Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (2 μέλη και 40 επισκέπτες)

il5251

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2006
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
11
Γεια σας φίλοι.Τι λέει η Domenica από aaaeuropemodels ? Αξίζει ή τίποτα. Ενω στο προηγούμενο τουρ είχε πόσες κριτικές, τώρα τίποτα. Γιατί ρε παιδιά ? Γράψτε κάτι να ξέρουμε τι λέει για αυτό το τουρ. Αξίζει έχει καλυτερέψει ή έχει χειροτερέψει ? Να μην τα κλαίμε.
Domenica ή Donna Belle ?

Thanos272

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2008
Κριτικές
9
Like
384
Πόντοι
281
δες σχολιο πιο πανω

il5251

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2006
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
11
δες σχολιο πιο πανω

δεν βοηθάς καθόλου φίλε μου.Πολύ γενικόλογο αυτό που λες. Σχόλιο σχετικά με τι και για ποια ? Ζητάω τη γνώμη κάποιων φίλων για 2 κοπέλες. Ξέρει κάτι κάποιος ?

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
δεν βοηθάς καθόλου φίλε μου.Πολύ γενικόλογο αυτό που λες. Σχόλιο σχετικά με τι και για ποια ? Ζητάω τη γνώμη κάποιων φίλων για 2 κοπέλες. Ξέρει κάτι κάποιος ?
για domenica στο sαιτ με τα νεα των εσκορτ  εχει φρεσκια κριτικη

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
για αυτήν τη Νικίτα που γράφτηκε στις κριτικές πιστεύω είναι πολύ υπερτιμημένη...στη Θεσσαλονίκη δούλεψε ένα μήνα σε γραφείο με 110 ευρώ...από σώμα είναι σαν πενηντάρα με πάρα πολύ ανοιχτή λεκάνη...από τα υπόλοιπα καλούτσικη αλλά είχα ξενερώσει με την εμφάνισή της και δεν έμεινα ικανοποιημένος
γενικά αυτήν δοκίμασα και την Ελίζα τη Ρουμάνα με τον πεταχτό κώλο...κατάλαβα ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά από τις φωτο στο ίντερνετ,ενώ κάποιοι τα παραλένε και κατά κάποιο τρόπο δημιουργούν λανθασμένες εντυπώσεις...όπως και για αυτήν την Black που ενώ όλοι την αποθεώνουν,κάποιος γράφει ότι είναι τρομερά αδύνατη και τραγωδία...

Cobraverde

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
0

taxidiaris

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
306
Πόντοι
5.785
ρε παίδες η Camelie από Hotel Girls αξίζει; φαίνεται πολύ πολύ κάβλα. την έχει επισκεφθεί κανένας συναγωνιστής;

ευχαριστώ

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
όπως και για αυτήν την Black που ενώ όλοι την αποθεώνουν,κάποιος γράφει ότι είναι τρομερά αδύνατη και τραγωδία...

Για την Lois/Luise Black μπορώ να στο πω κι εγώ από πρώτο χέρι πως είναι ένα μέτριο προς κακό ct.Tρομερά αδύνατη (μετράς κόκκαλα) και μάπα για φάπα.Τίποτα το σπουδαίο που να ζητά τόσα λεφτά!Υπάρχουν κοπελίτσες άλλες που ζητούν και λιγότερα είναι πιο εμφανίσημες και πολύ πιο πρόθυμες!Άραγε είναι ακόμη αρραβωνιασμένη με τον κηφήνο-νταβά της που την βρήκε όχι στα γαριδάκια αλλά σε τσόντες να πηδιέται ασύστολα με όλους τους ''ηθοποιούς'' και να νοικιάζουν δωμάτιο στο ίδιο ξενοδοχείο προς το τέλος του tour της για να σπαταλήσουν τα όσα έχει βγάλει ''με ιδρώτα'' εκείνη?

Επισκέπτης

Soli ποια είναι η γνώμη σου για την Angelina Love και την Franceska από ΕritoGirls?

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16

Angelina αν κι είναι πανέμορφη δεν νομίζω να δοκίμαζα γιατί από αυτά που έχω διαβάσει πρέπει να είναι παγοκολώνα!
Franceska για όχι παραπάνω από 1 ώρα.

*Σημείωση: Δεν έχω δοκιμάσει να βρεθώ με καμία από τις 2.Απλά μου ζήτησες τη γνώμη μου!

Cobraverde

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
0
Μόλις μπήκα στο site του aaa-euromodels (Dominika). Κάνω λάθος ή booking γίνεται μόνο με mail? Δε δίνουν καθόλου τηλέφωνο?

Επισκέπτης
Angelina αν κι είναι πανέμορφη δεν νομίζω να δοκίμαζα γιατί από αυτά που έχω διαβάσει πρέπει να είναι παγοκολώνα!
Franceska για όχι παραπάνω από 1 ώρα.

*Σημείωση: Δεν έχω δοκιμάσει να βρεθώ με καμία από τις 2.Απλά μου ζήτησες τη γνώμη μου!

ΟΚ ευχαριστώ.

Επισκέπτης

Soli υπάρχει περίπτωση να κάνω book με Sheila αυτή την εβδομάδα?

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Για την Lois/Luise Black μπορώ να στο πω κι εγώ από πρώτο χέρι πως είναι ένα μέτριο προς κακό ct.Tρομερά αδύνατη (μετράς κόκκαλα) και μάπα για φάπα.
+1
Η μάπα της και ειδικότερα εάν ανοίξει το στόμα της (οδοντοστοιχίες), είναι για να τρέχεις πανικόβλητος....

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Μόλις μπήκα στο site του aaa-euromodels (Dominika). Κάνω λάθος ή booking γίνεται μόνο με mail? Δε δίνουν καθόλου τηλέφωνο?

Yπάρχει μια φόρμα να συμπληρώσεις άμα σε ενδιαφέρει να κλείσεις με την κοπέλα
Άλλη λύση είναι να κάνεις add το account στο skype που έχει aaa.studio Πιστεύω πως θα συνεννοηθείς μαζί της άμεσα!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom