lex80
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 53
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.310
συμφωνω και εγω 100%. ενταξει δεν ειμαι και απο τα πιο ενεργα μελη εδω περα. απο την αποψη οτι δεν παρεχω πολλες πληροφοριες αλλα διαβαζω πότε πότε τα post. ρε παιδια εδω ειναι site ανταλλαγης αποψεων. ε λογικο ειναι να μην ειναι και εντελως αντικειμενικη η αποψη ολων εδω μεσα. εδω σε μια παρεα σε ενα κλαμπ θα δεις ο ενας να γουσταρει μια γκομενα και ο αλλος οχι. λογικο δεν ειναι? ποσο μαλλον εδω που περιλαμβανει και sex οπου ΕΚΕΙ και εαν ο καθενας γουσταρει και ψαχνει διαφορετικα πραγματα. προσωπικα ο baby που δεν τον ξερω (και μπορει να το επιβαιβεωσει και ο ιδιος) με καλυπτει στον τροπο που συμπεριφερετε εδω μεσα με αποτελεσμα να μου ειναι συμπαθης. αυτο που θελω να πω ειναι πως οταν σε αλλο forum που λενε για υπολογιστες ο ταδε προτεινει το ταδε router ή την ταδε εταιρια παροχης internet τι σημαινει, οτι τα παιρνει απο αυτην την εταιρια? δεν καταλαβαινω ορισμενους ανθρωπους ωρες ωρες. και στο κατω κατω το πιο ευκολο ειναι κανε κλικ και κλεισε την σελιδα...Δεν μπορώ να καταλάβω πως τα καταφέραμε πάλι να αρπαχτούμε από τα ρούχα μας...!
και εαν μερικοι εχουν καει γιατι εσπασαν κουμπαρα για μια ct και τελικα βγηκε μαπα ας μην κατηγορουν τους υπολοιπους. τυχερα ειναι αυτα...
αυτα τα ολιγα απο εμενα. μην χαλαμε τωρα τις καρδιες μας καλοκαιριατικα.
παντα φιλικα.
Αλεξανδρος!