Οσον αφορα τα πολυημερα κοιτα εδω
www.slovakbeauties.com/home.php?page=rates]εδω..900[/URL] ευρω το δυημερο και αξιοπιστο γραφειο.
Απο κει και περα πολυημερα κανουν ενα σωρο κοπελες.Δες
www.bourdela.com/component/option,com_jreviews/Itemid,252/]εδω [/URL] διαλεξε και διαπραγματευσου...
Δεν ξερω αλλα πρακτορεια γιατι δεν κανω πολυημερα.
Οσον αφορα απο πρακτορεια π.χ του Ζουζανα που ανηκει η Κιμπερλυ και καποιες αλλες κοπελες δεν κλεινει meeting σε νεους πελατες εαν δεν εχουν παρει καποια κοπελα εστω και μια φορα...Η κιμπερλυ και αρκετες αλλες δεν δεχονται νεους πελατες παρα μονο παλιους...Ο τροπος για να γινεις regular client ειναι να παρεις μια κοπελα απο το ιδιο πρακτορειο που δεχεται νεους πελατες εστω και για μια ωρα και μετα μπορεις να κλεισεις οποια θελεις αφου θα θεωρησε regular client.Μπορεις να του στειλεις ενα mail και να τον ρωτησεις ποιες κοπελες δεχονται νεους πελατες.Μαλακια αλλα αυτος ειναι ο ενας τροπος.
Ο αλλος τροπος ειναι να σε προτεινει με καλες συστασεις καποιος παλιος απο δω μεσα που ειναι ηδη πελατης του πρακτορειου(Ριξτο μεσα στο θρεντ και αμα προθυμοποιηθει κανεις εχει καλως). Εγω δεν το κανω.Παει αυτο
Απο κει και περα υπαρχουν και αλλα πρακτορεια αρκετα καλα.Κοιτα στα
www.bourdela.com/component/option,com_jreviews/Itemid,252/]πρακτορεια[/url]..
Εχει απειρα...
Σαν συναγωνιστη που παιρνει ct θα σου προτεινα bibi black που ειναι οτι καλυτερο για μενα και Τiffany jewel οπως και sheila grant απο Zuzana αλλα και crystal.Δυστυχως καμοια απο αυτες δεν ειναι εδω τωρα αλλα θα ειναι πολυ συντομα.
Απο αυτες που βρισκονται εδω συχνα μια πολυ καλη επιλογη για πρωτη φορα ειναι η
www.bourdela.com/content/view/1317/1/]Nataly[/url] με φοβερο σερβις που θα σε τρελανει.
Ακομα μια πολυ καλη επιλογη ειναι η
www.bourdela.com/content/view/1635/1/]sandra[/url] που ειναι και κουκλα.
Αυτα ειχα να σου πω ελπιζω να σε βοηθησα και κατι σημαντικο:Τα γουστα ειναι υποκειμενικα και αυτες που σου προτεινα εχω ανταποκρινονται στα δικα μου γουστα απλα ηθελα να σου δωσω ενα μπουσουλα.
Απο κει και περα ρωτα οτι αλλο θες...