Αυτό που έχει στο μπράτσο της μου θυμίζει αυτοκόλλητο που βάζουν για αντισύλληψη αντί να παίρνουν χάπια!
Ενημερωμένος όπως πάντα solit αν και νομίζω ότι μπαίνει λίγο πάνω απο την περιοχή του αιδίου και δεν ξεκολλαει με τίποτα.
Αυτό που έχει στο μπράτσο της μου θυμίζει αυτοκόλλητο που βάζουν για αντισύλληψη αντί να παίρνουν χάπια!
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/smf/index.php?action=dlattach;topic=27.0;attach=116918;image[/img[/URL]]
Αυτό που έχει στο μπράτσο της μου θυμίζει αυτοκόλλητο που βάζουν για αντισύλληψη αντί να παίρνουν χάπια![/quote]Ενημερωμένος όπως πάντα solit αν και νομίζω :think: ότι μπαίνει λίγο πάνω απο την περιοχή του αιδίου και δεν ξεκολλαει με τίποτα.[/quote]asgia,
Στο μπράτσο το βάζουν Ή στην ωμοπλάτη - το ίδιο κάνει. Συνήθως είναι μπεζ στο χρώμα του δέματος, ενώ αυτό το λευκό ίσως είναι για αντικαπνιστική προσπάθεια όπως αναφέρθηκε. Και ξεκολάει εύκολα, σαν Hansaplast :D
Path νομιζω οτι ο φιλος δεν το εκανε για πνευμα αλλα για να μας φτιαξει την μερα.Φίλε thibet, μάλλον δεν κατάλαβες οτι εδώ ΕΙΝΑΙ σοβαρό forum και οι παπαριές και καλά "...σήμερα περιμένοντας στο ιατρείο..." δεν περνάνε ούτε για πλάκα και δήθεν εντυπωσιασμό! Τι "σήμερα"? Στις 28 Αυγούστου που το έστειλες? Τάχα δήθεν οτι πήρες κρυφά με κινητό την φωτό? Για να κάνεις το κομμάτι σου και να πουλήσεις μούρη σε ποιούς? Στους πατριάρχες της μπουρδελότσαρκας και σ' ανθρώπους που έχουν φάει την πουτανιά, την εξυπνάδα, το δήθεν πνεύμα κι άποψη με το τσουβάλι την εποχή που εσύ διάβαζες "...να, Λόλα να ένα μήλο..."? Δες λοιπόν www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,31885.msg532647#msg532647]ΕΔΩ[/url] και www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,31885.msg532667#msg532667]ΕΔΩ[/url] την ΙΔΙΑ κοπέλα, στο ΙΔΙΟ σαλόνι, του ΙΔΙΟΥ "ιατρείου" (λέμε τώρα!), όπως την είχε στείλει ο SPEED στις 26 Μαΐου! Εκτός κι αν στον "γιατρό" πάει κάποια με τις βαλίτσες που έχουν και την ετικέτα της αεροπορικής εταιρείας που ταξείδεψε! Τουλάχιστον όταν ξεσηκώνεις δήθεν amateur φωτό και μάλιστα από ξένα sites, να έχεις τα @@ να λες από που τις βρήκες!
ΥΓ. Yorgos... RESPECT man!
ΕΑΝ είναι έτσι... να το πάρω πίσω και να ζητήσω και συγνώμη που παρεξήγησα. ΕΑΝ είναι έτσι!!! Eπειδή όμως εμένα το σχόλιο "σήμερα περιμένοντας στο ιατρείο" (28 Αυγούστου) με το τάχα (έτσι το κατάλαβα - μπορεί να κάνω λάθος) νόημα οτι η φωτο είναι ερασιτεχνική και μάλιστα από τον ίδιο, με χάλασε ενώ θα μπορούσε να πει οτι την βρήκε από αλλού! Άρα θεωρώ, οτι μας πούλησε ψεματάκι. Και μάλιστα ενω οι φωτο είχαν ήδη δημοσιευτεί και πάλι στο forum... ένα μήνα πριν! Αν μπορεί λοιπόν κάποιος να δώσει εξήγηση, ε τότε κι εγώ μπορώ να ζητησω συγνώμη.Path νομιζω οτι ο φιλος δεν το εκανε για πνευμα αλλα για να μας φτιαξει την μερα. My opinion , εγω παντως ετσι το πηρα , βεβαια μπορει και να κανω λαθος.
Σιγουρα μονο για CT και οχι σιγουρα για Ιατρεια.Τεσπα... δεν το συνεχίζω - άλλωστε εδώ είναι το topic "City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)"
Φίλε thibet, μάλλον δεν κατάλαβες οτι εδώ ΕΙΝΑΙ σοβαρό forum και οι παπαριές και καλά "...σήμερα περιμένοντας στο ιατρείο..." δεν περνάνε ούτε για πλάκα και δήθεν εντυπωσιασμό! Τι "σήμερα"? Στις 28 Αυγούστου που το έστειλες? Τάχα δήθεν οτι πήρες κρυφά με κινητό την φωτό? Για να κάνεις το κομμάτι σου και να πουλήσεις μούρη σε ποιούς? Στους πατριάρχες της μπουρδελότσαρκας και σ' ανθρώπους που έχουν φάει την πουτανιά, την εξυπνάδα, το δήθεν πνεύμα κι άποψη με το τσουβάλι την εποχή που εσύ διάβαζες "...να, Λόλα να ένα μήλο..."? Δες λοιπόν www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,31885.msg532647#msg532647]ΕΔΩ[/url] και www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,31885.msg532667#msg532667]ΕΔΩ[/url] την ΙΔΙΑ κοπέλα, στο ΙΔΙΟ σαλόνι, του ΙΔΙΟΥ "ιατρείου" (λέμε τώρα!), όπως την είχε στείλει ο SPEED στις 26 Μαΐου! Εκτός κι αν στον "γιατρό" πάει κάποια με τις βαλίτσες που έχουν και την ετικέτα της αεροπορικής εταιρείας που ταξείδεψε! Τουλάχιστον όταν ξεσηκώνεις δήθεν amateur φωτό και μάλιστα από ξένα sites, να έχεις τα @@ να λες από που τις βρήκες!
καλημέρα φιλε path,
δεν είπα ότι εγώ την έβγαλα την φωτό!
τον βάζει ένα αυθέραιτο σχόλιο δεν λέει κάτι...
καλημέρα και πάλι
ΥΓ. Yorgos... RESPECT man!
ευσεβεις ποθοι...ισως στο μελλον....VANESA....
Μπα για να κοψει το τσιγαρο ειναι.
Φρεσκαδουρα ομορφη 22αρα GFE.Για πες μας BABY τωρα για την ΚAJA σε σχεση με την ΑΓΑΤΑ.
Στην φωτο δεν φαινεται να λεει και πολλα. Από service?
Καλη αρχη phoenix.