Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 104 άτομα (8 μέλη και 96 επισκέπτες)

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127
Καλημερα!Για πες λεπτομερειες ρε Νιτρο...

αν ανοίξουν προφίλ θα της γράψω αναλυτικά.
Το κορίτσι είναι σούπερ ,αδυνατισμένο ,μανεκενάκι με βύζους τούμπανο.
Εχει περάσει εκπαίδευση στα ΜΥΚ όλο το καλοκαίρι και έχει προσθέσει στο μενού deep throat μέχρι δακρύων.
Κόψαμε και το λάδι γιατί με αυτά που ακούγονται με τα χημικά μέσα, μην φαρμακωθεί και κανένας χριστιανός και έτσι είναι σούπερ.
Α ναι η πίσω πόρτα έχει δουλευτεί αλλά μέχρι δάχτυλο και με κατάλληλη προετοιμασία.
Γενικά αν δεν περάσεις την διαχωριστική γραμμή μεταξύ πληρωμένου πηδήματος και γκομενοδουλειά η κοπέλα είναι σούπερ όπως ξέρεις (αλλά όχι για έρωτες -μόνο για GFE και για τις ώρες που είστε μαζί)
Προσω΄πική μου εκτίμιση (όχι αντικειμενική αφού τραβήχτηκα πολύ μαζί της) από τα καλύτερα αν όχι το καλύτερο GFE που έχει περάσει από Ελλάδα επιπέδου Anabele, και άλλου στυλ από Lolita,Vanesa,Marsha(την θυμίζει αρκετά),Donna,Karolina ,που έχουν πολύ περισσότερο PSE προσέγγιση.
Αν όμως της βγει (που στα τεέσσερα της βγαίνει) το PSE τότε αντέχει και στα σκληρά

Αυτά

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
αν ανοίξουν προφίλ θα της γράψω αναλυτικά.
Το κορίτσι είναι σούπερ ,αδυνατισμένο ,μανεκενάκι με βύζους τούμπανο.
Εχει περάσει εκπαίδευση στα ΜΥΚ όλο το καλοκαίρι και έχει προσθέσει στο μενού deep throat μέχρι δακρύων.
Κόψαμε και το λάδι γιατί με αυτά που ακούγονται με τα χημικά μέσα, μην φαρμακωθεί και κανένας χριστιανός και έτσι είναι σούπερ.
Α ναι η πίσω πόρτα έχει δουλευτεί αλλά μέχρι δάχτυλο και με κατάλληλη προετοιμασία.
Γενικά αν δεν περάσεις την διαχωριστική γραμμή μεταξύ πληρωμένου πηδήματος και γκομενοδουλειά η κοπέλα είναι σούπερ όπως ξέρεις (αλλά όχι για έρωτες -μόνο για GFE και για τις ώρες που είστε μαζί)
Προσω΄πική μου εκτίμιση (όχι αντικειμενική αφού τραβήχτηκα πολύ μαζί της) από τα καλύτερα αν όχι το καλύτερο GFE που έχει περάσει από Ελλάδα επιπέδου Anabele, και άλλου στυλ από Lolita,Vanesa,Marsha(την θυμίζει αρκετά),Donna,Karolina ,που έχουν πολύ περισσότερο PSE προσέγγιση.
Αν όμως της βγει (που στα τεέσσερα της βγαίνει) το PSE τότε αντέχει και στα σκληρά

Αυτά

ευχαριστουμε για τη πληρη ενημερωση Νιτρο...

