You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 74 άτομα (5 μέλη και 69 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Ολοι οι καλοι χωρανε RNOO μεχρι αποδειξεως του αντιθετου..
Καλως ηρθες.
Καλως ηρθες.
lakisscorpio
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 664
- Πόντοι
- 4.255
καλως ηλθες και εσυ,rnoo!!!
Φρεσκαδουρα ομορφη 22αρα GFE.
Τωρα το να την συγκρινεις με την Agata ειναι σαν να κλεβεις εκκλησια.
Εχει σωματακι που κωλαζει και αρχιεπισκοπο ,βυζους 3αριδες plus και οπου την πηγαινεις πηγαινει.
Ολα φυσικα επανω της.
Ατου οτι δεν μιλαει γρι οποτε μιλαμε για μπολικο sex χωρις αντιρισεις και χωρις φαγωμα χρονου.
Αυτα με λιγα λογια.
Thanks για την ενημέρωση, μαλλον λεω να προτιμησω το ρωσιδακι που ερχεται το Luly. Ρισκο αλλα ετσι και ειναι ετσι οπως δειχνει Αν σας ενδιαφερει θα σας κρατησω ενημερους
Επισκέπτης
Εσυ ξερεις Thanos272 τι ψαχνεις!!!!!!!!!!!!!
Εσυ ξερεις Thanos272 τι ψαχνεις!!!!!!!!!!!!!
Και να ηθελα την KAJA δεν αντεχει το συστημα μου αλλες ΟΛΑπαπαριες...
Παντως τη ΑΓΑΤΑ δεν θα την εκανα για 44, μου ειπε οτι ειναι 32 ε άλλα 5 έλεγα.
SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
αδυναμια σε κανονικες;;;;; που βλεπεις στο δρομο;;;;την βρισκουν με το σεξ;;;;τα λεφτα τοτε γιατι τα εδωσες; η κριτικη;;;; ειναι για την ευα απο το γνωστο στη κυριολεξια μπουρδελογραφειο;ειμαι λιγο(μαλλον ΠΟΛΥ καχυποπτος) καλο ειναι το promotion αλλα αν το προιον ειναι μαπα.....Καλησπέρα σας και καλώς σας βρίσκω φίλοι μου αν και δεν γνωριζόμαστε εμένα μου έχετε γίνει οι μικροί μου ηρωες αφου σας διαβάζω καθημερινα για πάνω από έξι μήνες.Θα γράφω και εγω από εδω και μπρος γιατί εχετε ωραία διάθεση και μου αρέσει πολύ.
Εγώ εχω αδυναμία στις καμπυλατες και προτιμώ και anal οπότε οποιαδήποτε πληροφορία με pm είναι καλοδεχούμενη.
Εβαλα την πρώτη μου κριτική για την Εύα και προτείνω οι έχοντες αδυναμία σε κανονικές κοπέλες που βλέπεις στον δρόμο ,που προσφέρουν τον εαυτό τους επειδή την βρίσκουν με το sex ,να πάνε
Σας ευχαριστώ πολύ που θα με ανεχτείτε
Επισκέπτης
Περιεργως ολα πηγανε ρολοι με την Ολα.Και να ηθελα την KAJA δεν αντεχει το συστημα μου αλλες ΟΛΑπαπαριες...
Παντως τη ΑΓΑΤΑ δεν θα την εκανα για 44, μου ειπε οτι ειναι 32 ε άλλα 5 έλεγα.
Τωρα για την Agata τα ακουω βερεσε αυτα που λενε γιατι απο οτι διαβασα γραφουν και καποιες ανακριβιες σε πραγματα που ξερω.
Και εγω για 35αρα την εκανα.
Στα @@ μου και 45αρα να ηταν με τετοια σωματαρα και τοση καβλα.
Απαιχτο service.
SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
Μαλλον δεν θα ειχε χτυπησει ακομα τα ουισκακια της....απο χθες περιμενω μια απαντηση αν η καρια ξεμυτιζει απο το χοτελι....Περιεργως ολα πηγανε ρολοι με την Ολα.
Τωρα για την Agata τα ακουω βερεσε αυτα που λενε γιατι απο οτι διαβασα γραφουν και καποιες ανακριβιες σε πραγματα που ξερω.
Απαιχτο service.
Επισκέπτης
Αν καταλαβα καλα απο τα Πολωνεζικα που μου ειπε η Kaja θα την κανει μαλλων νωριτερα.
Τωρα μπορει βεβαια και να μην καταλαβα.
αδυναμια σε κανονικες;;;;; που βλεπεις στο δρομο;;;;την βρισκουν με το σεξ;;;;τα λεφτα τοτε γιατι τα εδωσες; η κριτικη;;;; ειναι για την ευα απο το γνωστο στη κυριολεξια μπουρδελογραφειο;ειμαι λιγο(μαλλον ΠΟΛΥ καχυποπτος) καλο ειναι το promotion αλλα αν το προιον ειναι μαπα.....
δεν σας καταλαβαίνω κύριε πραγματικά λυπάμαι...
μάλλον έχετε κάνει λάθος όμως διότι η κοπέλα δεν είναι από γραφείο αλλά ανεξάρτητη.
