Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 85 άτομα (12 μέλη και 73 επισκέπτες)

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
είμαι ανάμεσα στο ρουμάνικο milf roxana demon και στον μούναρο nicole (hotel girls)....
καμία συμβουλή???

Επισκέπτης
Εμενα κατι μου λενε αυτα που ερχονται στις 13 Αυγ. αλλα θα λειπω οποτε εσεις θα μου πειτε.
Τωρα αυτες που ρωτας Φιδι δεν τις εχω δοκιμασει.

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
geomix ετσι ακριβως το παιζει σαν να εχει να κανει με σχολιαροπαιδα.
Που να ηξερε η κακομοιρα.χαχαχαχα

αυτοι που την πατησαν ασχημα ειναι οσοι ειχαν κλεισει με μια maggie που μας εχει ερθει...
:headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Τι υπουλιά πήγε να παίξει η Τατιάνα Baby;

Επισκέπτης
Oχι ρε την υπολια , την Ολγα Τρεμη πηγε να κανει αλλα δεν τα καταφερε. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
Oχι ρε την υπολια , την Ολγα Τρεμη πηγε να κανει αλλα δεν τα καταφερε. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

χαχαχαχαχαχαχα τι να καταλαβει αυτη...
στο darling περνει καμια δεκαρια καθε βραδυ.
αρε τι θυμηθηκα τωρα..  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
650
Πόντοι
4.255
Ευχαριστω φιλε rebetis....να'σαι καλα!!!Θα δοκιμασω την τυχη μου και οτι γινει!!!

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Ρε μπαγάσηδες για την Εντίτα ρωτάω στην Όλγα Τρέμη καταλήξατε...
Τίστε σεις ρεεε... :headbang:

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Απο Cindy εχει κάνεις εμπειρια ??

βασικά με προβληματίζει αυτα που λενε οι κριτικές για το extra ball,  γιατι δεν αναφερει οτι ρίχνεις οσα χέρια θες .

edit_antisthenis: διόρθωση link.

Την περνας οσα χερια vernilac θελεις. Δεν υπαρχει τετοιο θεμα. Εγω την παλεψα 2 φορες στην ωρα!!!
Εχει τρελο κορμι! Αλλα μιλαμε τρελο. Αθλειται-ποδηλατο κτλ και δουλευε και χορετρια σε στριπ.
Παντως η Λιθουανη με χαλασε σε μαπα κ απο υπηρεσιες μην περιμενεις κατι τρελο.
Εκτος απο το φανταστικο blowjob

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
<<στον πρωτο γυρο την επαιξα σκληρα γιατι πηγε να μου την κανει υπουλα>>αναφερει ο μπεμπης στη κριτικη του για την edita,αν θυμηθω και καποια κειμενα του nitro εδω μιλαμε πια για παλαια(nitro) και καινη διαθηκη,(baby)δηλ για την βιβλο των citytour,τα κειμενα εχω την εντυπωση οτι πρεπει να
ενωθουν σε βιβλιο και να παραδοθουν στις επομενες γενεες,α πα,πα,πα... ;)

Επισκέπτης
Καλημερα σε ολους τους συναγωνιστες....ειμαι νεος στην παρεα και ηθελα να ευχαριστησω ολα τα παιδια για τις πληροφοριες που παρεχουν σε εμας τους νεους....υπαρχουν καποιοι παλιοι εδω που ειναι εγκυκλοπαιδειες(οπως baby.....lalulakakis.....striantaf και αλλοι πολλοι)...αφου εκανα το γλυψιμο μου ;) ;) ;) ;).....ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με τα city tours
σκεφτομαι να κανω την παρθενικη μου κινηση σε κοπελλα των ct.....1)υπαρχει περιπτωση να μην κανονιστει το ραντεβου επειδη ειμαι νεος πελατης????..2)υπαρχει δυνατοτητα να ερθει στον χωρο μου?....3)αν ερθει στον χωρο μου μετα πρεπει να τις καλεσω ταξι να ερθει να την παρει???4)στο χωρο μου ειναι πιο φτηνες οι τιμες η ειναι στανταρ οπου και να πας???

