Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (2 μέλη και 36 επισκέπτες)

thibet

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2008
Κριτικές
10
Like
4
Πόντοι
11
Αμα βρεις thibet να κλεισεις αυριο πες μου και μενα.

το προσπαθώ!!!
αλλιώς πάει για 4ωρο το σάββατο από τώρα.... :rockon:
ΒΑΒΥ λες να με κάνει να ξεχάσω την μογγολα; :uglystupid:
πότε θα έρθει αυτή πάλι; :helpplea:

donator

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
73
Like
1.161
Πόντοι
2.461
Μπα στα παπαρια του εχει την καλη πελατια η οποια δεν λεει κουβεντα.
Και εμενα μου την ειχε κανει με την Sabina πριν κατι χρονια οπου γιναμε κωλος και τον εβγαλα φορα παρτιδα , τωρα ολο γλυκες ειμαστε.

Μα φίλε ΒΑΒΥ εμείς εδώ ειμαστε η καλοί πελάτες, πάω στοίχιμα πως το 70% (για να μην πώ μεγαλύτερο ποσοστό) των bookings των Κιμπερλυ και Σείλα είναι μέλη ή επισκέπτες του σάιτ

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Μπα στα παπαρια του εχει την καλη πελατια η οποια δεν λεει κουβεντα.
Και εμενα μου την ειχε κανει με την Sabina πριν κατι χρονια οπου γιναμε κωλος και τον εβγαλα φορα παρτιδα , τωρα ολο γλυκες ειμαστε.
Εσυ φιλαρακι εισαι ο φοβος και ο τρομος! Δεν σηκωνει πολλα μαζι σου και το ξερουν ολοι στο συναφι! Αλλο το ενα αλλο το αλλο ξερεις! :rockon: :rockon: :rockon:

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
Ειναι αλλα δεν εχει να κανει με την Sheila. :think:
Για αυτο τον λογο τα παλληκαρια του site πρεπει να φτιαξουν και κατι για τους αντζεντιδες. :rockon:
ναι ρε συ πλακα του εκανα κοιτα ομως μαζι τα κανουν σκατα  με τον ζουζουνο και βαζουν 30 ανθρωπους σε μια μερα και να τα αποτελεσματα ...χαος

scockfield

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Για αυτο τον λογο τα παλληκαρια του site πρεπει να φτιαξουν και κατι για τους αντζεντιδες. :rockon:

οι πελάτες θέλουν απλά να γαμήσουν baby δέν τους ενδιαφέρουν οι ατζέντηδες...άλλωστε νομίζω ότι υπάρχει σημείο για αξιολόγηση πρακτορείου στην κριτική..

Επισκέπτης
οι πελάτες θέλουν απλά να γαμήσουν baby δέν τους ενδιαφέρουν οι ατζέντηδες...άλλωστε νομίζω ότι υπάρχει σημείο για αξιολόγηση πρακτορείου στην κριτική..
Ναι αλλα δεν υπαρχει μερος για να γραψεις και δυο λογακια.
Να βγαλεις το αχτι σου και να νομισεις οτι δικαιωθηκες.

Thanos272

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2008
Κριτικές
9
Like
384
Πόντοι
281
Ναι αλλα δεν υπαρχει μερος για να γραψεις και δυο λογακια.
Να βγαλεις το αχτι σου και να νομισεις οτι δικαιωθηκες.

Συμφωνω απολυτα με τον BABY, το πακετο αγοραζεις. Παραδειγμα η ΟΛΑ. Ουτε με σφαιρες δεν ξαναπαω και ας ειναι η ΑΓΑΤΑ τοπ. Αμα ειναι να στα κανουν πρωτα ομελεττα  :headbang:

karlito10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
πηρα dominica.ενω ειχα πολλεσ αμφιβολιες τελικα μου εκατσε καλα.ειναι pse χαλαρη.τα κανει ολα αλλα (θεσσαλονικια χαλαρα).χωρις παρεξηγηση για τουσ φιλους απο βορρα.υπομονετικη, βυζι Β- το πρωτο μειον και καθολου αγγλικα.μονο καταστροφη ελεγε.θα ειναι μεχρι 10/9 για μια φορα καλα ειναι αλλα not more.πρακτορειο πολυ συννενοησιμο.

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16

Προβλέπεται να γίνει κι αυτό σε σύντομο χρονικό διάστημα!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom