stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
tiffany φιλε ριξε μια ματια www.bourdela.com/content/view/1306/1/]εδω[/url] για sylva δεν ξερω κατιYorgo Tiffany και Sylva του zuzana τι λένε?
tiffany φιλε ριξε μια ματια www.bourdela.com/content/view/1306/1/]εδω[/url] για sylva δεν ξερω κατιYorgo Tiffany και Sylva του zuzana τι λένε?
ερωτηση τώρα, την γραμματέα απέναντι με το κολλητό φόρεμα, την γαμάμε ή όχι
(σε meeting τώρα, αλλά το μυαλό εδώ... )
:S
να φυσήξω πολύ; φτάνει μέχρι εκεί;
καλημέρα και παλι
ερωτηση τώρα, την γραμματέα απέναντι με το κολλητό φόρεμα, την γαμάμε ή όχι
(σε meeting τώρα, αλλά το μυαλό εδώ... )
και εγώ φίλε baby συμφωνώΦίλε Baby, μη σκοτίζεσαι για καραγκιόζηδες και χατζηαβάτηδες , ένα 5% εγκάθετων είναι αναπόφευκτο. Keep up the good work και άστους να λένε.
θες να κατεβουμε ομονοια για διαμαρτυρια ε ε ε???και εγώ φίλε baby συμφωνώ
δε θα ήταν άσχημη ιδέαθες να κατεβουμε ομονοια για διαμαρτυρια ε ε ε???
μαλλον πλατσουραει τωρα ....δε θα ήταν άσχημη ιδέα
γραμματέας; δικιά μου, ετών 21 κάθε μέρα την κερνάνε 10 καφέδες επίδοξοι επιβήτορες,
εγώ δεν αγγίζω, την τύχη μου! αλλά πάσα κάνω σε όποιον θέλει,
ποιος ρε φιλαει πλατσουράει!!!!!!!!μαλλον πλατσουραει τωρα ....
ο babys ρε φιλαρακιποιος ρε φιλαει πλατσουράει!!!!!!!!
λιγο σφιχτης ειναιΝέο tour www.bourdela.com/content/view/1861/1/]Valentina (Hotel Girls)[/url]...
Πορνοστάρ α' διαλογής χωρίς αμφιβολία...
Βρε εμεις θα πάμε στην ξαδέρφη του AVA σου λέω ξανακοίτα και άσε τα νύχια (μέχρι να έρθει θα έχουν μεγαλώσει και τα υπόλοιπα)Είμαι banned στον ζουζούνα Δία, δεν έχω ιδέα τι παίζει στο μαντρί του.
Βρε εμεις θα πάμε στην ξαδέρφη του AVA σου λέω ξανακοίτα και άσε τα νύχια (μέχρι να έρθει θα έχουν μεγαλώσει και τα υπόλοιπα)
η καρδιτσα βουιζει απο τα ρεζιλικια της εξαδερφηςΒρε εμεις θα πάμε στην ξαδέρφη του AVA σου λέω ξανακοίτα και άσε τα νύχια (μέχρι να έρθει θα έχουν μεγαλώσει και τα υπόλοιπα)
Λοιπόν, η δικιά μου 24 χρονών. Επιβήτορες δεν μπαίνουν στους γραφειακούς μου χώρους. Καφέ δεν κερνάμε στο γραφείο μας, όποιος θέλει φτιάχνει μόνος του.
καλά απο τα άλλα γραφεία; εμένα μου την πρίζουν να παρει
εδώ να δεις τηλεφωνα, που της την λεω καμια φοράΑΛΛΑ, την πρήζουν στα τηλέφωνα διάφοροι λούληδες καθημερινά.
Κάνουμε ένα exchange? Μέχρι το απόγευμα θα έχω καταφέρει να τραβήξω 2-3 φωτός, κάνε το ίδιο για να κάνουμε τις πρώτες διαπραγματεύσεις.let me try, γι αυτό γίνομαι πυρκαυλος κι εγω....ασε με να προσπαθήσω να την βγαλω
Σημαντικό: Να φάινεται το πεδιλάκι παρακαλώ στις φωτό!
περιμενε να την στρώσω....
η καρδιτσα βουιζει απο τα ρεζιλικια της εξαδερφης