makoulakos

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
23
Πόντοι
1
Kαλησπερα στην παρεα.
Εχω να πω κατι οσον αφορα τις κριτικες για τα ct που γραφονται τωρα τελευταια.
Ρε παιδια σας ειπε κανεις οτι μας ενδιαφερει τι ωρα φτασατε ,τι ωρα σας εστειλε μην το πρακτορειο,τι του απαντησατε,που παρκαρατε το αυτοκινητο και διαφορες τετοιες αλλες μαλακιες?Αυτο λεγεται κριτκη?
Η κριτικη γραφεται συναγωνιστες για να αξιολογησουμε την κοπελα και τις υπηρεσιες που προσφερει,οπως επισης και τη συμπεριφορα του πρακτορειου.Γραφουμε μια κριτικη για να εχουμε ενα μπουσουλα αλλα μαλλον τον χανουμε.Ουτε κριτικες του στυλ:''Φοβερη,μη την χασετε'' ή  ''Μια χαρα η κοπελιτσα'' και τιποτα αλλο.
Ισως πρεπει να ριχνουν κυριως τα νεα μελλη μια ματια στις κριτικες για τα ''κοκκινα σπιτακια'' να βλεπουμε πως γραφονται οι σωστες κριτικες..
Δεν τα λεω αυτα για την πω σε κανεναν(εχω γραψει και γω μαπα κριτικες),αλλα με σκοπο να χουμε μια ολοκληρωμενη και σωστη αποψη  μιας και τα φραγκα που δινουμε δεν ειναι και λιγα ετσι...?
Αυτο προφανως αναφερεται σε εμενα και μαλλον εγραψα μαπα κριτικη αλλα ηταν η πρωτη μου και αν δεν παθεις δεν θα μαθεις . Αν θελουν καποιοι παλιοι οπως εσυ lalak να δωσετε τα φωτα σας ειναι καλοδεχουμενα γιατι ετσι οπως εγω διαβαζω μια κριτικη και θελω να ειναι σωστη και αντικειμενικη ετσι θελω να ειναι και οι δικες μου κριτικες, ετσι οπως με βοηθουν να βοηθαω . Ευχαριστω .

Επισκέπτης
Aναφερομουν γενικως φιλε Makoulako και οχι σε σενα.Παραδειγματα εφερα απο καποιες κριτικες χωρις να συγκεκριμενοποιω καταστασεις..
Σκοπος μου του ποστ που εγραψα εχθες ειναι να γραφουμε λιγο πιο συγκεκριμμενες  κριτικες οσον αφορα τα κοριτσια με σκοπο να εχουμε μια καλυτερη εικονα για δαυτες..
Τιποτα περοσσοτερο τιποτα λιγοτερο

quelros

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
index.php

makoulakos

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
23
Πόντοι
1
Aναφερομουν γενικως φιλε Makoulako και οχι σε σενα.Παραδειγματα εφερα απο καποιες κριτικες χωρις να συγκεκριμενοποιω καταστασεις..
Σκοπος μου του ποστ που εγραψα εχθες ειναι να γραφουμε λιγο πιο συγκεκριμμενες  κριτικες οσον αφορα τα κοριτσια με σκοπο να εχουμε μια καλυτερη εικονα για δαυτες..
Τιποτα περοσσοτερο τιποτα λιγοτερο
Νομιζω οτι ολοι αυτο θελουμε, να εχουμε την σωστη εικονα για τα κοριτσια για να μην παταμε μπανανοφλουδες γιατι οπως αναφερεσαι και παραπανω θελει το αθλημα και ενα σκασμο ευρωπουλα .

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
Πολυ καλη φαινεται αν και δε την εχω δοκιμασει...

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Από τις καλύτερες που έχουν περάσει από Αθήνα και τώρα με μεγαλύτερο στήθος ;)

Επισκέπτης
Γειά σας επιφανείς σιτιτουράδες!
Ξέρει κανείς αν θα έρθει τελικά η Κίμπερλυ από πλάνετ (γνωστή και ως Λάνα στο σλοβάκιαν) Είχα κλείσει δίωρο και μου στειλε email ο Rob και μου είπε ότι ακυρώθηκε το τουρ αλλά τη βλέπω κανονικά στο σάιτ τους στα τουρ.. Είπα και εγώ να κλείσω ένα ct και ακυρώθηκε τόσο γκαντεμόσκυλο είμαι; Την είχε πάρει ο αδερφός μου αυτή τη βδομάδα και έμεινε με άριστες εντυπώσεις από το ζουμπουρλούδικο αλλά δεν είναι μέλος του σαιτ για να γράψει κριτική.. Πάνω κάτω ισχύουν αυτά που γράφουν και οι άλλοι..

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Και ο BABY ειπε οτι οταν ερθει αυτη θα σπασει το εμπαργκο. Της πουτανας βλεπω να γινεται οταν ερθει.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Μπα δεν μας αγαπαει αυτη, οποτε τσαμπα περιμενουμε  ;) ;)

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom