solitonios
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Soli υπάρχει περίπτωση να κάνω book με Sheila αυτή την εβδομάδα?
Αν υπάρξει κάποια ακύρωση όλα είναι πιθανά!Αν και χλωμό το κόβω να βρεις ελεύθερο χρόνο!
μα-LA-γα-NAγεια σας παιδες............μολις γυρισα απο Lana!!!
ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!LANA ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ!!!!
Ρε Solitonie μας αρρώστησες με αυτή την ΚΩΛΑΡΑ της Jane!
Ε οχι και κωλαρα το μικρο.Ρε Solitonie μας αρρώστησες με αυτή την ΚΩΛΑΡΑ της Jane!
με τοσο κοσμο αυτο τον καιρο στα μερη μας δεν ειναι ανταγωνιστικη money wiseΕ οχι και κωλαρα το μικρο.
ΚΩΛΑΡΑΚΙ εγω δεν χωραω εκει μεσα.
Και από κριτικές μούφα είναι.Xτες που περασα απο Francesca ηταν μεσα και η Angelina Love με καινουργια κομμωση κοντο μαλλακι και τετοια χαμογελακια.
Δεν την εχω παρει ποτε ουτε προκειται .
Ειληκρινα δεν μου ειπε τιποτα το ιδιαιτερο η φατσα της.
αρχισε να με ψηνει το ενδεχομενο της LANAXτες που περασα απο Francesca ηταν μεσα και η Angelina Love με καινουργια κομμωση κοντο μαλλακι και τετοια χαμογελακια.
Δεν την εχω παρει ποτε ουτε προκειται .
Ειληκρινα δεν μου ειπε τιποτα το ιδιαιτερο η φατσα της.
εγω δεν εχω παξει με ζουμπουρλουδικο θελωωωωωωω γουτσου γουτσουυυυυυ!!!!!!!Λανα Κλανα η Φακλανα εμενα δεν .
Ειναι λιγο στρουμπουλη για τα γουστα μου.
Βεβαια απο οτι διαβαζω ολοι ευχαριστημενοι φευγουν οποτε γιατι οχι.
τ ο κλανα γιατι το λες ξερεις κατι (προβληματα στο εντερο να ξερω να μην παω)Λανα Κλανα η Φακλανα εμενα δεν .
Ειναι λιγο στρουμπουλη για τα γουστα μου.
Βεβαια απο οτι διαβαζω ολοι ευχαριστημενοι φευγουν οποτε γιατι οχι.
Oxi ρε πλακα κανω μια χαρα μπορει να ειναι το κοριτσοπουλο.τ ο κλανα γιατι το λες ξερεις κατι (προβληματα στο εντερο να ξερω να μην παω)
ουφ με τρομαξες να με κλειδωνε και μεσα στο δωματιο να αφηνα εκει τα κοκκαλακια μουOxi ρε πλακα κανω μια χαρα μπορει να ειναι το κοριτσοπουλο.
Δεν εχεις αναγκη.ουφ με τρομαξες να με κλειδωνε και μεσα στο δωματιο να αφηνα εκει τα κοκκαλακια μου
μεγαλες χαρες !!!!!! ειχα κανει και μια πραξη στα 1.47 για καλο και κακο , ρε λες να το δουμε στο 1,30Δεν εχεις αναγκη.
1,45 ΤΟ USD.
Κρατηθηκες η οχι !!!!!!!!!!!!!!
μεγαλες χαρες !!!!!! ειχα κανει και μια πραξη στα 1.47 για καλο και κακο , ρε λες να το δουμε στο 1,30