rozkrotalias
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2006
- Κριτικές
- 158
- Like
- 1.000
- Πόντοι
- 5.355
είμαι ανάμεσα στο ρουμάνικο milf roxana demon και στον μούναρο nicole (hotel girls)....
καμία συμβουλή???
καμία συμβουλή???
geomix ετσι ακριβως το παιζει σαν να εχει να κανει με σχολιαροπαιδα.
Που να ηξερε η κακομοιρα.χαχαχαχα
Τελαρο Maggie
είμαι ανάμεσα στο ρουμάνικο milf roxana demon και στον μούναρο nicole (hotel girls)....
καμία συμβουλή???
Ψαροκασελα σου λεω ρε.κομοδινο... *P *P
Oχι ρε την υπολια , την Ολγα Τρεμη πηγε να κανει αλλα δεν τα καταφερε.
Απο Cindy εχει κάνεις εμπειρια ??
βασικά με προβληματίζει αυτα που λενε οι κριτικές για το extra ball, γιατι δεν αναφερει οτι ρίχνεις οσα χέρια θες .
edit_antisthenis: διόρθωση link.
Καλημερα σε ολους τους συναγωνιστες....ειμαι νεος στην παρεα και ηθελα να ευχαριστησω ολα τα παιδια για τις πληροφοριες που παρεχουν σε εμας τους νεους....υπαρχουν καποιοι παλιοι εδω που ειναι εγκυκλοπαιδειες(οπως baby.....lalulakakis.....striantaf και αλλοι πολλοι)...αφου εκανα το γλυψιμο μου ;) ;) ;) ;).....ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με τα city tours
σκεφτομαι να κανω την παρθενικη μου κινηση σε κοπελλα των ct.....1)υπαρχει περιπτωση να μην κανονιστει το ραντεβου επειδη ειμαι νεος πελατης????..2)υπαρχει δυνατοτητα να ερθει στον χωρο μου?....3)αν ερθει στον χωρο μου μετα πρεπει να τις καλεσω ταξι να ερθει να την παρει???4)στο χωρο μου ειναι πιο φτηνες οι τιμες η ειναι στανταρ οπου και να πας???
μπορει να ειναι ηλιθιες οι ερωτησεις αλλα παρακαλω πολυ καποιος που ξερει να μου απαντησει....(baby.....lalulakis....striantaf(συνονοματε)βασιζομαι σε σας)
Ευχαριστω
καλα που απαντησες αμεσα και δεν εχοθμε την γνωστη γκρινια αλλα πεσκανδριτσαKαλως ηρθες συναγωνιστη.
Οσον αφορα τα ερωτηματα σου..
1)Τα πρακτορεια συνηθως θελουν regulars clients.Σε αρκετα απο αυτα γενικα δεν εχεις προβλημα να κλεισεις.
Οσον αφορα απο πρακτορεια π.χ του Ζουζανα, δεν κλεινει meeting σε νεους πελατες εαν δεν εχουν παρει καποια κοπελα εστω και μια φορα...Ο τροπος για να γινεις regular client ειναι να παρεις μια κοπελα απο το ιδιο πρακτορειο που δεχεται νεους πελατες εστω και για μια ωρα και μετα μπορεις να κλεισεις οποια θελεις αφου θα θεωρησε regular client.Μπορεις να του στειλεις ενα mail και να τον ρωτησεις ποιες κοπελες δεχονται νεους πελατες.Μαλακια αλλα αυτος ειναι ο ενας τροπος.
Ο αλλος τροπος ειναι να σε προτεινει με καλες συστασεις καποιος παλιος απο δω μεσα που ειναι ηδη πελατης του πρακτορειου(Ριξτο μεσα στο θρεντ και αμα προθυμοποιηθει κανεις εχει καλως). Εγω δεν το κανω.
Με τις ανεξαρτητες δεν εχεις προβλημα και κλεινεις κανονικα..
2)Υπαρχει ηδυνατοτητα να ερθει στο χωρο σου αλλα συνηθως με την προυποθεση να μην εισαι παραπανω απο μια ωρα μακρια και την κλεισεις τουλαχιστον ενα τριωρο.
3)Οχι το κανονιζει αυτη.
4)Οι τιμες ειναι στανταρ plus 50 ευρω το ταξι.
μπραβο ρε λαλακ εισαι θετικος ανθρωπος .......σημερα ειναι καλη μερα να εκανα κατι και το πιστευεις δεν μου λεει τιποτα απο οσα κυκλοφορουν
Oλα μεσα στο προγραμμα ειναι.