καλα μιλουσα γενικοτερα προς τα τελη ασ πουμε του 09το πήδηξες στο 1,30 αλλα για 1,40 να το περιμένεις!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)
καλα μιλουσα γενικοτερα προς τα τελη ασ πουμε του 09
κάνε με προφήτη να σε κάνω πλούσιο....
καλημερα και πάλι του ολλ
god bless you!
Επισκέπτης
Ρε παιδες βαλτε και κανα review για την dominika.
Ετσι για να εχουμε και εμείς που θα πάμε πιο μετά μία ιδέα.
respect to you all
www.bourdela.com/content/view/1837/1/]Dominika[/url]
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Ξερεις τι λεω φιλαρακι? Να ακυρωσω το δικο μου ραντεβου γιατι οπως βλεπω ολο το burdela.com απο Dominika θα περασει και εγω θα γλυψω τα κοκκαλα στο τελος οπως με την Agata.
lalak τα έχω δεί αυτά και είναι από το προηγούμενο της τουρ.
απλά δε έχω δει κανένα από το τωρινό και όταν προσπάθησα να κλείσω χθές για απογευματάκι μου απαντήσανε ότι θα πρέπει να κλείσω σάββατο!!!
thanks παντως είσαι τους λίγους που δίνουν συνεχώς τα φώτα τους
Ξερεις τι λεω φιλαρακι? Να ακυρωσω το δικο μου ραντεβου γιατι οπως βλεπω ολο το burdela.com απο Dominika θα περασει και εγω θα γλυψω τα κοκκαλα στο τελος οπως με την Agata.
για αυτό ηθελα να πάω τωρα και όχι στο τέλος του τουρ της
τεσπα αν ειναι όπως στις φωτό αξιζει ενα γλυψιματάκι, δεν νομίζεις?
Επισκέπτης
Σε λιγη ωρα να σαι σιγουρος οτι θα δεις νεα κριτικη για την κοπελα φιλε donator..
Kαι μαλιστα με πολυ καλες εντυπωσεις.
Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια.
Kαι μαλιστα με πολυ καλες εντυπωσεις.
Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια.
παιδιά τα reviews πολύ χρήσιμα όντως αλλα ο πιο σημαντικός λόγος που πρέπει να γράφονται τα reviews είναι να κοιμόμαστε ήσυχοι ως προς την υγεία μας... ελπίζω αν παρατηρήσει κανεις τίποτα περίεργο σε κάποια κοπέλα η πάνω του μετά το sex με κάποια κοπέλα να το αναφέρει άμεσα γιατί μας αφορά όλους και είναι πολύ σημαντικό (εγώ ευτυχώς μέχρ τώρα δεν έχω παρατηρήσει τίποτα επιλήψιμο)
[size=10pt]Εdit: Solitonios Απαγορεύονται τα greeklish[/size]
[size=10pt]Εdit: Solitonios Απαγορεύονται τα greeklish[/size]
Συνάδελφοι καλησπέρα, είμαι νέος στα κόλπα αυτά και θα ήθελα λίγο βοήθεια για να ξεκινήσω. Ξέρει κανείς λεπτομέρειες για kaja από polish; Το ραντεβού κλείνεται μόνο με sms και πώς; Ξέρει κανείς το hotel; Καμια κριτική ρε μάγκες. Help-Help-Help!!!!!!!!!
Προκαταβολικά ευχαριστώ!!
Επισκέπτης
Kατι εχει παθει το site και ψιλοσερνεται ολη την ημερα και μαλλων για αυτο τον λογο δεν ανεβαινουν οι κριτικες.
Οταν αναιβουν θα διαβασεις και για την Kaja.
