Επισκέπτης
Ποια ειναι η κουρουνα ρε αδελφι.
Αμάν πια...στο τσεπάκι τις έχεις και τις βγάζεις?
H Eυα η ξαδέρφη του AVALEON από την ΚαρδίτσαΠοια ειναι η κουρουνα ρε αδελφι.
κατσε να παρω τη μανα της στο χωριο να δεις τι εχει να γινειΗτανε στην Τήνο για προσκύνημα και είπε να περάσει να την εξομολογήσω
Της μίλησα της κυρά Τασούλας και είπε πως την αφήνει...κατσε να παρω τη μανα της στο χωριο να δεις τι εχει να γινει
Ανθρωποι της εκκλησιας σου λενε μετα .....αν ζουσε ο θειος ο βαγγελης και τα εβλεπε αυτα....πλακα πλακα λιγο γλιτσε η Ευα/ΚουλαΤης μίλησα της κυρά Τασούλας και είπε πως την αφήνει...
Επειδή ο συναγωνιστής Thibet μου έχει εξάψει τη φαντασία, η Annabelle (πρώην SHI)σε ποιό γραφείο ανήκει τώρα? Πώς μπορείς να την κλείσεις? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Xm...γιατί μόνο δύο δάχτυλα έχουν μακριά νύχια? Ένα για την μύτη και το άλλο για τα αυτιά?Ανθρωποι της εκκλησιας σου λενε μετα .....αν ζουσε ο θειος ο βαγγελης και τα εβλεπε αυτα....πλακα πλακα λιγο γλιτσε η Ευα/Κουλα
Επειδή ο συναγωνιστής Thibet μου έχει εξάψει τη φαντασία, η Annabelle (πρώην SHI)σε ποιό γραφείο ανήκει τώρα? Πώς μπορείς να την κλείσεις? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
εγω παω τωρα στο αννα βιαπιπι ....παω ε??? να παω????????Δεν ξερω τι λετε εγω θα γυρισω να παω στο πιο κοντοπουτανοπου ειναι αυτη την στιγμη στην Αθηνα. αυτων των ημερων
Xm...γιατί μόνο δύο δάχτυλα έχουν μακριά νύχια? Ένα για την μύτη και το άλλο για τα αυτιά?
xa xa xa xa xa xa xa xa
εγω παω τωρα στο αννα βιαπιπι ....παω ε??? να παω????????
ελα χριστε μου ε τοτε αν δεν μπορουμε να λεμε τετοια τι σκατα κανουμε εδω μεσα ελα μιλατε δεν μας βλεπει κανεις τωρα ομως γιατι στενευουν τα περιθωρια..εγώ δε μιλάω γιατί θα με πούνε
...κλώνο
Για πρότεινε καμία, γιατί το έχω άχτι να γαμήσω επώνυμη Ελληνίδα. Κατά προτίμηση δώσε και Link.Συγνώμμη αλλά με τόσα που ζητάει αυτή σύν τα δώρα γαμάς επώνυμη ελληνίδα παρουσία μπούμαν και καμεραμάν για private video
Ε...να το βοηθήσουμε το κορίτσι τότε. Μην πάνε χαμένα τέτοια προσόντα.πλάκα πλάκα άμα βγει στη βίζιτα θα σκίσει και ας είναι και από χωριό (ξέρεις εσύ)
Shut up Dolly!..εγώ δε μιλάω γιατί θα με πούνε
...κλώνο
εχει και λιστα γαμου για οταν την επισκεφτουμε αν δεις μεσα στο site....δε παμε καλααααΣυγνώμμη αλλά με τόσα που ζητάει αυτή σύν τα δώρα γαμάς επώνυμη ελληνίδα παρουσία μπούμαν και καμεραμάν για private video