Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 103 άτομα (6 μέλη και 97 επισκέπτες)

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Δεν μπορώ να καταλάβω πως τα καταφέραμε πάλι να αρπαχτούμε από τα ρούχα μας...!
συμφωνω και εγω 100%. ενταξει δεν ειμαι και απο τα πιο ενεργα μελη εδω περα. απο την αποψη οτι δεν παρεχω πολλες πληροφοριες αλλα διαβαζω πότε πότε τα post. ρε παιδια εδω ειναι site ανταλλαγης αποψεων. ε λογικο ειναι να μην ειναι και εντελως αντικειμενικη η αποψη ολων εδω μεσα. εδω σε μια παρεα σε ενα κλαμπ θα δεις ο ενας να γουσταρει μια γκομενα και ο αλλος οχι. λογικο δεν ειναι? ποσο μαλλον εδω που περιλαμβανει και sex οπου ΕΚΕΙ και εαν ο καθενας γουσταρει και ψαχνει διαφορετικα πραγματα. προσωπικα ο baby που δεν τον ξερω (και μπορει να το επιβαιβεωσει και ο ιδιος) με καλυπτει στον τροπο που συμπεριφερετε εδω μεσα με αποτελεσμα να μου ειναι συμπαθης. αυτο που θελω να πω ειναι πως οταν σε αλλο forum που λενε για υπολογιστες ο ταδε προτεινει το ταδε router ή την ταδε εταιρια παροχης internet τι σημαινει, οτι τα παιρνει απο αυτην την εταιρια? δεν καταλαβαινω ορισμενους ανθρωπους ωρες ωρες. και στο κατω κατω το πιο ευκολο ειναι κανε κλικ και κλεισε την σελιδα...
και εαν μερικοι εχουν καει γιατι εσπασαν κουμπαρα για μια ct και τελικα βγηκε μαπα ας μην κατηγορουν τους υπολοιπους. τυχερα ειναι αυτα...
αυτα τα ολιγα απο εμενα. μην χαλαμε τωρα τις καρδιες μας καλοκαιριατικα.
παντα φιλικα.
Αλεξανδρος!

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
Μολις γυρισα απο Ana και οι εντυπωσεις πολυ καλες αν και εκανε βλακεια η Mila και ημουν το τεταρτο ραντεβου της ενω αυτη κανει το πολυ 3 (δε την κατηγορω ομως γι'αυτο),η Ana κουτουλαγε απο τη νυστα λογω καποιων ποτων που ηπιε παραπανω αλλα με αποζημιωσε μονο και μονο με το τροπο της....

OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.231
Πόντοι
17.085

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
το πολύ τριάντα ραντεβού κάνει όχι τρία.....
Μολις γυρισα απο Ana και οι εντυπωσεις πολυ καλες αν και εκανε βλακεια η Mila και ημουν το τεταρτο ραντεβου της ενω αυτη κανει το πολυ 3 (δε την κατηγορω ομως γι'αυτο),η Ana κουτουλαγε απο τη νυστα λογω καποιων ποτων που ηπιε παραπανω αλλα με αποζημιωσε μονο και μονο με το τροπο της....

Επισκέπτης
Ναι πινει και καμμια βοτκιτσα παραπανω.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Τι βλέπω? Ο Ζουζούνας στέλνει πάλι την AIDSιάρα?

Δεν ξέρω τι πιστεύετε και τι ρίσκα γουστάρετε να παίρνετε, εγώ πάντως δεν γαμάω γκόμενα που έχει βουήξει όλο το Internet ότι είχε βρεθεί θετική σε HIV.

Για την Jennifer λέω. Μην νομίζετε ότι μασάω λόγια.

Επισκέπτης
Και στελνει στους Ολλανδους ΤΟ ΜΩΡΟ. :headbang: :headbang:

Συνημμένα

• o1l modelThumbCAM4HAML.jpg
    o1l modelThumbCAM4HAML.jpg
    50,4 KB · Εμφανίσεις: 28

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Είναι δυνατόν?

Έχω γονατίσει λέμεεεεεεε.

Που την κρύβανε αυτή?

Πάμε μία βόλτα προς τα εκεί? Είμαι σίγουρος ότι και οι 2 μας, κάτι θα βρούμε να κάνουμε!

Επισκέπτης
Κατι αλλο τωρα η κολλητη της Agata που δεν δινει την οπισθια μηχανη και λεγεται Ines εαν δεν κανω λαθος , την πηρα περσι με το ονομα Kedra απο Jet Set Angels.
Πολυ προθυμη και δουλευταρου χωρις να τρωει χρονο και τιμαει τα φραγκα που περνει.
Την εβλεπα την εβλεπα και κατι μου ελεγε , τωρα ειμαι σιγουρος.

Συνημμένα

• KENDRA_1_1195961710.jpg
    KENDRA_1_1195961710.jpg
    11,2 KB · Εμφανίσεις: 26

Επισκέπτης
Είναι δυνατόν?

Έχω γονατίσει λέμεεεεεεε.

Που την κρύβανε αυτή?

Πάμε μία βόλτα προς τα εκεί? Είμαι σίγουρος ότι και οι 2 μας, κάτι θα βρούμε να κάνουμε!
Δειχνει πολυ καλη .

Συνημμένα

• ol modelThumb3e4.jpg
    ol modelThumb3e4.jpg
    37,4 KB · Εμφανίσεις: 27
  • ol modelThumbCAG9BXU4.jpg
    ol modelThumbCAG9BXU4.jpg
    43,5 KB · Εμφανίσεις: 22

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Δεν μπορώ να αποφασίσω...

Να παίξω με Πολωνέζες σήμερα ή με την Grace?

Επισκέπτης
Είναι δυνατόν?

Υπο αλλες συνθηκες θα πεταγαμε σε μια ωρα απο τωρα.
Αλλα τωρα που ηρθε το Αμστερνταμ σε εμας ασε παμε καποια αλλη στιγμη. :think: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

thibet

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2008
Κριτικές
10
Like
4
Πόντοι
11
καλημέρα του ολλ,
πολωνέζες και ξερό ψωμί :rockon:
εχτές για ξεκίνημα μόνο η αγκάτα και μετά 2ωράκι με τις δύο....
είμαι με βιταμίνες σήμερα, τα πόδια μου τρέμουν  :uglystupid:
αδέλφια μήπως γερνάω πολύ πολύ γρήγορα; :idiot:
πάω για τσαγάκι! :helpplea:
god bless you all

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom