Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 63 άτομα (6 μέλη και 57 επισκέπτες)

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
Πεσκανδριτσο
Μαζι με τη γυναικα σου (χρονικα εννοω) εχουν παει και αλλοι διακοπες...
Καταλαβες?
Ειδα και την εποχη που δεν ειχαν παει...
Κοιτα, αν αρχισουμε και λογομαχουμε συνεχεια εδω γιαυτα τα θεματα δεν θα τελειωσουμε ποτε.
Εγω απλα επισημανα οτι ανταλλαγη πληροφοριων δεν γινεται οπως παλια εκτος ορισμενων εξαιρεσεων και μιας παρεας που αποτελειτε απο 6-7 ατομα.
Οταν ρωταει ενας νεος η ενας που εχει καιρο να αθληθει(οπως εγω) πολλες φορες πεφτει γειωμα.
Αν προσεξες το ερωτημα μου δεν ηταν ποια απο αυτες που ειναι εδω η ερχοντε ειναι καλη αλλα να με βοηθησει καποιος να αποφυγω τις κακοτοποιες.
Μπορει να κανω λαθος αλλα αυτη η εντυπωση μου εχει μεινει.
ΟΚ ενταξει το θεμα εληξε μην το συνεχιζουμε και τρωμε σελιδες απο καποιους που δεν τους ενδιαφερουν αυτα.
Συγνωμη και για τον χρονο που σας σπαταλησα. 

Επισκέπτης
Ελα ρε peskandritso μη τρελενεσαι..
Απο τα 10 μηνυματα που εχεις γραψει σε αυτο το θρεντ τα 9 ειναι παραπονα.
Κανενα ονομα απο μουνακι που θες να παρεις ομως δε βλεπω.
Και χανεις και πολυτιμο χρονο ετσι... ;)

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
δεν το πιστευωμ επεστρεψα μετα απο τοσες ωρες και ακομα τα ιδια λεμε για τον πεσκανδριτσο και την δαιμονισμενη γκρινια του ..

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
Επειδη μου την πεσανε ολοι σχεδον ειπα να ρισκαρω.
Σκεφτομαι μεταξυ ZUZANA, Meggie, Scarlet, Milla.
Αυτες που μου προτεινατε καλες ειναι απο αυτα που εχω διαβασει αλλα πολυ πατημενα χωραφια..

Επισκέπτης
Τωρα σωθηκες ρε φιλε.
Δεν εχω παρει καμια..
Κριτικες διαβασες?

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
Τωρα σωθηκες ρε φιλε.
Δεν εχω παρει καμια..
Κριτικες διαβασες?
Ουτε μια, αλλα που ξερεις μπορει να βρω λαυρακι...
Και δεν εχασα χρονο πηρα ενα kg που τελικα βγηκε λαυρακι.(ρε μανια που εχω με τα ψαρια)

Επισκέπτης
Ειδες που τελικα ειναι καλυτερα να πηγαινες στο αγνωστο?
Μπορει να βγαλεις ''θησαυρο''... ;)
Εγω παντως δεν εχω βγει χαμενος.

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
Ειδες που τελικα ειναι καλυτερα να πηγαινες στο αγνωστο?
Μπορει να βγαλεις ''θησαυρο''... ;)
Εγω παντως δεν εχω βγει χαμενος.
Οταν ριχνεις τετοιες ζαριες τα πραγματα ειναι φιφτι-φιφτι.
Αλλο ομως να κλαις 120 ευροπεουλα και αλλο 300. ;)

Επισκέπτης
Αλλο το λαυρακι (cg) ομως  και αλλο ο σολωμος (ct)...
Oλα θελουν τα ρισκα τους.

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
Αλλο το λαυρακι (cg) ομως  και αλλο ο σολωμος (ct)...
Oλα θελουν τα ρισκα τους.
Και αλλο η πεσκανδριτσα η αλλιως λαγοψαρο.. :2funny: :2funny: :2funny:
Σωστοος.
Καλυνηχτα παω για υπνο γιατι με ξεθεωσε το Βραζιλιανακι.
Ειμαι και καποιας ηλικιας.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
αν κρινω απο την επισκεψιμοτητα σε τουτο εδω το site ο BABYs ισως ειναι και απο τα ποιο γνωστα (α)προσωπα στην Ελλαδα και οχι μονο , ειναι πλεον star και σε λιγο βλεπω να φτιαχνει και δικο του site ...baby ειναι μεγαλη η ευθυνη πρεπει να κρατηθεις  ψηλα ...σχολιασε σε θεωρεις πλεον  ct Θρυλο .
προσωπικα τον θεωρω απιστευτα γοητευτικο τυπο,μ εχουν εκπληξει οχι μονο οι κριτικες του αλλα και γενικα η συμπεριφορα του και οι αποψεις του,αν και μπορει να υπαρχει  διαφωνια αποψεων στο μελον ειμαι αρκετα μεγαλος για να  εκμεταλευτω με τη καλη εννοια τη παρουσια του στο site και να συνεχισω να συζητω μαζι του για το θεμα που μας απασχολει και που δεν ειναι τιποτα αλλο απο γυναικες,γυναικες ,γυναικες..
ΥΓ Υπαρχουν και αλλα παιδια που μου αρεσει να διαβαζω γιατι εχουν το δικο τους προσωπικο επισης υφος,ο υοrgos,o yura,o rebetis,o lalakukakis και μερικους τους ανακαλυπτω σιγα σιγα