μπορει να ειναι ηλιθιες οι ερωτησεις αλλα παρακαλω πολυ καποιος που ξερει να μου απαντησει....(baby.....lalulakis....striantaf(συνονοματε)βασιζομαι σε σας)
Ευχαριστω

Kαλως ηρθες συναγωνιστη.
Οσον αφορα τα ερωτηματα σου..
1)Τα πρακτορεια συνηθως θελουν regulars clients.Σε αρκετα απο αυτα γενικα δεν εχεις προβλημα να κλεισεις.
Οσον αφορα  απο πρακτορεια π.χ του Ζουζανα, δεν κλεινει meeting σε νεους πελατες εαν δεν εχουν παρει καποια κοπελα εστω και μια φορα...Ο τροπος για να γινεις regular client ειναι να παρεις μια κοπελα απο το ιδιο πρακτορειο που δεχεται νεους πελατες εστω και για μια ωρα και μετα μπορεις να κλεισεις οποια θελεις αφου θα θεωρησε regular client.Μπορεις να του στειλεις ενα mail  και να τον ρωτησεις ποιες κοπελες δεχονται νεους πελατες.Μαλακια αλλα αυτος ειναι ο ενας τροπος.
Ο αλλος  τροπος ειναι να σε προτεινει με καλες συστασεις καποιος παλιος απο δω μεσα που ειναι ηδη πελατης του πρακτορειου(Ριξτο μεσα στο θρεντ και αμα προθυμοποιηθει κανεις εχει καλως). Εγω δεν το κανω.
Με τις ανεξαρτητες δεν εχεις προβλημα και κλεινεις κανονικα..

2)Υπαρχει η δυνατοτητα να ερθει στο χωρο σου αλλα συνηθως με την προυποθεση να μην εισαι παραπανω απο μια ωρα μακρια και την κλεισεις τουλαχιστον ενα τριωρο.

3)Οχι το κανονιζει αυτη.

4)Οι τιμες ειναι στανταρ plus 50 ευρω το ταξι.

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
Kαλως ηρθες συναγωνιστη.
Οσον αφορα τα ερωτηματα σου..
1)Τα πρακτορεια συνηθως θελουν regulars clients.Σε αρκετα απο αυτα γενικα δεν εχεις προβλημα να κλεισεις.
Οσον αφορα  απο πρακτορεια π.χ του Ζουζανα, δεν κλεινει meeting σε νεους πελατες εαν δεν εχουν παρει καποια κοπελα εστω και μια φορα...Ο τροπος για να γινεις regular client ειναι να παρεις μια κοπελα απο το ιδιο πρακτορειο που δεχεται νεους πελατες εστω και για μια ωρα και μετα μπορεις να κλεισεις οποια θελεις αφου θα θεωρησε regular client.Μπορεις να του στειλεις ενα mail  και να τον ρωτησεις ποιες κοπελες δεχονται νεους πελατες.Μαλακια αλλα αυτος ειναι ο ενας τροπος.
Ο αλλος  τροπος ειναι να σε προτεινει με καλες συστασεις καποιος παλιος απο δω μεσα που ειναι ηδη πελατης του πρακτορειου(Ριξτο μεσα στο θρεντ και αμα προθυμοποιηθει κανεις εχει καλως). Εγω δεν το κανω.
Με τις ανεξαρτητες δεν εχεις προβλημα και κλεινεις κανονικα..

2)Υπαρχει ηδυνατοτητα να ερθει στο χωρο σου αλλα συνηθως με την προυποθεση να μην εισαι παραπανω απο μια ωρα μακρια και την κλεισεις τουλαχιστον ενα τριωρο.

3)Οχι το κανονιζει αυτη.

4)Οι τιμες ειναι στανταρ plus 50 ευρω το ταξι.
  καλα που απαντησες αμεσα και δεν εχοθμε την γνωστη γκρινια αλλα πεσκανδριτσα

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
:2funny: :2funny: :2funny:

Oλα μεσα στο προγραμμα ειναι.
μπραβο ρε λαλακ εισαι θετικος ανθρωπος .......σημερα ειναι καλη μερα να εκανα κατι και το πιστευεις δεν μου λεει τιποτα απο οσα κυκλοφορουν

Επισκέπτης
Οντως εχει πεσει πολυ ξηρασια αυτο το μηνα.
Υπομονη μεχρι το Σεπτεμβριο..
Και γω νηστικος ειμαι! :grin:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom