανουμε.Ουτε κριτικες του στυλ:''Φοβερη,μη την χασετε'' ή  ''Μια χαρα η κοπελιτσα'' και τιποτα αλλο.
Ισως πρεπει να ριχνουν κυριως τα νεα μελλη μια ματια στις κριτικες για τα ''κοκκινα σπιτακια'' να βλεπουμε πως γραφονται οι σωστες κριτικες..
Δεν τα λεω αυτα για την πω σε κανεναν(εχω γραψει και γω μαπα κριτικες),αλλα με σκοπο να χουμε μια ολοκληρωμενη και σωστη αποψη  μιας και τα φραγκα που δινουμε δεν ειναι και λιγα ετσι...?

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Kαλησπερα στην παρεα.
Ε κανε μας την δικη σου να μαθαινουμε και εμεις οι νεωτεροι. Ξερεις ποια. Εκει που ησουν μεχρι τωρα!  :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon:

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Τα παραπάνω μπορεί να μην είναι σωστά σαν κριτική, αλλά βοηθάνε νέο κόσμο που θέλει να μπει στο χώρο να μάθει κάποιες λεπτομέρειες ...

Ισως αν μεταφερόντουσαν σε ένα ποστ με ερωτήσεις νέοπων ?

Εμένα συναγωνιστής νωρίτερα μου απάντησε σε κάποιες απορίες οι οποίες μπορεί σε έναν έμπειρο να φαίνονται χαζές ... αλλά αν δε ξέρεις δεν είναι καλύτερα να ρωτήσεις κάποιον που ξέρει ?

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
ΠΕΣΤΑ ΛΑΛΑ.
Εγω καπου κολλησα αλλα οπου ναναι αλλαζω λαστιχο και εφτασα...

Kαλησπερα στην παρεα.

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
Kαλησπερα στην παρεα.
σωστα τα λες λαλακ και επισης πες τα 10ρια δεν τα εχουμε για χορταση

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Τα παραπάνω μπορεί να μην είναι σωστά σαν κριτική, αλλά βοηθάνε νέο κόσμο που θέλει να μπει στο χώρο να μάθει κάποιες λεπτομέρειες ...

Εμένα συναγωνιστής νωρίτερα μου απάντησε σε κάποιες απορίες οι οποίες μπορεί σε έναν έμπειρο να φαίνονται χαζές ... αλλά αν δε ξέρεις δεν είναι καλύτερα να ρωτήσεις κάποιον που ξέρει ?
Βεβαιως αδερφε. Ετσι γλυτωνεις και τα στραβοπατηματα. Γι αυτο πιστευω οτι ειμαστε ολοι εδω. Ο ενας να δεινει τα φωτα του στον αλλον!  :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης

Οτιδηποτε γραφετε  βοηθαει, καποιον πολυ καποιον αλλο καθολου.Το θεμα ειναι ομως οτι μιλαμε για κριτικες  δε μιλαμε για πληροφοριες αοριστες.Μη μπερδευουμε τις εννοιες..
Καλο θα ειναι να γραφουμε λιγο πιο συγκεκριμμενα λογια που στο κατω κατω ολοι θα βοηθηθουν ρε παιδια

Sωστο αυτο αν και υπαρχουν ηδη αρκετα θρεντς με διαφορα θεματα..

Οι περισσοτεροι παλιοι εδω βοηθανε  και πιστεψε κανεις δεν θεωρει οτι ειναι χαζη μια ερωτηση καλοπροαιρετη, γιατι πολυ απλα ολοι τις καναμε οταν ειμασταν νεοι φιλε μου.

kazaul

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Επειδη στην ζωη μας πρεπει να βαζουμε στοχους , εγω στους αγωνηστικους χωρους θα ξαναμπω οταν θα ξαναρθει το κοριτσι πισω. :2funny: :2funny: :2funny:
Ε ναι ρε εσεις τα λεφτα που δινουμε να πιανουνε τοπο. :rockon:
μαζι σου

alexandereagle

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2008
Like
9
Πόντοι
0
Εγώ φιλαράκια θα επανέλθω σε ένα προηγούμενο θέμα και θα το συνδυάσω με το θέμα "κριτικές" που μόλις άνοιξε.

Μόλις πριν 5 λεπτά διάβασα το εξής σε μία κριτική:
"μου είπε επίσης ότι η φίλη της Angelina Love που μένει ακριβώς δίπλα και μου την σύστησε (μόλις μπήκα εγώ έφευγε για παραλία)
δεν είχε για σήμερα ούτε ένα πελάτη γιατί έχει αρνητικές κρητικές στο site bourdela."

Πέραν του ότι η λέξη κριτικές γράφεται με ι και όχι με η, η ουσία της υπόθεσης είναι οτι οι σωστά τοποθετημένες κριτικές όχι μόνο βοηθάνε εμάς στις επιλογές μας, αλλά απο μόνες τους μποϋκοτάρουν και όποιες έρχονται ξέροντας οτι βρέξει χιονίσει το κορόιδο θα έρθει και οτι και αν του κάνω, τα ευράκια του τα παίρνω.
Συμπέρασμα: Γράφοντας σωστές κριτικές, ΚΑΙ βοηθάμε τον συνάδελφο ΚΑΙ μποϋκοτάρουμε την άχρηστη ΚΑΙ πιέζουμε το πρακτορείο για κάτι καλύτερο.

Και να σας θέσω και άλλον ένα προβληματισμό. Εγώ λόγο δουλειάς, μέχρι και πρίν 2-3 χρόνια έκανα συχνά ταξίδια στο εξωτερικό. Κυρίως Αγγλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γαλλία. Εννοείται βέβαια οτι είχα δοκιμάσει κάποια απο τα καλύτερα αγροτεμάχια σε κάθε πόλη που πήγαινα. Χρειάστηκα λοιπόν κάποια στιγμή να αρχίσω να ταξιδεύω μόνος μου. Σας πληροφορώ οτι το κόστος να πάει κάποιος στο Λονδίνο ή στη Ζυρίχη για μία μέρα (με διανυκτέρευση) συν ένα έως και τέλειο τοπικό CG, είναι κάτι λίγο παραπάνω από το να πάρεις ένα απο τα τυχαία κομμάτια που έρχονται εδώ και μας τις πασσάρουν και για θεές.
Και επειδή έχω βρεθεί με τα καλύτερα στο εξωτερικό, όποτε μου κάθεται, την κάνω (κυρίως Λονδίνο, Ζυρίχη τελευταία) για μιά μέρα, κλείνω ένα top of the top και γυρνάω πίσω κυριολεκτικά πετώντας. Εδώ θα πάρω μόνο κάτι που είτε το ξέρω απο έξω, είτε δείχνει να είναι ΤΟ αγροτεμάχιο. Αλλιώς συνάδεφλοι, νομίζω οτι τσάμπα τα σπρώχνετε στην καθε μία που πατάει το πόδι της εδώ επειδή της είπαν οι φίλες της οτι και τυφλή και κουτσή, τα ευράκια της θα τα βγάλει.
Συγνώμη για το μακρυνάρι αλλά μου βγήκαν αυθόρμητα.  :rolleyes:

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
φίλε μου είσαι τελείως εκτός. τα top τεμάχια κοστίζουν σε όποια χώρα και να είσαι και ειδικά στο λονδίνο ακόμα πιο πολύ. έτσι και αλλιώς για να πας μία μέρα στο Λονδίνο θέλεις τουλάχιστον 600 ευρώ μόνο για αεροπορικά ταξί και ξενοδοχείο....
Εγώ φιλαράκια θα επανέλθω σε ένα προηγούμενο θέμα και θα το συνδυάσω με το θέμα "κριτικές" που μόλις άνοιξε.

Μόλις πριν 5 λεπτά διάβασα το εξής σε μία κριτική:
"μου είπε επίσης ότι η φίλη της Angelina Love που μένει ακριβώς δίπλα και μου την σύστησε (μόλις μπήκα εγώ έφευγε για παραλία)
δεν είχε για σήμερα ούτε ένα πελάτη γιατί έχει αρνητικές κρητικές στο site bourdela."

Πέραν του ότι η λέξη κριτικές γράφεται με ι και όχι με η, η ουσία της υπόθεσης είναι οτι οι σωστά τοποθετημένες κριτικές όχι μόνο βοηθάνε εμάς στις επιλογές μας, αλλά απο μόνες τους μποϋκοτάρουν και όποιες έρχονται ξέροντας οτι βρέξει χιονίσει το κορόιδο θα έρθει και οτι και αν του κάνω, τα ευράκια του τα παίρνω.
Συμπέρασμα: Γράφοντας σωστές κριτικές, ΚΑΙ βοηθάμε τον συνάδελφο ΚΑΙ μποϋκοτάρουμε την άχρηστη ΚΑΙ πιέζουμε το πρακτορείο για κάτι καλύτερο.

Και να σας θέσω και άλλον ένα προβληματισμό. Εγώ λόγο δουλειάς, μέχρι και πρίν 2-3 χρόνια έκανα συχνά ταξίδια στο εξωτερικό. Κυρίως Αγγλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γαλλία. Εννοείται βέβαια οτι είχα δοκιμάσει κάποια απο τα καλύτερα αγροτεμάχια σε κάθε πόλη που πήγαινα. Χρειάστηκα λοιπόν κάποια στιγμή να αρχίσω να ταξιδεύω μόνος μου. Σας πληροφορώ οτι το κόστος να πάει κάποιος στο Λονδίνο ή στη Ζυρίχη για μία μέρα (με διανυκτέρευση) συν ένα έως και τέλειο τοπικό CG, είναι κάτι λίγο παραπάνω από το να πάρεις ένα απο τα τυχαία κομμάτια που έρχονται εδώ και μας τις πασσάρουν και για θεές.
Και επειδή έχω βρεθεί με τα καλύτερα στο εξωτερικό, όποτε μου κάθεται, την κάνω (κυρίως Λονδίνο, Ζυρίχη τελευταία) για μιά μέρα, κλείνω ένα top of the top και γυρνάω πίσω κυριολεκτικά πετώντας. Εδώ θα πάρω μόνο κάτι που είτε το ξέρω απο έξω, είτε δείχνει να είναι ΤΟ αγροτεμάχιο. Αλλιώς συνάδεφλοι, νομίζω οτι τσάμπα τα σπρώχνετε στην καθε μία που πατάει το πόδι της εδώ επειδή της είπαν οι φίλες της οτι και τυφλή και κουτσή, τα ευράκια της θα τα βγάλει.
Συγνώμη για το μακρυνάρι αλλά μου βγήκαν αυθόρμητα.  :rolleyes:

alexandereagle

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2008
Like
9
Πόντοι
0
φίλε μου είσαι τελείως εκτός. τα top τεμάχια κοστίζουν σε όποια χώρα και να είσαι και ειδικά στο λονδίνο ακόμα πιο πολύ. έτσι και αλλιώς για να πας μία μέρα στο Λονδίνο θέλεις τουλάχιστον 600 ευρώ μόνο για αεροπορικά ταξί και ξενοδοχείο....

Καλά. Ασε να είμαι εγώ τελείως εκτός και κάτσε εσύ με τα χαμηλομεσαία στην Ελλάδα με τις τιμές των top του εξωτερικού. Δεν με χαλάει καθόλου.

Επισκέπτης
Φιλε ολες οι γνωμες ειναι σεβαστες , απλα αλλοι εχουν τον χρονο και αλλοι οχι.
Μπραβο σου και προχωρα ετσι.
Τωρα το τι θα παρει ο καθενας και αν ειναι καλο για αυτον και οχι καλο για τον αλλο ειναι τελειος προσωπικο γουστο .
Εδω λεμε γνωμες δεν σχολιαζουμαι τα γουστα του καθενος.
Για μενα η Vanesa ειναι TOP για σενα μπορει να ειναι μπατσολα.
Γνωμη μου , και χρονια πολλα για τις 30 Αυγουστου που ειχες την γιορτη σου.

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127
Θέλω να βάλω κριτική για Eveline παρακαλώ
Την πήρα σήμερα 6/09/08 από τις 01.00 το πρωί έως τις 03.00 (για όποιον ενδιαφέρεται)και επειδή νύσταζε την κοίμησα και την ξαναπήρα στις 07.00 έως τις 08.00 οπότε και αναχώρησα για το γραφείο μου και εκείνη για άγνωστο προορισμό

Ευχαριστώ

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
Θέλω να βάλω κριτική για Eveline παρακαλώ
Την πήρα σήμερα 6/09/08 από τις 01.00 το πρωί έως τις 03.00 (για όποιον ενδιαφέρεται)και επειδή νύσταζε την κοίμησα και την ξαναπήρα στις 07.00 έως τις 08.00 οπότε και αναχώρησα για το γραφείο μου και εκείνη για άγνωστο προορισμό

Ευχαριστώ

Καλημερα!Για πες λεπτομερειες ρε Νιτρο...

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom