Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 69 άτομα (5 μέλη και 64 επισκέπτες)

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Xθες το εστειλαν υπαρχει καποιο thread δεν θυμαμαι που ακριβώς. Εχει πλακα γιατι λελει η ΑΓΑΤΑ ειναι 44!!!!

Σκεφτεσαι να γαμας και να μπουκαρουν μεσα.  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Αστα! Ουτε καν θελω να το φανταζομαι αυτο! Γι αυτο μαλλον δεν την βρηκε οταν πηγε ο φιλαρακος ο... Ξερει αυτος ποιος ειναι.

Επισκέπτης

Thanos272

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2008
Κριτικές
9
Like
384
Πόντοι
281
Εμένα το μόνο που με χάλασε με τις κυρίες ήταν το κοινό μπανιο και ότι αναγκάστηκα να δω γκριζομάλλη συναγωνιστή με αλογοουρά να συνουσιάζεται με την ψηλή :2funny: :2funny: :2funny:

Μπα δεν με πειραζει ασε που μπορει να προκυψει καμμια ενδιφερουσα κατασταση.

Εγω ειδα τιν ΙΝΕΣ να μπαινει στο μπανιο, την πετυχα μεσα μετα τον πρωτο γυρο και ξενερωσα.

Μετα οταν την ειδα φτιαγμενη αν δεν ηταν booked θα την δοκιμαζα και αυτη.

Θα μεινω με την απορια αν ηταν καλη, ουτε μια κριτικη δεν ειδα. :huh:

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

Η αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψή τους ξεκίνησε πριν από μέρες όταν σε ιστοσελίδα που η ονομασία του παραπέμπει σε οίκο ανοχής και βαθμολογούνται οι υπηρεσίες των ιερόδουλων των ελληνικών «σπιτιών», ανακάλυψαν ότι οι δύο γυναίκες βρίσκονταν στη Αθήνα. Αστυνομικός προσποιούμενος τον πελάτη έμαθε πως για 45 λεπτά με κάθε μία θα πλήρωνε 250 ευρώ και για έξι ώρες 1.200 ευρώ, ενώ για μία ώρα και με τις δύο μαζί θα πλήρωνε 500 ευρώ. Προτίμησε το τελευταίο και όταν έδωσε τα χρήματα οι γυναίκες συνελήφθησαν. Στην κατοχή τους βρέθηκαν τελικά 12.350 ευρώ που ήταν οι εισπράξεις της περίπου δεκαήμερης παραμονής τους στη χώρα μας, πλήθος σημειώσεων με ηλεκτρονικές διευθύνσεις και τηλέφωνα πελατών και διευθύνσεις ξενοδοχείων από διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις.

phοenix

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Η αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψή τους ξεκίνησε πριν από μέρες όταν σε ιστοσελίδα που η ονομασία του παραπέμπει σε οίκο ανοχής και βαθμολογούνται οι υπηρεσίες των ιερόδουλων των ελληνικών «σπιτιών», ανακάλυψαν ότι οι δύο γυναίκες βρίσκονταν στη Αθήνα. Αστυνομικός προσποιούμενος τον πελάτη έμαθε πως για 45 λεπτά με κάθε μία θα πλήρωνε 250 ευρώ και για έξι ώρες 1.200 ευρώ, ενώ για μία ώρα και με τις δύο μαζί θα πλήρωνε 500 ευρώ. Προτίμησε το τελευταίο και όταν έδωσε τα χρήματα οι γυναίκες συνελήφθησαν. Στην κατοχή τους βρέθηκαν τελικά 12.350 ευρώ που ήταν οι εισπράξεις της περίπου δεκαήμερης παραμονής τους στη χώρα μας, πλήθος σημειώσεων με ηλεκτρονικές διευθύνσεις και τηλέφωνα πελατών και διευθύνσεις ξενοδοχείων από διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις.

Η άποψή μου είναι πως ατυχώς χρησιμοποίησαν διεθνώς κατωχυρωμένο εμπορικό σήμα και κατά συνέπεια έβλαπταν άθελά τους την παγκοσμίως γνωστή εμπορική εταιρία.
Φαντάζομαι πως οι εδώ εκπρόσωποι της δεν θα άφηναν την φήμη της εταιρίας τους να αμαυρωθεί συνδέοντας το όνομ ατους με διεθνή πορνεία

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Μπα δεν με πειραζει ασε που μπορει να προκυψει καμμια ενδιφερουσα κατασταση.

Εγω ειδα τιν ΙΝΕΣ να μπαινει στο μπανιο, την πετυχα μεσα μετα τον πρωτο γυρο και ξενερωσα.

Υπαρχουν κριτικες για την ΙΝΕΣ

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Η άποψή μου είναι πως ατυχώς χρησιμοποίησαν διεθνώς κατωχυρωμένο εμπορικό σήμα και κατά συνέπεια έβλαπταν άθελά τους την παγκοσμίως γνωστή εμπορική εταιρία.
Φαντάζομαι πως οι εδώ εκπρόσωποι της δεν θα άφηναν την φήμη της εταιρίας τους να αμαυρωθεί συνδέοντας το όνομ ατους με διεθνή πορνεία
Μαλλον εχεις δικιο αδερφε. Εκει πρεπει να την πατησαν.

Επισκέπτης
Eγω ειδα τιν ΙΝΕΣ να μπαινει στο μπανιο, την πετυχα μεσα μετα τον πρωτο γυρο και ξενερωσα.

www.bourdela.com/content/view/1722/1/]Ines...[/url]

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Eτσι δεν πρεπει?
Ολοι βοηθαμε τα νεα μελη οταν γνωριζουμε κατι παραπανω οπως και με τη σειρα τους θα βοηθησουν αργοτερα τα πιο νεα.. ;)
Σου εστειλα ηδη pm γι αυτο το θεμα.

Thanos272

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2008
Κριτικές
9
Like
384
Πόντοι
281
Διαβασε την φιλαρακι καλα. Ξερει τι σου λεει.

Και εγω ξερω τι σου λεω. Σε αλλο thread που νομίζω ο BABY εβαλε φωτο της ΑΓΑΤΑ ο παιχτης έλεγε οτι αυτη πηρε και νομιζε ότι ειναι η ΙΝΕΣ.

Τελος παντων αν την εχεις δοκιμασει και ξερεις μας λες. Εγω μονο το ΑΓΑΤΑ προλαβα  :dancing:

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Και εγω ξερω τι σου λεω. Σε αλλο thread που νομίζω ο BABY εβαλε φωτο της ΑΓΑΤΑ ο παιχτης έλεγε οτι αυτη πηρε και νομιζε ότι ειναι η ΙΝΕΣ.

Τελος παντων αν την εχεις δοκιμασει και ξερεις μας λες. Εγω μονο το ΑΓΑΤΑ προλαβα  :dancing:
Φιλαρακι πατα το ποντικι πανω στο "INES" με τα κοκκινα γραμματα και θα βρεις αυτο που ψαχνεις.

Thanos272

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2008
Κριτικές
9
Like
384
Πόντοι
281
Φιλαρακι πατα το ποντικι πανω στο "INES" με τα κοκκινα γραμματα και θα βρεις αυτο που ψαχνεις.

Ναι ρε συ τα κοκκινα παταω, το ειχα δει αυτο.

Δες και εσυ αυτο τωρα

Εγω πατως κριτικη για ΙΝΕΣ ακομη δεν εχω δει, βεβαια εκει που ειναι τωρατινα την κανω  :-

Επισκέπτης

Ο παιχτης που λεγεται kironas την Ines πηρε τελικα ασχετα αν ειχε κλεισει την  agata..
H κριτικη του ειναι για την ines!

Ναι ρε συ τα κοκκινα παταω, το ειχα δει αυτο.

Δες και εσυ αυτο τωρα

Εγω πατως κριτικη για ΙΝΕΣ ακομη δεν εχω δει, βεβαια εκει που ειναι τωρατινα την κανω  :-

Eαν δεν ειναι www.bourdela.com/content/view/1722/1/]αυτη(πατα στο ''αυτη'')[/url]  κριτικη τοτε ποια ειναι?
Ολα οκ τωρα?

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945

Παρόμοια θέματα