Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 60 άτομα (8 μέλη και 52 επισκέπτες)

asgia

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Αυτό που έχει στο μπράτσο της μου θυμίζει αυτοκόλλητο που βάζουν για αντισύλληψη αντί να παίρνουν χάπια!

Ενημερωμένος όπως πάντα solit αν και νομίζω  :think: ότι μπαίνει λίγο πάνω απο την περιοχή του αιδίου και δεν ξεκολλαει με τίποτα.

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/smf/index.php?action=dlattach;topic=27.0;attach=116918;image[/img[/URL]]

Αυτό που έχει στο μπράτσο της μου θυμίζει αυτοκόλλητο που βάζουν για αντισύλληψη αντί να παίρνουν χάπια![/quote]Ενημερωμένος όπως πάντα solit αν και νομίζω  :think: ότι μπαίνει λίγο πάνω απο την περιοχή του αιδίου και δεν ξεκολλαει με τίποτα.[/quote]asgia,

Στο μπράτσο το βάζουν Ή στην ωμοπλάτη - το ίδιο κάνει. Συνήθως είναι μπεζ στο χρώμα του δέματος, ενώ αυτό το λευκό ίσως είναι για αντικαπνιστική προσπάθεια όπως αναφέρθηκε. Και ξεκολάει εύκολα, σαν Hansaplast :D

Επισκέπτης
Φίλε thibet, μάλλον δεν κατάλαβες οτι εδώ ΕΙΝΑΙ σοβαρό forum και οι παπαριές και καλά "...σήμερα περιμένοντας στο ιατρείο..." δεν περνάνε ούτε για πλάκα και δήθεν εντυπωσιασμό! Τι "σήμερα"? Στις 28 Αυγούστου που το έστειλες? Τάχα δήθεν οτι πήρες κρυφά με κινητό την φωτό? Για να κάνεις το κομμάτι σου και να πουλήσεις μούρη σε ποιούς? Στους πατριάρχες της μπουρδελότσαρκας και σ' ανθρώπους που έχουν φάει την πουτανιά, την εξυπνάδα, το δήθεν πνεύμα κι άποψη με το τσουβάλι την εποχή που εσύ διάβαζες "...να, Λόλα να ένα μήλο..."? Δες λοιπόν www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,31885.msg532647#msg532647]ΕΔΩ[/url] και www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,31885.msg532667#msg532667]ΕΔΩ[/url] την ΙΔΙΑ κοπέλα, στο ΙΔΙΟ σαλόνι, του ΙΔΙΟΥ "ιατρείου" (λέμε τώρα!), όπως την είχε στείλει ο SPEED στις 26 Μαΐου! Εκτός κι αν στον "γιατρό" πάει κάποια με τις βαλίτσες που έχουν και την ετικέτα της αεροπορικής εταιρείας που ταξείδεψε! Τουλάχιστον όταν ξεσηκώνεις δήθεν amateur φωτό και μάλιστα από ξένα sites, να έχεις τα @@ να λες από που τις βρήκες!

615560803bb6c4339f0osg5.jpg

ΥΓ. Yorgos... RESPECT man!
Path νομιζω οτι ο φιλος δεν το εκανε για πνευμα αλλα για να μας φτιαξει την μερα.
My opinion , εγω παντως ετσι το πηρα , βεβαια μπορει και να κανω λαθος.

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Path νομιζω οτι ο φιλος δεν το εκανε για πνευμα αλλα για να μας φτιαξει την μερα. My opinion , εγω παντως ετσι το πηρα , βεβαια μπορει και να κανω λαθος.
ΕΑΝ είναι έτσι... να το πάρω πίσω και να ζητήσω και συγνώμη που παρεξήγησα. ΕΑΝ είναι έτσι!!! Eπειδή όμως εμένα το σχόλιο "σήμερα περιμένοντας στο ιατρείο" (28 Αυγούστου) με το τάχα (έτσι το κατάλαβα - μπορεί να κάνω λάθος) νόημα οτι η φωτο είναι ερασιτεχνική και μάλιστα από τον ίδιο, με χάλασε ενώ θα μπορούσε να πει οτι την βρήκε από αλλού! Άρα θεωρώ, οτι μας πούλησε ψεματάκι. Και μάλιστα ενω οι φωτο είχαν ήδη δημοσιευτεί και πάλι στο forum... ένα μήνα πριν! Αν μπορεί λοιπόν κάποιος να δώσει εξήγηση, ε τότε κι εγώ μπορώ να ζητησω συγνώμη.

Τεσπα... δεν το συνεχίζω - άλλωστε εδώ είναι το topic "City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)"

thibet

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2008
Κριτικές
10
Like
4
Πόντοι
11
Φίλε thibet, μάλλον δεν κατάλαβες οτι εδώ ΕΙΝΑΙ σοβαρό forum και οι παπαριές και καλά "...σήμερα περιμένοντας στο ιατρείο..." δεν περνάνε ούτε για πλάκα και δήθεν εντυπωσιασμό! Τι "σήμερα"? Στις 28 Αυγούστου που το έστειλες? Τάχα δήθεν οτι πήρες κρυφά με κινητό την φωτό? Για να κάνεις το κομμάτι σου και να πουλήσεις μούρη σε ποιούς? Στους πατριάρχες της μπουρδελότσαρκας και σ' ανθρώπους που έχουν φάει την πουτανιά, την εξυπνάδα, το δήθεν πνεύμα κι άποψη με το τσουβάλι την εποχή που εσύ διάβαζες "...να, Λόλα να ένα μήλο..."? Δες λοιπόν www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,31885.msg532647#msg532647]ΕΔΩ[/url] και www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,31885.msg532667#msg532667]ΕΔΩ[/url] την ΙΔΙΑ κοπέλα, στο ΙΔΙΟ σαλόνι, του ΙΔΙΟΥ "ιατρείου" (λέμε τώρα!), όπως την είχε στείλει ο SPEED στις 26 Μαΐου! Εκτός κι αν στον "γιατρό" πάει κάποια με τις βαλίτσες που έχουν και την ετικέτα της αεροπορικής εταιρείας που ταξείδεψε! Τουλάχιστον όταν ξεσηκώνεις δήθεν amateur φωτό και μάλιστα από ξένα sites, να έχεις τα @@ να λες από που τις βρήκες!

615560803bb6c4339f0osg5.jpg

καλημέρα φιλε path,

δεν είπα ότι εγώ την έβγαλα την φωτό!
τον βάζει ένα αυθέραιτο σχόλιο δεν λέει κάτι...
καλημέρα και πάλι
:rockon:

ΥΓ. Yorgos... RESPECT man!

thibet

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2008
Κριτικές
10
Like
4
Πόντοι
11
path,
πουθενά δεν είπα ότι την έβγαλα εγώ,
ίσα ίσα που έβαλα ένα σχόλιο για κάνω πνεύμα,
μακάρι να την είχα βγάλει εγώ,
μακάρι να ήμουν τόσο κοντά σε αυτην
καλημέρα του ολλ και βεβαιως
ποτέ δεν θα ήθελα να σας το παίξω κάπως!
god bless you all
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

thibet

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2008
Κριτικές
10
Like
4
Πόντοι
11
btw.... σορρυ για το off topic!
:rockon: :rockon:

phοenix

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ειμαι νεος αλλα σας παρακολουθω καιρο τωρα και θα ηθελα την άποψη σας για αυτές που ειναι εδω τωρα.
Ημουν το μεσημερι σε καποια κοπέλα που δεν βλέπω φωτογραφία της στο site.
Μπορούμε να βάλουμε κριτική ή μόνο για όσες ειναι καταχωρημενες γίνεται?

Επισκέπτης
Για πες μας BABY τωρα για την ΚAJA σε σχεση με την ΑΓΑΤΑ.

Στην φωτο δεν φαινεται να λεει και πολλα. Από service?
Φρεσκαδουρα ομορφη 22αρα GFE.
Τωρα το να την συγκρινεις με την Agata ειναι σαν να κλεβεις εκκλησια.
Εχει σωματακι που κωλαζει και αρχιεπισκοπο ,βυζους 3αριδες plus και οπου την πηγαινεις πηγαινει.
Ολα φυσικα επανω της.
Ατου οτι δεν μιλαει γρι οποτε μιλαμε για μπολικο sex χωρις αντιρισεις και χωρις φαγωμα χρονου.
Αυτα με λιγα λογια. :rockon:

phοenix

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σας και καλώς σας βρίσκω φίλοι μου αν και δεν γνωριζόμαστε εμένα μου έχετε γίνει οι μικροί μου ηρωες αφου σας διαβάζω καθημερινα για πάνω από έξι μήνες.Θα γράφω και εγω από εδω και μπρος γιατί εχετε ωραία διάθεση και μου αρέσει πολύ.
Εγώ εχω αδυναμία στις καμπυλατες και προτιμώ και anal οπότε οποιαδήποτε πληροφορία με pm είναι καλοδεχούμενη.
Εβαλα την πρώτη μου κριτική για την Εύα και προτείνω οι έχοντες αδυναμία σε κανονικές κοπέλες που βλέπεις στον δρόμο ,που προσφέρουν τον εαυτό τους επειδή την βρίσκουν με το sex ,να πάνε
Σας ευχαριστώ πολύ που θα με ανεχτείτε

Επισκέπτης
Καλη αρχη και απο μενα σου ευχομαι.
Ενημερωση,καλοπροαιρετες συμβουλες και ανταλλαγη αποψεων σου ευχομαι με τα ποσταρισματα σου.

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
666
Πόντοι
4.255
καλως ηλθες στην παρεα,phoenix.............τα παιδια εδω ειναι τζιμανια!!!!να περνας καλα!!

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
Καλώς μας ήρθες phoenix και ευελπιστούμε να μας ενημερώνεις τακτικά.

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
Κι επειδή σε κάποια άλλα thread γίνεται χαμός (βρίζονται σαν μαουνιέρηδες), ας μείνουν αυτά μακριά από μας.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom