You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 61 άτομα (9 μέλη και 52 επισκέπτες)
PATHFINDER
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
Αμα είναι να την κάνουν καφεϊνομανή για να την γαμήσουνε... χάσανε!γραμματέας; δικιά μου, ετών 21 κάθε μέρα την κερνάνε 10 καφέδες επίδοξοι επιβήτορες
forbadwomen
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
παιδια θελω να τη βοηθεια σας .θελω να κλεισω την βικτωρια απο πλανετ και μου ζηταει ο Rob να στειλω sms σε ενα νουμερο προσπαθω να στειλω και δεν το στελνει .γνωριζει καποιος να μου πει πως να το κανω?
απλά μέσω email κάνεις την κράτηση ΄΄οπου του γράφεις και το κινητό σουπαιδια θελω να τη βοηθεια σας .θελω να κλεισω την βικτωρια απο πλανετ και μου ζηταει ο Rob να στειλω sms σε ενα νουμερο προσπαθω να στειλω και δεν το στελνει .γνωριζει καποιος να μου πει πως να το κανω?
filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.854
- Πόντοι
- 5.975
προσπάθησε μπροστά από τον αριθμό να βάλεις + (το θετικό πρόσημο δηλαδή)παιδια θελω να τη βοηθεια σας .θελω να κλεισω την βικτωρια απο πλανετ και μου ζηταει ο Rob να στειλω sms σε ενα νουμερο προσπαθω να στειλω και δεν το στελνει .γνωριζει καποιος να μου πει πως να το κανω?
geomix
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 23
- Like
- 2
- Πόντοι
- 5.775
Τελικα συναδελφοι η Lana μαπα το καρπουζι απο service.
τα εγραψα πιο πανω...
Την ταπεινη μου συγνωμη geo δεν το προσεξα. Να σου πω δεν τα διαβαζω ολα με εχουνε κορασει οι μακακιες με το να τα βαζουνε ολοι με τον baby και τους αλλους. Δεν καταλαβαινω μεγαλα παιδια ειμαστε και οπως ειπες και ενας δοκιμαζουμε την επιλογη καποιου και καταλβαινουμε αμεσως αν λεει αληθεια η οχι. Εγω προσωπικα του εχω απολυτη εμπιστοσυνη και αυτού και σε πολλους αλλους που κατηγορουνε, Τωρα εδω φαινεται το site ειναι σαν την κοινωνια μας εξω. Οσα δεν φτανει η αλεπου .......
Κουραστηκα και περισσοτερο δεν καταλαβαινω γιατι τους δινουνε σημασια.
Κουραστηκα και περισσοτερο δεν καταλαβαινω γιατι τους δινουνε σημασια.
NITRO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 151
- Like
- 5.833
- Πόντοι
- 37.127
εκανα και εγω το ψυχικο μου με ΑΝΝΑ-VIP περισοτερα συντομα αφου περασει η εκθεση μου απο την επιτροπη των ειδικων .
Μάλλον πρέπει να πηδάμε τις ίδιες ώρες εμείς οι δυο.
Εγώ πάντως πέρασα φίνα και η κριτκή μου τώρα περνάει το συμβούλιο των σοφών
εγω να ειμαι ειλικρινης η σε αλλη πηγα η απλα εχουμε αλλα γουστα.Μάλλον πρέπει να πηδάμε τις ίδιες ώρες εμείς οι δυο.
το μεσημερι εχει τη χαρη τουΜάλλον πρέπει να πηδάμε τις ίδιες ώρες εμείς οι δυο.
NITRO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 151
- Like
- 5.833
- Πόντοι
- 37.127
Είσαι σίγουρος...για το καρπούζι?Τελικα συναδελφοι η Lana μαπα το καρπουζι απο service.
Συνημμένα
δευτερη κριτικη για αννα????? η για αλλη????Μάλλον πρέπει να πηδάμε τις ίδιες ώρες εμείς οι δυο.
NITRO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 151
- Like
- 5.833
- Πόντοι
- 37.127
...σε άλλη πήγες θα δεις τις κριτικέςεγω να ειμαι ειλικρινης η σε αλλη πηγα η απλα εχουμε αλλα γουστα.
η κριτικη μας για αννα καμια σχεση αλλα νταλλον...σε άλλη πήγες θα δεις τις κριτικές
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.100
- Πόντοι
- 17.085
Αυτοπροσώπως!H Velasquez είναι antistheni?
Ακυρώνεται κατά πάσα πιθανότητα η τουρνέ...Τι βλέπω? Ο Ζουζούνας στέλνει πάλι την AIDSιάρα?
Δεν ξέρω τι πιστεύετε και τι ρίσκα γουστάρετε να παίρνετε, εγώ πάντως δεν γαμάω γκόμενα που έχει βουήξει όλο το Internet ότι είχε βρεθεί θετική σε HIV.
Για την Jennifer λέω. Μην νομίζετε ότι μασάω λόγια.
πω πω πω πω!!!!!!!!!!!Αυτοπροσώπως!
Επισκέπτης
Παρτε εσεις την κωλαρα της Velasquez.
Εγω επιμενω Steliana.
Εγω επιμενω Steliana.
YuraManiakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Συγνώμμη αλλά με τόσα που ζητάει αυτή σύν τα δώρα γαμάς επώνυμη ελληνίδα παρουσία μπούμαν και καμεραμάν για private video
KAI που να ΔΕΙΣ κάποιος που ΕΚΑΝΕ 3 πριβε τουρ!!!!! ΚΑΙ ύστερα ο VASSOS ρωτάει ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ φθηνά και καλά!!!!
(Mιλάμε για ΑΝΑΒΕLLE και λοιπούς Guchi donators!)
Ασε μην αρχίσω να λέω τιμές για επώνυμες (μιλάμε γαι πολύ επώνυμες...με τσάτσο - 'αδελφή' οκ?
(Πιστεύω κ. Limeted Mod να μην σβήση πάλι το πόστ!)
Υura
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 10K
- Εμφανίσεις
- 619K