καλημέρα του ολλ,
ξέρω είναι λίγο αργά,
να ρωτήσω για την ανούσκα τι και πώς και πότε;
no news
καλημέρα του ολλ,
ξέρω είναι λίγο αργά,
να ρωτήσω για την ανούσκα τι και πώς και πότε;
δες σχολιο πιο πανω
για domenica στο sαιτ με τα νεα των εσκορτ εχει φρεσκια κριτικηδεν βοηθάς καθόλου φίλε μου.Πολύ γενικόλογο αυτό που λες. Σχόλιο σχετικά με τι και για ποια ? Ζητάω τη γνώμη κάποιων φίλων για 2 κοπέλες. Ξέρει κάτι κάποιος ?
Τα διλήμματα όλο και αυξάνονται. Τουλάχιστον είναι ευχάριστα...Για τους οπαδούς της www.bourdela.com/content/view/1682/1/] Αnabelle's [/url] να πληροφορήσω πως θα είναι εδώ τη Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου έως Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου
όπως και για αυτήν την Black που ενώ όλοι την αποθεώνουν,κάποιος γράφει ότι είναι τρομερά αδύνατη και τραγωδία...
Angelina αν κι είναι πανέμορφη δεν νομίζω να δοκίμαζα γιατί από αυτά που έχω διαβάσει πρέπει να είναι παγοκολώνα!
Franceska για όχι παραπάνω από 1 ώρα.
*Σημείωση: Δεν έχω δοκιμάσει να βρεθώ με καμία από τις 2.Απλά μου ζήτησες τη γνώμη μου!
+1Για την Lois/Luise Black μπορώ να στο πω κι εγώ από πρώτο χέρι πως είναι ένα μέτριο προς κακό ct.Tρομερά αδύνατη (μετράς κόκκαλα) και μάπα για φάπα.
Μόλις μπήκα στο site του aaa-euromodels (Dominika). Κάνω λάθος ή booking γίνεται μόνο με mail? Δε δίνουν καθόλου τηλέφωνο?
καλα η jane εγινε μεγαλη μουρη μην τρελαθουμε 2ωρακι 450 γιουριαΟΚ ευχαριστώ.
...........κατά κάποιο τρόπο δημιουργούν λανθασμένες εντυπώσεις...
σου πουλαω το 2ρακι μου μονο 300+Soli υπάρχει περίπτωση να κάνω book με Sheila αυτή την εβδομάδα?