Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (6 μέλη και 37 επισκέπτες)

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
lalakukaki νομιζω οτι με καλυψες πληρως και ευχαριστω.
Ενοειτε οτι δεν ζηταμε ευθυνες απο κανεναν και οτι ο καθενας εχει το γουστο του.
Απλα αυτο που εχω καταλαβε ειναι οτι εδω ειμαστε ολοι για να ανταλαζουμε πληροφοριες και δυστυχως τις πληροφοριες πρεπει να τις δινουν αυτοι που εχουν τις πιο πολλες εμπειριες.
Ξερω οτι αυτο πολλες φορες μπορει να ειναι και βαρετο. πχ να μπουνε 10 ατομα και να ρωτανε ολοι αυτο που ρωτησα εγω αλλα ετσι λειτουργουν αυτα, τι να κανουμε?

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
Απο αυτες που ειναι εδω η που εχουν ανακοινωθει οτι ερχοντε γνωριζουμε τι να αποφυγουμε???

tin_kanw_sfentona

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
17
Like
8
Πόντοι
11
Ριβιου για Καρμεν-Πλευμειτ(ανεξαρτητη)

Συναδελφοι πολύ αντιφατικα τα πραγματα

Τα θετικα:Κορμακι τριζατο κ τραγανιστο,με πολύ λειο απαλο σταρενιο δερμα,2 βυζακι φυσικο, ωραια ακρα, γυμνασμενο οσο πρεπει ,με τατου της μπαργουμαν πανω από τη μεση(που ειχε κ αυτά τα 2 βαθουλωματακια-λεπτομερεια αλλα εμενα με αρεσουν),και πραγματικα το πιο ατριχο,μυρωδατο και ροζ μουνακι που χω πιπιλησει!
Η φατσα όχι τοσο «ιδιαιτερη» οσο στις φωτογραφιες,περισσοτερο παρεπεμπε σε γλυκια κοπελιτσα.
Επισης  ηταν χορευτρια σε club στην Ιταλια και ειχε βγει playmate στη Σλοβακια.

Τα αρνητικα:Το πορισμα που εβγαλα από την πουτανοεμπειρια μου είναι ότι η κοπελα πασχει από ελαφριας εως βαριας μορφης καταθλιψη.Πολυ υποτονικη, παθητικη, χωρις θετικη διαθεση..Σε καποια φαση την ρωτησα γιατι δεν εμενε Ιταλια κ μου πε ότι επρεπε να γυρισει πισω για να μην αφησει μονη τη μανα της,οποτε το ψυχολογιστικο για τον πουτσο ενστικτο μου λεει ότι απλα στην πατριδα της εχει μια μιζερη κ καταθλιπτικη ζωη,από οπου για να ξεφυγει κ να βγαλει τα προς το ζην κανει αυτή τη δουλεια ,οποτε  δεν βγαζει και τον απαιτουμενο επαγγελματισμο.

Θα μου πειτε τωρα τι μας ενδιαφερουν αυτά.Απλα τα λεω γιατι καταλαβαινετε ότι εχουν αμεση επιδραση στο κοκο.Δηλαδη επρεπε να κανω ολη τη δουλεια εγω,να την παρω με το καλο,να βγαλω bfe.Απο εκεινη καμια πρωτοβουλια,μετρια πιπα,συμμετοχη που ενώ καυλωνε παρολα αυτά «κρατιοταν»,δεν εκδηλωνοταν.Παντως εγω τις 2 πουτσες που εριξα τις φχαριστηθηκα,επειδη όπως ειπα και μονο να γαμας αυτό το κορμακι  ηταν ωραια εμπειρια.

Στο δια ταυτα,την κοπελα δεν θελω να την καψω και να πω ότι ηταν ασχημη εμπειρια,αντιθετα πιστευω ότι ισως σε καποια άλλη στιγμη της με άλλο attitude και διαθεση μπορει να ειναι σουπερ.
Παντως αν ψαχνετε κατι για εγγυημενη απολαυση μην το ρισκαρετε.