iou77

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Απο Cindy εχει κάνεις εμπειρια ??

βασικά με προβληματίζει αυτα που λενε οι κριτικές για το extra ball,  γιατι δεν αναφερει οτι ρίχνεις οσα χέρια θες .

edit_antisthenis: διόρθωση link.

Επισκέπτης
Απο Cindy εχει κάνεις εμπειρια ??

βασικά με προβληματίζει αυτα που λενε οι κριτικές για το extra ball,  γιατι δεν αναφερει οτι ρίχνεις οσα χέρια θες  .

Καλημερα, καμια δεν το αναφερει, απλα ειναι ''κατεστημενο'' και 1 και 2 και 3 !!! :2funny: :2funny:

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
650
Πόντοι
4.255
Καλημερα σε ολους τους συναγωνιστες....ειμαι νεος στην παρεα και ηθελα να ευχαριστησω ολα τα παιδια για τις πληροφοριες που παρεχουν σε εμας τους νεους....υπαρχουν καποιοι παλιοι εδω που ειναι εγκυκλοπαιδειες(οπως baby.....lalulakakis.....striantaf και αλλοι πολλοι)...αφου εκανα το γλυψιμο μου ;) ;) ;) ;).....ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με τα city tours
σκεφτομαι να κανω την παρθενικη μου κινηση σε κοπελλα των ct.....1)υπαρχει περιπτωση να μην κανονιστει το ραντεβου επειδη ειμαι νεος πελατης????..2)υπαρχει δυνατοτητα να ερθει στον χωρο μου?....3)αν ερθει στον χωρο μου μετα πρεπει να τις καλεσω ταξι να ερθει να την παρει???4)στο χωρο μου ειναι πιο φτηνες οι τιμες η ειναι στανταρ οπου και να πας???

μπορει να ειναι ηλιθιες οι ερωτησεις αλλα παρακαλω πολυ καποιος που ξερει να μου απαντησει....(baby.....lalulakis....striantaf(συνονοματε)βασιζομαι σε σας)
Ευχαριστω

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
Τωρα διαβασα το review του BABY για την edita...

το κοριτσακι δεν ειναι και τοσο παρθενο , την εχω πετυχει και εχει εμπειρια μαζι της στο μεγαλυτερο strip της πραγας το darling...

η γκομενα ειναι χρηματοκυνηγος...
αμα παει να σας το παιξει και καλα μην μασατε...

Επισκέπτης
1)υπαρχει περιπτωση να μην κανονιστει το ραντεβου επειδη ειμαι νεος πελατης????..2)υπαρχει δυνατοτητα να ερθει στον χωρο μου?....3)αν ερθει στον χωρο μου μετα πρεπει να τις καλεσω ταξι να ερθει να την παρει???4)στο χωρο μου ειναι πιο φτηνες οι τιμες η ειναι στανταρ οπου και να πας???

μπορει να ειναι ηλιθιες οι ερωτησεις αλλα παρακαλω πολυ καποιος που ξερει να μου απαντησει....(baby.....lalulakis....striantaf(συνονοματε)βασιζομαι σε σας)
Ευχαριστω
1. Υπαρχει σιγουρα απο Ζ. αλλα και αλλα γραφεια ΙΣΩΣ σου ζητησουν συστασεις (μεμονομενες περιπτωσεις)
2. Φυσικα και ερχετε στο χωρο σου
3.Ναι ειναι στη τιμη ολα τα εξοδα
4. Ειναι λιγο πιο ακριβα για τα εξοδα μετακινησης και τον χρονο που ''χανουν'' μεχρι να πανε και να επιστρεεψουν στη βαση τους, αναλογα βεβαια και την αποσταση, ισως εκτος Αθηνων να μην γινει το ραντεβου!!!

Επισκέπτης
geomix ετσι ακριβως το παιζει σαν να εχει να κανει με σχολιαροπαιδα.
Που να ηξερε η κακομοιρα.χαχαχαχα

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom