Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 111 άτομα (2 μέλη και 109 επισκέπτες)

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Ρε πούστη μου ΕΣΥ ήσουν που γέμιζε το ΔΩΜΑΤΙΟ με λουλούδια κάθε μέρα την πασίγνωστη JULIA απο AAA Europemodels αρκετούς μήνες πριν?
ΓΙΑΤΙ άμα πιάσω το φούστη που της έμαθε και το "καλογήρου" ΘΑ τον μαμίσω!

Και φούστης και Θηβαίος!

than88

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Κριτικές
36
Like
0
Πόντοι
1.225
Μόνο στη λολίτα δεν πήγα λουλούδια. Λέτε γι'αυτό να πείσμωσε? Να ζήλεψε από τις άλλες?  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
Και φούστης και Θηβαίος!

ΜΗΝ μου πεις ότι είναι ΕΝΑΣ large τύπος που σε γεμίζει και "χρωματα" άμα λάχει? Αλλά ρε φούστη μου είναι καλή εκεί η ΘΕΑ που μου χει πει στο
ξενοδοχείο του τρόμου.... Ασε άλλες πονεμένες ιστορίες εκεί!  :think:

than88

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Κριτικές
36
Like
0
Πόντοι
1.225
Στην Alexa ρε μπαγάσα πήρες λουλούδια?
Φίλε στο alexάκι είχα πάρει μια καρδούλα foli follie και κάτι σκουλαρικάκια swarovski. Πρέπει να τα είχες δει...Ήθελα κάτι να της μείνει αλλά να μην είναι και βαρύγδουπο και της το φάει κάνα λαμόγιο στην πατρίδα της... ;) ;) ;)

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
ΜΗΝ μου πεις ότι είναι ΕΝΑΣ large τύπος που σε γεμίζει και "χρωματα" άμα λάχει? Αλλά ρε φούστη μου είναι καλή εκεί η ΘΕΑ που μου χει πει στο
ξενοδοχείο του τρόμου.... Ασε άλλες πονεμένες ιστορίες εκεί!  :think:

Δεν ξέρω τί λες εσύ  large ξεlarge πάντως το κορίτσι το πήρε με παπά και με κουμπάρο και δύο μέρες καιγόταν η Θήβα με νυφούλα την Ιουλία

Επισκέπτης
Φίλε στο alexάκι είχα πάρει μια καρδούλα foli follie και κάτι σκουλαρικάκια swarovski. Πρέπει να τα είχες δει...Ήθελα κάτι να της μείνει αλλά να μην είναι και βαρύγδουπο και της το φάει κάνα λαμόγιο στην πατρίδα της... ;) ;) ;)

Ετσι πεστε μου ρε αλανια, να ανεβασω κανα ντενεκε λαδι, για τα καημενα τα κοριτσια που δεν εχουν εκει στα βορεια  :rockon: :rockon:

than88

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Κριτικές
36
Like
0
Πόντοι
1.225
Ετσι πεστε μου ρε αλανια, να ανεβασω κανα ντενεκε λαδι, για τα καημενα τα κοριτσια που δεν εχουν εκει στα βορεια  :rockon: :rockon:
Τα εκτιμούν αυτά οι τουρίστριες την επόμενη φορά θα πάω με ψώνια από σούπερ μάρκετ (σερβιέτες κτλ.) και θα δείτε τι γαμήσι θα μου κάνουν...Γιατί φίλε μου τους κάνεις εξυπηρέτηση. Άντε τώρα να τρέχουν από το ξενοδοχείο στο κοντινό Ατλάντικ... :grin: :grin: :grin:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Πλάκα κάνετε έτσι?

Ο μόνος είμαι που πάω με άδεια χέρια?

Χαλαρώστε μάγκες....

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Ου ρε τσίπι ,στο αυτοκίνητο την έπαιρνες ,πως και δεν την πήγες και στον Αι Γιώργη τον Λουμπαρδιάρη για καφέ και πίπα στο δασάκι?

Στο τροχόσπιτο, είναι διαμορφωμένο σε δωμάτιο κλουβί!

than88

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Κριτικές
36
Like
0
Πόντοι
1.225
Πλάκα κάνετε έτσι?

Ο μόνος είμαι που πάω με άδεια χέρια?

Χαλαρώστε μάγκες....
Στα σοβαρά το σωστό είναι να μην τις κακομαθαίνουμε. Προσωπικά δώρο θα πάω σε κάποια που ξέρω και με ξέρει καλά για να μην έχει ίδιες απαιτήσεις από άλλους (ως γνωστόν τα γυναικεία μυαλά παίρνουν αέρα). Δοκώ όμως ότι τα λουλούδια οι περισσότερες τα εκτιμούν. Όχι ότι θα ερωτευτούν κιόλας... :cheesy: :cheesy: :cheesy:

ou re

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Με 250 € την ώρα σιγά μην πάρω και δωράκια.Αυτές έπρεπε να μου κάνουν δώρα. Στα 3 μπαλάκια το ένα δώρο  :2funny: :2funny:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom