Επισκέπτης
Εξαρταται!!!Και τις 2 μαζί, έτσι?
Εαν εισαι για παιχνιδια ναι και τις δυο μαζι.
Εαν εισαι πολυ φορτωμενος και θελεις σκληρα πραγματα τοτε μονη την Agata.
Για πιο GFE καταστασεις τοτε την Kendra.
Εξαρταται!!!Και τις 2 μαζί, έτσι?
εννοείτε και τις δύο μαζί!
μια χαρα το ανουλα αλλα βλεπεις οταν αρχιζουν τα φιλικα και οι κουβεντουλες και να σου τα γελια και αλλα τετοια ολα αυτα ειναι σε βαρος της ποσοτητας του sex .ALALEON
Tι κανει η Ανουλα .
Πως την ειδες .
Απο οτι θυμαμαι η Kendra δεν ηταν και το πρωτο υψος.
Το ειχε παρει στα βυζια.
Τωρα για την αλλη ρωτα καποιον αλλο.
Ποια είναι πιο ψηλή? Λέω να ξεκινήσω με τις δύο..και μετά να συνεχίσω με την μία.
Αλλά θέλω την ψηλή....για πε!
Ποια είναι πιο ψηλή? Λέω να ξεκινήσω με τις δύο..και μετά να συνεχίσω με την μία.
σκετη μουLARA δηλαδητελικα για τους φιλους που ειχαν ενα μεγαλο ερωτηματικο για την lara... (βαζω και τον εαυτο μου μεσα) απο πολυ εγκυρες πηγες ενα πραγμα θα σας πω....
ΜΑΚΡΥΑ !!!!!!!!!!!!!!
no kiss, oral with condom , sex in 3 positions!!!!!
ετσι για να προστατεψουμε τους υπολοιπους.
καλυτερα σε studio.
ρε μάγκες διαπιστώνω εδώ απο τα λεγόμενα ότι αυτές οι γκόμενες είναι επικύνδυνες, μήπως δεν αξίζει τελικά τόσο ρίσκο?τελικα για τους φιλους που ειχαν ενα μεγαλο ερωτηματικο για την lara... (βαζω και τον εαυτο μου μεσα) απο πολυ εγκυρες πηγες ενα πραγμα θα σας πω....
ΜΑΚΡΥΑ !!!!!!!!!!!!!!
καλυτερα σε studio.
Ελα Lara Και αδειασε μου την πορτοφοLARA.τελικα για τους φιλους που ειχαν ενα μεγαλο ερωτηματικο για την lara... (βαζω και τον εαυτο μου μεσα) απο πολυ εγκυρες πηγες ενα πραγμα θα σας πω....
ΜΑΚΡΥΑ !!!!!!!!!!!!!!
καλυτερα σε studio.
α σόρυ επειδή είχα διαβάσει και κάτι για Jennifer τα μπέρδεψα, τώρα κατάλαβα τι εννοεί ο φίλος μακριάτελικα για τους φιλους που ειχαν ενα μεγαλο ερωτηματικο για την lara... (βαζω και τον εαυτο μου μεσα) απο πολυ εγκυρες πηγες ενα πραγμα θα σας πω....
ΜΑΚΡΥΑ !!!!!!!!!!!!!!
καλυτερα σε studio.
ALALEON
Tι κανει η Ανουλα .
Πως την ειδες .
Απο οτι θυμαμαι η Kendra δεν ηταν και το πρωτο υψος.
Το ειχε παρει στα βυζια.
Τωρα για την αλλη ρωτα καποιον αλλο.
αυτη ειναι η ξαδερφη μου η Κουλα απο καρδιτσα τη κανει εδω??Ελα ρε ..καλύτερα ξεκίνα με τη μία,μετά πάρε και τις δύο και ύστερα μείνε με τη μία ,αλλά όχι αυτή που ήρθε πρώτη ,με την άλλη...
Εγω θα πάρω μία που κάνει για δύο-έχει διπλό αερόσακο και ελεύθερη εξάτμιση
Αναμενω με αναμενη μηχανη.
Ελα ρε ..καλύτερα ξεκίνα με τη μία,μετά πάρε και τις δύο και ύστερα μείνε με τη μία ,αλλά όχι αυτή που ήρθε πρώτη ,με την άλλη...
Εγω θα πάρω μία που κάνει για δύο-έχει διπλό αερόσακο και ελεύθερη εξάτμιση
Ητανε στην Τήνο για προσκύνημα και είπε να περάσει να την εξομολογήσωαυτη ειναι η ξαδερφη μου η Κουλα απο καρδιτσα τη κανει εδω??