You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 77 άτομα (4 μέλη και 73 επισκέπτες)
Μαλιστα, οποτε και αυτη το ιδιο service εδινεπαιδια αγκατα ειχα κλεισει αλλα πηρα ινες τελικα!
υπαρχει και ριβιου οπως λεει ο λαλ!
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Το γραφουν Και οι εφημεριδες αλλοστε.Μαλιστα, οποτε και αυτη το ιδιο service εδινε
Cobraverde
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Με τις Πολωνές πρέπει να έγινε τρελό γλέντι. Ταυτόχρονα booking με κοινό μπάνιο, συνθήκες τσόντας κυριολεκτικά. Η Kaja με φωτογραφία (επιτέλους, χαρη στον baby) μια χαρά φαίνεται, και κυρίως όχι 35+. Μάλλον θα δοκιμάσω από εβδομάδα όταν επιστρέψω.
Cobraverde
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Για τη Σάντρα μπορώ να σου πω ότι δεν έμεινα ιδιαίτερα ικανοποιημένος. Πολύ αδύνατη, ψυχρό επαγγελματικό service, έλειπε το κάτι παραπάνω, ίσως δεν ταίριαξαν οι χημείες μας. Στα συν της ότι είναι επικοινωνιακή και το καλό στοματικό, αλλά από ότι διαβάζω σε αυτό είναι σούπερ και η Νάταλι.σπερα του ολλ,
ερώτηση για julieta του ΗG καμιά άποψη;
και μεταξύ σάντρας από αρμονία εκ σουφδίας Η ναταλύ τι είναι καλύτερο;
SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
Να δουμε ομως αυτη ποτε θα επιστρεψει......Με τις Πολωνές πρέπει να έγινε τρελό γλέντι. Ταυτόχρονα booking με κοινό μπάνιο, συνθήκες τσόντας κυριολεκτικά. Η Kaja με φωτογραφία (επιτέλους, χαρη στον baby) μια χαρά φαίνεται, και κυρίως όχι 35+. Μάλλον θα δοκιμάσω από εβδομάδα όταν επιστρέψω.
Επισκέπτης
Πολλες αποριες διαβαζω οποτε θα τα γραψω ολα μαζι.
Εγω ειχα κλεισει Agata αλλα επειδη καναμε πολυ σαματα ηρθε και η Ines μεσα να δει τι γινετε και σιγα μην δεν την κρατουσαμε
μεχρι να ερθει το επομενο booking που ειχε σε μιση ωρα.
Λοιπον η Ines ειναι οντος 35ara μεσα στην καβλα ξερει ακριβως τι ζηταμε και ξερει πως να το δινει.
Η Αgata ok ειναι fucking sex maniac δεν καταλαβαινει τιποτα.
Τωρα για την μικρη Kaja τα εγραψα και πιο πισω ειναι το νεο αιμα αλλα πρεπει να διανυσει πολλα χλμ για να τις φτασει.
Μονο για GFE Lovers οχι για τρελλες και σκληροπυρινηκους.
Τωρα η Sandra ειναι ωραιο γκομενακι με καλες τεχνικες αλλα sorry και εμενα μετα την δευτερη , τριτη φορα κατι μου κλικαρισε αναποδα γιατι νομιζω οτι ειναι πολυ Ρομποτικη οποτε αποφασισα οτι δεν θελω ξανα.
Η Nataly ειναι για σκληρο παιχνιδι αν και βαθια μεσα της ειναι πολυ καλο παιδι.
Καποιος ρωτησε για την Julietta δηλαδη την Sandra de Marco ,εγω ενα θα πω ΜΑΚΡΥΑ τα υπολοιπα τα αφηνω να τα πουν αυτοι που θα περασουν απο εκει.
Αντε ΚΑΛΗΜΕΡΑ .
Εγω ειχα κλεισει Agata αλλα επειδη καναμε πολυ σαματα ηρθε και η Ines μεσα να δει τι γινετε και σιγα μην δεν την κρατουσαμε
Λοιπον η Ines ειναι οντος 35ara μεσα στην καβλα ξερει ακριβως τι ζηταμε και ξερει πως να το δινει.
Τωρα για την μικρη Kaja τα εγραψα και πιο πισω ειναι το νεο αιμα αλλα πρεπει να διανυσει πολλα χλμ για να τις φτασει.
Τωρα η Sandra ειναι ωραιο γκομενακι με καλες τεχνικες αλλα sorry και εμενα μετα την δευτερη , τριτη φορα κατι μου κλικαρισε αναποδα γιατι νομιζω οτι ειναι πολυ Ρομποτικη οποτε αποφασισα οτι δεν θελω ξανα.
Καποιος ρωτησε για την Julietta δηλαδη την Sandra de Marco ,εγω ενα θα πω ΜΑΚΡΥΑ τα υπολοιπα τα αφηνω να τα πουν αυτοι που θα περασουν απο εκει.
Αντε ΚΑΛΗΜΕΡΑ .
Επισκέπτης
Η μικρη τρυπουλα που , βοηθα λιγο γιατι δεν θυμαμαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Επισκέπτης
Δεν μου λεει τιποτα δεν θυμαμαι .
Ειμαι και απο πολλα χθεσινα ξυδια οποτε ξεχνατω.
geomix
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 23
- Like
- 2
- Πόντοι
- 5.775
Πολλες αποριες διαβαζω οποτε θα τα γραψω ολα μαζι.
Αντε ΚΑΛΗΜΕΡΑ .
μετα απο ξυδια και τοσο πρωι καλα τα γραφεις!!!!! RESPECT!!!!!
geomix
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 23
- Like
- 2
- Πόντοι
- 5.775
Δεν μου λεει τιποτα δεν θυμαμαι .
ερχεται και ενα ξανθο καινουργιο το ειδες? (hungarian travel)
Επισκέπτης
Μαια η κατι τετοιο.
Μου θυμησε λιγο Donna Summer.
Μου θυμησε λιγο Donna Summer.
lakisscorpio
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 656
- Πόντοι
- 4.255
καλημερα,φιλοι μου.............ρε παιδια,να ρωτησω κατι.........εστειλα χτες email sto hotelgirls ζητωντας να "κλεισω" την camelie για 2 ωρες για τις 2-9-08
μολις το εκανα μου ηρθε με email μια αυτοματοποιημενη απαντηση(οτι πρεπει να κανω click σ'ενα Link για να επιβεβαιωθει η κρατηση,το οποιο και εκανα)και απο τοτε ουτε φωνη,ουτε ακροαση..........
μπορει καποιος να μου πει τι γινεται?
Ευχαριστω
μολις το εκανα μου ηρθε με email μια αυτοματοποιημενη απαντηση(οτι πρεπει να κανω click σ'ενα Link για να επιβεβαιωθει η κρατηση,το οποιο και εκανα)και απο τοτε ουτε φωνη,ουτε ακροαση..........
μπορει καποιος να μου πει τι γινεται?
Ευχαριστω
καλημέρα του ολλ
respect ΒABY,
σε ευχαριστώ για τα tips
νάταλυ λοιπόν και ο θεός βοηθός
όσο για τις πολωνέζες εγώ απλά θα συμπληρώσω ότι πρώτη φορά έζησα τόσο kinky κατάσταση.
Η Agata είναι απλά μηχανή του σεξ σε τρελή έκδοση, ενισχυμένη!
respect ΒABY,
σε ευχαριστώ για τα tips
νάταλυ λοιπόν και ο θεός βοηθός
όσο για τις πολωνέζες εγώ απλά θα συμπληρώσω ότι πρώτη φορά έζησα τόσο kinky κατάσταση.
Η Agata είναι απλά μηχανή του σεξ σε τρελή έκδοση, ενισχυμένη!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 10K
- Εμφανίσεις
- 619K