Επισκέπτης
peskandritsos μην εισαι παραπονιαρης αφου ξερεις οτι ολοι βοηθανε , αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι θα σου απαντησουν μεσα στα επομενα 5 λεπτα , εδω ειναι thread δεν ειναι ενα τηλεφωνημα που κανεις και περνεις αμεση απαντηση.
Λοιπον τραβα παρε την Julia για αρχη να στανιαρης και ασε τα PM για την ωρα.
Οταν δε ανακοινωθει και το τουρ της Tiffany περνα και απο εκει , και να προσεχεις την γυναικα σου να ειναι καλα.

asgia

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα σε ολους.
BABY χτες Filmnet 3 ειχε τοσντα με Julia χωρις να δωσει ομως κουλουρι. Φοβερη επαγγελματίας  το κοριτσι πριν ερθει κανει διαφιμηση στην NOVA.

P.S. Ρε παιδια δεν ειναι φοεβερο τό να βλέπεις μια τσοντα και να ξέρεις οτι το μουνι αυτό το έχεις πάρει.
Βέβαια και πολύ επικίνδυνο.

Επισκέπτης
Δεν ειναι και πολυ Fun των κουλουριων το κοριτσι asgia το δινει ομως μονο εκει που κανει κεφι.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
peskandritsos μην εισαι παραπονιαρης αφου ξερεις οτι ολοι βοηθανε , αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι θα σου απαντησουν μεσα στα επομενα 5 λεπτα , εδω ειναι thread δεν ειναι ενα τηλεφωνημα που κανεις και περνεις αμεση απαντηση.
Οταν δε ανακοινωθει και το τουρ της Tiffany περνα και απο εκει , και να προσεχεις την γυναικα σου να ειναι καλα.

Baby = [size=14pt]1 1 8 8 0[/size]

:rockon:

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
Baby = [size=14pt]1 1 8 8 0[/size]

:rockon:
αν κρινω απο την επισκεψιμοτητα σε τουτο εδω το site ο BABYs ισως ειναι και απο τα ποιο γνωστα (α)προσωπα στην Ελλαδα και οχι μονο , ειναι πλεον star και σε λιγο βλεπω να φτιαχνει και δικο του site ...baby ειναι μεγαλη η ευθυνη πρεπει να κρατηθεις  ψηλα ...σχολιασε σε θεωρεις πλεον  ct Θρυλο .

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
Ευχαριστω για το ενδιαφερον σου για την υγεια της γυναικας μου.. :think:
Παρολο που ειμαι παραπονιαρης νομιζω οτι στην συγκεκριμενη περιπτωση εχω κρατησει χαρακτηρα.
Τα ερωτηματα που εθεσα προχθες το βραδυ πηραν εν μερει απαντηση εχθες το μεσημερι παρολο που την ωρα που τα εθεσα ηταν συνδεδεμενοι αρκετοι συναθλητες.(μαζι και εσυ).
Για να επιβεβαιωθω αλλη μια φορα εχθες το μεσημερι ο Seldom εθεσε ερωτημα για μια τουριστρια στις 15,15 και ακομα δεν εχω δει απαντηση να παιρνει..μαζι του και οι υπολοιποι που πιθανως να ενδιαφερονται.
Γιατι να αφησω τα πμ για την ωρα???
Κοστιζουν περισοτερο?? :uglystupid:

Υ/Γ Εσυ τουλαχιστον οταν ειχες πρωτογραφτει εδω εδινες πιο πολλες πληροφοριες.Και αν θυμασαι εχουμε κανει και καποιες ψιλοπλακιτσες σε αλλα θρεντακια.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
FYI

Εγώ δεν δίνω πια πληροφορίες, γιατί έχω και δικό μου μαντρί με τουρίστριες που αμολάω κάθε τόσο στην αγορά και δεν είμαι αντικειμενικός πλέον.

Πιο ειλικρινή απάντηση δεν μπορώ να δώσω.

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
Ευχαριστω για το ενδιαφερον σου για την υγεια της γυναικας μου.. :think:
Παρολο που ειμαι παραπονιαρης νομιζω οτι στην συγκεκριμενη περιπτωση εχω κρατησει χαρακτηρα.
Τα ερωτηματα που εθεσα προχθες το βραδυ πηραν εν μερει απαντηση εχθες το μεσημερι παρολο που την ωρα που τα εθεσα ηταν συνδεδεμενοι αρκετοι συναθλητες.(μαζι και εσυ).
Για να επιβεβαιωθω αλλη μια φορα εχθες το μεσημερι ο Seldom εθεσε ερωτημα για μια τουριστρια στις 15,15 και ακομα δεν εχω δει απαντηση να παιρνει..μαζι του και οι υπολοιποι που πιθανως να ενδιαφερονται.
Γιατι να αφησω τα πμ για την ωρα???
Κοστιζουν περισοτερο?? :uglystupid:

Υ/Γ Εσυ τουλαχιστον οταν ειχες πρωτογραφτει εδω εδινες πιο πολλες πληροφοριες.Και αν θυμασαι εχουμε κανει και καποιες ψιλοπλακιτσες σε αλλα θρεντακια.
πεσκανδριτσο εχεις δαιμονισμενη γκρινια και αφορητη κλαψα  ...τιμη και δοξα στη γυναικα που σε αντεχει

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
πεσκανδριτσο εχεις δαιμονισμενη γκρινια και αφορητη κλαψα  ...τιμη και δοξα στη γυναικα που σε αντεχει
Δεν με αντεχει...γι αυτο πηγε διακοπες μετα του υιου, μονοι τους.. :2funny:
Αλλα συγνωμη τωρα σοβαρα μιλαω ποιος απαντησε στον Seldom απο εχθες και πολλους αλλους Seldom???
οεο?????

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
FYI

Εγώ δεν δίνω πια πληροφορίες, γιατί έχω και δικό μου μαντρί με τουρίστριες που αμολάω κάθε τόσο στην αγορά και δεν είμαι αντικειμενικός πλέον.

Πιο ειλικρινή απάντηση δεν μπορώ να δώσω.
Ειναι και αυτο μια απαντηση.

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
Δεν με αντεχει...γι αυτο πηγε διακοπες μετα του υιου, μονοι τους.. :2funny:
Αλλα συγνωμη τωρα σοβαρα μιλαω ποιος απαντησε στον Seldom απο εχθες και πολλους αλλους Seldom???
οεο?????
ε καλα η αληθεια ειναι οτι δεν εχουμε υπογραψει και συμβολαιο οτι απαντιουνται τα παντα εδω μεσα 24/7 ..........τα λεμε αργοτερα ciao

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
ε καλα η αληθεια ειναι οτι δεν εχουμε υπογραψει και συμβολαιο οτι απαντιουνται τα παντα εδω μεσα 24/7 ..........τα λεμε αργοτερα ciao
Σωστο κι αυτο.
Αλλα αν δεν ανταλλασουμε πληροφοριες εδω μεσα ποιος ο σκοπος υπαρξης αυτου του σαιτ???

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Πεσκανδριτσο
Μαζι με τη γυναικα σου (χρονικα εννοω) εχουν παει και αλλοι διακοπες...
Καταλαβες?

Σωστο κι αυτο.
Αλλα αν δεν ανταλλασουμε πληροφοριες εδω μεσα ποιος ο σκοπος υπαρξης αυτου του σαιτ???

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Πεσκανδριτσο,

Μαζι με τη γυναικα σου (χρονικα εννοω) εχουν παει και αλλοι διακοπες... Καταλαβες?
Και θα αργήσει να γυρίσει αφού έχει κλείσει (χρονικα εννοω) διακοπές την εποχή που θα πάνε κι άλλοι στα νησιά.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom