Επισκέπτης
[size=20pt]Respect[/size]
φιλε, ξερει αυτος.
φιλε, ξερει αυτος.
Σε μία που είχα πάει κοκορέτσι ρεβόταν κιόλας...Και που να δεις πως εκτιμούν τις μυτζήθρες και το ξινόγαλο
Απλά άμα της πας και κάνα φαγώσιμο δεν κινδυνεύεις να σου πει όλα τα αρχίδια την ίδια γεύση έχουν. Γιατί θα έχει κάνει ένα mix στις γεύσεις.απο εμενα παιρνουν τα αρ....α μου και το εκτιμανε ταμαλα
Απλά άμα της πας και κάνα φαγώσιμο δεν κινδυνεύεις να σου πει όλα τα αρχίδια την ίδια γεύση έχουν. Γιατί θα έχει κάνει ένα mix στις γεύσεις.
Α σαν στο σπίτι σου...(τον Πρίαμο)!
Τα ξέρεις βλέπω, παρόλο που είσαι νότιος!
Ο ο Rob δεν γυρισε ακομα απο την παιδικη χαρα.
Παω και εγω να απολαυσω θαλασσα.
Γεια χαρα σας μαγκες ισως το βραδυ τα πουμε.
Εγώ προτιμούσα το 1000+1 νύχτες γιατί είμαι μερακλής,έπαιρνα μαζί μου και την στολή του βεζύρη ,έβαζα και στο cd μου μουσικές ανάβαμε και ένα ναργιλέ (τα κορίτσια ήταν πάντα δύο + 1 πληρωμένη διαφορετική κάθε φορά)
Α ρε τί μου θύμησες...
Κλουβί, ινδικό και τίγρης τα καλύτερα για μένα.
Ειδικά το κλουβί κάνει θραύση και σε όλες τις ανατολικές.
Ρώτα και την φίλη του Yura να στο επιβεβαιώσει!
(Οσο γαι το κλουβί το πρωτόεβγαλαν οι ΤΑΤU θυμάστε τις ψιλο λεσβιακές γκομενιτσες και τραγουδιάρες?)
ενδιαφερον ακουγεται ;) ;)Λοιπον μαλλων την Τεταρτη ετοιμαζω Grande Party με τα κοριτσια του Swedish.
Οσοι πιστοι θελουν να παρευρεθουν ας δηλωσουν συμμετοχη γιατι δεν υπαρχουν πολλες θεσεις.
Θα τηρηθη σειρα προτεραιοτητας.
Λοιπον μαλλων την Τεταρτη ετοιμαζω Grande Party με τα κοριτσια του Swedish.
Οσοι πιστοι θελουν να παρευρεθουν ας δηλωσουν συμμετοχη γιατι δεν υπαρχουν πολλες θεσεις.
Θα τηρηθη σειρα προτεραιοτητας.
Τελικά, ήταν λεσβίες αυτές ή όχι? Ποτέ δεν μάθαμε την αλήθεια.
Κακο αυτο γιατι σε ειχα μετρηση.EΓΩ ΔΕΝ ξέρω τίποτα ΕΙΜΑΙ σπιτόγατος! Απο την γραία την Καρολίνα προτιμώ την ΣΑΡΑ. Φιλιά!