Αμα βρεις thibet να κλεισεις αυριο πες μου και μενα.
το προσπαθώ!!!
αλλιώς πάει για 4ωρο το σάββατο από τώρα....
ΒΑΒΥ λες να με κάνει να ξεχάσω την μογγολα;
πότε θα έρθει αυτή πάλι;
Αμα βρεις thibet να κλεισεις αυριο πες μου και μενα.
Μπα στα παπαρια του εχει την καλη πελατια η οποια δεν λεει κουβεντα.
Και εμενα μου την ειχε κανει με την Sabina πριν κατι χρονια οπου γιναμε κωλος και τον εβγαλα φορα παρτιδα , τωρα ολο γλυκες ειμαστε.
Εσυ φιλαρακι εισαι ο φοβος και ο τρομος! Δεν σηκωνει πολλα μαζι σου και το ξερουν ολοι στο συναφι! Αλλο το ενα αλλο το αλλο ξερεις!Μπα στα παπαρια του εχει την καλη πελατια η οποια δεν λεει κουβεντα.
Και εμενα μου την ειχε κανει με την Sabina πριν κατι χρονια οπου γιναμε κωλος και τον εβγαλα φορα παρτιδα , τωρα ολο γλυκες ειμαστε.
Eπισκεπτες που δεν μιλανε.Μα φίλε ΒΑΒΥ εμείς εδώ ειμαστε η καλοί πελάτες, πάω στοίχιμα πως το 70% (για να μην πώ μεγαλύτερο ποσοστό) των bookings των Κιμπερλυ και Σείλα είναι μέλη ή επισκέπτες του σάιτ
Στο ειπα. Εσυ θα την πληρωσεις στο τελος και οχι τιποτε αλλο αλλα θα ειμαι και ντοπε!Φορα σκελεα και πηγαινε ΚΟΜΑΝΤΟ .
Eπισκεπτες που δεν μιλανε.
Eπισκεπτες που δεν μιλανε.
η δικια μου δεν ειναι κατατοπηστικηεγώ περίμενα πάντως μιά κριτική για την sheila μέχρι τώρα πάντως σύμφωνα με τον νόμο των πιθανοτήτων πάντα...
ενταξει γενικα καλα σχολια εχειη δικια μου δεν ειναι κατατοπηστικη
Ειναι αλλα δεν εχει να κανει με την Sheila.η δικια μου δεν ειναι κατατοπηστικη
ενταξει γενικα καλα σχολια εχει
ναι ρε συ πλακα του εκανα κοιτα ομως μαζι τα κανουν σκατα με τον ζουζουνο και βαζουν 30 ανθρωπους σε μια μερα και να τα αποτελεσματα ...χαοςΕιναι αλλα δεν εχει να κανει με την Sheila.
Για αυτο τον λογο τα παλληκαρια του site πρεπει να φτιαξουν και κατι για τους αντζεντιδες.
Ειναι αλλα δεν εχει να κανει με την Sheila.
Για αυτο τον λογο τα παλληκαρια του site πρεπει να φτιαξουν και κατι για τους αντζεντιδες.
CASH IS THE KING MY FRIEND.ναι ρε συ πλακα του εκανα κοιτα ομως μαζι τα κανουν σκατα με τον ζουζουνο και βαζουν 30 ανθρωπους σε μια μερα και να τα αποτελεσματα ...χαος
Ναι αλλα δεν υπαρχει μερος για να γραψεις και δυο λογακια.οι πελάτες θέλουν απλά να γαμήσουν baby δέν τους ενδιαφέρουν οι ατζέντηδες...άλλωστε νομίζω ότι υπάρχει σημείο για αξιολόγηση πρακτορείου στην κριτική..
Ναι αλλα δεν υπαρχει μερος για να γραψεις και δυο λογακια.
Να βγαλεις το αχτι σου και να νομισεις οτι δικαιωθηκες.
οχι αλλα το αχτι σου το βγαζεις μια χαραΝαι αλλα δεν υπαρχει μερος για να γραψεις και δυο λογακια.
Να βγαλεις το αχτι σου και να νομισεις οτι δικαιωθηκες.
ασχετο το εχασα το σχολιοοχι αλλα το αχτι σου το βγαζεις μια χαρα
Ειναι αλλα δεν εχει να κανει με την Sheila.