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
BABY πες μου οτι πηγες ηδη με Dominika? Τοτε ειναι που δεν παω με τιποτα μεθαυριο! Την εχεις ξεκολιασει συγουρα! Ετσι εκανες και με την Agata! Εγω τι θα εχει μεινει να παρω? Και οχι τιποτε αλλο αλλα πηρα και αυτο που μου ειπες και θα το φαω στην μαπα! Η μαλλον οχι. Θα κανω booking εσενα! Εσυ θα την πληρωσεις την νυφη και θα ειμει και ντοπε!Kατι εχει παθει το site και ψιλοσερνεται ολη την ημερα και μαλλων για αυτο τον λογο δεν ανεβαινουν οι κριτικες.
solitonios
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Ρε συ thibet το profile της Milana's το έχω φτιάξει εδώ και πολύ καιρό...δες www.bourdela.com/content/view/1874/1/]ε δ ώ[/url]
SHEILA_ Ενταξει ντροπαρα, . Στελνω sms στον παπαρα το ζουζουνο να παρακαλεσω να παει το ραντεβου μου 15 λεπτα μετα (τελευταιο ραντεβου της ημερας). Μου απανταει δεν γινεται εχει μετα λεει αλλη συναντηση ...δηλαδη μετα την μια τα ξημερωματα και αφου εχει ξεκινησει απο νωρις το πρωι. Απανταω οκ θα τρεξω να ειμαι εκει στην ωρα μου . Μου απανταει να το κανουμε το ραντεβου μια ωρα απο δυο , του απανταω οχι δεν καταλαβα να σου φτιαξω εσενα το προγραμμα για να βαλεις το κολητο. ... καλα του λεω σου εστειλα μηνυμα να παει το ραντεβου 15 λεπτα μετα και επιστρεφεις λεγοντας μου στο κανω μια ωρα. Του λεω δεν παιζει αυτο. Και μου λεει πρεπει να εχεις σεβασμο για τις κοπελες μας γιαυτο σου το ακυρονω λεει το ραντεβου γιατι δεν μαρεσει το στυλακι σου εξαλου και εσυ μας εχεις ακυρωσει .καλα οσον αφορα το σεβασμο το βλεπω του λεω απο τα booking της sheila non stop , το24ωρο το εστιατοριο το θυμασται ε αυτο ενα πραγμα, .οσο για τις ακυρωσεις Ναι του λεω οχι 3ωρες πριν στο ασχετο αλλα μια και δυο μερες πριν ακυρωνω εγω .....μετα απο αυτο μου λεει αντε γεια ακυρα ολα τα ραντεβου σου . εκει σταματησα γιατι το ειχαμε κουραση και δεν ειμαι και κανενα λιγουρι δοξα το θεο κοπελες μπολικες κυκλοφορουν . Αυτα νομιζω οτι επρεπε να το αναφερω . Τελος μην κουρασω αλλο απλα τωρα καταλαβα γιατι του τα χωνουν εδω μεσα.
Ρε συ thibet το profile της Milana's το έχω φτιάξει εδώ και πολύ καιρό...δες www.bourdela.com/content/view/1874/1/]ε δ ώ[/url]
τότε θα ζητήσω συγγνώμη και θα καταλάβω ότι τα μάτια τα έχω για ομορφια!!!!
σορρυ chief
Επισκέπτης
OΧΙ ΚΟΜΑΝΤΟ ειπαμε μονο απο καινουρια κοριτσια περναω.BABY πες μου οτι πηγες ηδη με Dominika? Τοτε ειναι που δεν παω με τιποτα μεθαυριο! Την εχεις ξεκολιασει συγουρα! Ετσι εκανες και με την Agata! Εγω τι θα εχει μεινει να παρω? Και οχι τιποτε αλλο αλλα πηρα και αυτο που μου ειπες και θα το φαω στην μαπα!
Τα δοκιμασμενα οχι αυτη την περιοδο.
Περιμενω την Ana .
Επισκέπτης
:o :o :o :oτότε θα ζητήσω συγγνώμη και θα καταλάβω ότι τα μάτια τα έχω για ομορφια!!!!
σορρυ chief
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 10K
- Εμφανίσεις
- 619K