Επιπλέον να σας ενημερώσω πως όπως δήλωσα μπορεί να μην έγραφα αλλά παρακολουθούσα ανελειπως καθημερινά εδώ και εξι μήνες διότι είμαι ενεργό μέλος της κοινωνίας μας και καταθέτω μέρα παρά μέρα χρήματα στον αγοραίο.
Τώρα αν όλοι οι κύριοι εδώ πάνε με call girls ή ct ή σε studio ή σε σπίτι διότι δεν έχουν φιλενάδα,γυναίκα νόμιμη ή παράνομη ,πραγματικά δεν είμαι σε θέση να το γνωρίζω.
Αυτό όμως που γνωρίζω είναι πως εσείς προσωπικά δεν φημίζεστε για το ήθος σας και αν κάποιος ανατρέξει στα γραφόμενά σας είναι εύκολο να αναγνωρίζει πως αυτό λείπει (το ήθος).
Επίσης εχω να πω πως μόνο καλή προαίρεση είχα γραφόμενος ως μέλος εδώ αλλά αν εσείς συνεχίσετε να επιτίθεστε σε κάθε νέο μέλος με αναπόδεικτους χαρακτηρισμούς του τύπου "promoter" τότε να είστε σίγουρος πως μόνο καλές υπηρεσίες δεν προσφέρετε στο παρόν site.
Η μήπως αυτός είναι ο σκοπός σας? Γιατί πως αλλιώς να δικαιολογήσω το ότι ταυτόχρονα με την επίθεσή σας έλαβα προσωπικό μήνυμα να επισξευτώ άλλο site και να τοποθετήσω την κριτική μου?
ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΚΥΡΙΕ?
Σας παρακαλώ ,απλά καταλάβετε πως συμπεριφορές τέτοιου είδους δεν αρμόζουν σε άτομα σαν και αυτά που γράφουν εδώ ,που και νόηση έχουν και κρίση.
ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΤΕ και να είστε σίγουρος πως δεν θα λείψετε σε κανέναν.
Και μην με αναγκάσετε σας παρακαλώ να επανέλθω στο θέμα .
Απλά παρακάλω τους υπέυθυνους του site να μου απαντήσετε επίσημα τον λόγο που η κριτική μου δεν δημοσιεύτηκε?
Και αν επικροτείτε συμπεριφορές σαν του κυρίου SANIM παρακαλώ να μου το γνωστοποιήσετε για να αποχωρήσω όπως ήρθα
Κριμα...
PATHFINDER
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
phοenix, αν από το 5ο post, αρπάζεσαι και θίγεσαι έτσι... δεν βλέπω να πιάνεις 2ψήφιο post. Cool λοιπόν κι ΑΝ μας παρακολουθείς καιρό όπως λες... θα έχεις μάθει πως λειτουργεί.
Coooooooooool!!!!
Coooooooooool!!!!
Αν καταλαβα καλα απο τα Πολωνεζικα που μου ειπε η Kaja θα την κανει μαλλων νωριτερα.
E βεβαια μπας και αποφύγει τις τελευταίες "δύσκολες" μέρες.
Συμφωνώ απόλυτα φίλε BABY και εμένα στα τέτοια μου δεν μπα ναναι και 50 η ΑΓΑΤΑ ευχαριστως θα περνούσα ενα ΣΚ μαζί της. Ειναι πολυ καυλα και προστυχώφατσα.
Αντε να δουμε αν θα ξαναρθει με τα γυμνασια που της καναν
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Απαιχτο σερβις φιλαρακι δεν διαφωνω. Οσο την κραταγανε ομως τα ποδια της οταν πηγα εγω.Περιεργως ολα πηγανε ρολοι με την Ολα.
Απαιχτο service.
Επισκέπτης
Πολυ χλωμο το βλεπω....
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Ποιος της εκανε γυμνασια και τι γυμνασια? Εμενα μου ειπε οτι θα ξαναερθει τον Οκτωβριο.E βεβαια μπας και αποφύγει τις τελευταίες "δύσκολες" μέρες.
Συμφωνώ απόλυτα φίλε BABY και εμένα στα τέτοια μου δεν μπα ναναι και 50 η ΑΓΑΤΑ ευχαριστως θα περνούσα ενα ΣΚ μαζί της. Ειναι πολυ καυλα και προστυχώφατσα.
Ποιος της εκανε γυμνασια και τι γυμνασια? Εμενα μου ειπε οτι θα ξαναερθει τον Οκτωβριο.
E δεν ειπαν οτι τις πιασανε κτλ ετσι εγραψε η espresso
Ε ρε γλεντια οι μπλε στο κρατητηριο
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Δεν το διαβασα. Πανω στην στιγμη γλυτωσα δηλαδη? Δοξα τον Θεο!E δεν ειπαν οτι τις πιασανε κτλ ετσι εγραψε η espresso
Ε ρε γλεντια οι μπλε στο κρατητηριο
Δεν το διαβασα. Πανω στην στιγμη γλυτωσα δηλαδη? Δοξα τον Θεο!
Xθες το εστειλαν υπαρχει καποιο thread δεν θυμαμαι που ακριβώς. Εχει πλακα γιατι λελει η ΑΓΑΤΑ ειναι 44!!!!
Σκεφτεσαι να γαμας και να μπουκαρουν μεσα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 10K
- Εμφανίσεις
- 619K