Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 109 άτομα (1 μέλη και 108 επισκέπτες)

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
Μήπως η Ρωσίδα σου πρέπει να ξεκινήσει δίαιτα, γιατί σε σχέση με την φωτό την είδα με πιασίματα εχθές!!!!

ΛΑΘΟΣ έκανες ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ως έχει... Ψηλή σαν τον ΛΕΥΚΟ ... ασε ο PATH ακόμη μετράει και μπερδεύεται... Την καλησπέρα μου
sorry δεν ήρθα για καφέ με φάγανε κατι κακές παρέες. :2funny: :2funny: :2funny:

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Aφου εκλεισα στο καπάκι και Gisele META απο Victoria MAΛΛΟΝ ξεπούλησε ΑΛΛΑ περίμενε την Κυριακή παίρνει τα παιδιά του, εχει πολλά,
και πάει στο Πάρκο. Οσο για Victoria σπάω τους κανόνες ΑΛΛΑ ρε πούστη μου αυτός ο ΒΑΒΥ μου την έκανε... ΘΑ δείξει! :think:

Victoria μετά από πιπίνι είναι σα να πηγαίνεις για βρώμικα σε καντίνα  μετά από φαγκρί κορωνάτο γιατρέ.
Το σκέφτηκες καλά?

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
ΛΑΘΟΣ έκανες ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ως έχει... Ψηλή σαν τον ΛΕΥΚΟ ... ασε ο PATH ακόμη μετράει και μπερδεύεται... Την καλησπέρα μου
sorry δεν ήρθα για καφέ με φάγανε κατι κακές παρέες. :2funny: :2funny: :2funny:

Θα σε ρωτήσω κάτι αδιάκριτο χωρίς κακία έτσι?
Από ποιά μεριά κάνεις την χωρίστρα?

Επισκέπτης
Εμενα μου κανει εντυπωση που εισαι εσυ εδω  :2funny: :2funny: :rockon: :rockon:

than88

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Κριτικές
36
Like
0
Πόντοι
1.225
Μπρε τι κάνετε?  :rockon: :rockon: :rockon:

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
Εμεις ΚΑΛΑ!  Εσύ? ΜΠΑΣ και πήγες στην ΛΟΛΙΤΑ με τα πιστόλια οπως έλεγες χτές (και σβήστηκε το ποστ) και έστρωσε?
Γιατί ένα πουλάκι μου είπα ΑΛΛΑ!  :2funny:

Ετσι εγκυκλοπαιδικα ρωτάω  :think:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Η άλλαξε η Lolita συμπεριφορά ας πούμε γιατί έπεσε σύρμα
kαναενα προβλημα nitro,απλα δεν θα μπορουσα να ειμαι στο site αν δεν θα μπορουσα να πω ελευθερα τη γνωμη μου και να κρυβομαι ,ειτε εχω δικιο ειτε εχω αδικο.

than88

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Κριτικές
36
Like
0
Πόντοι
1.225
Εμεις ΚΑΛΑ!  Εσύ? ΜΠΑΣ και πήγες στην ΛΟΛΙΤΑ με τα πιστόλια οπως έλεγες χτές (και σβήστηκε το ποστ) και έστρωσε?
Γιατί ένα πουλάκι μου είπα ΑΛΛΑ!  :2funny:

Ετσι εγκυκλοπαιδικα ρωτάω   :think:
Όχι ρε φίλε εγώ είμαι καλό παιδί δεν πειράζω άμαχο πληθυσμό... :2funny: :2funny: :2funny:

than88

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Κριτικές
36
Like
0
Πόντοι
1.225
Η συμπάθεια μου ο Nitro δε μου μιλάει?  :toilet:

than88

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Κριτικές
36
Like
0
Πόντοι
1.225
Yura δες το pm σου και θα καταλάβεις ότι η ζωή είναι γλυκιά... :grin: :grin: :grin:

than88

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Κριτικές
36
Like
0
Πόντοι
1.225
Εξάλλου στα ραντεβού μου πηγαίνω πάντα με τα λουλουδάκιά μου... :smitten: :smitten: :smitten:

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Η συμπάθεια μου ο Nitro δε μου μιλάει?  :toilet:

Ελα ρε ανώμαλε ,είχα τα χέρια μου λαδωμένα από κάτι πίτες και δεν μπορούσα να γράψω.
Sorry αλλά το χθεσινό σου post ήταν εκτός κάθε λογικής.
Για σκέψου ας πούμε να γίνει στραβή από κανέναν ανώμαλο σε κάποιο δωμάτιο τουρίστριας και εσύ να έχεις γράψει ότι έγραψες.Αντε μετά μάζεψέ το

Κανένα πρόβλημα κατά τα άλλα

than88

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Κριτικές
36
Like
0
Πόντοι
1.225
Ελα ρε ανώμαλε ,είχα τα χέρια μου λαδωμένα από κάτι πίτες και δεν μπορούσα να γράψω.
Sorry αλλά το χθεσινό σου post ήταν εκτός κάθε λογικής.
Για σκέψου ας πούμε να γίνει στραβή από κανέναν ανώμαλο σε κάποιο δωμάτιο τουρίστριας και εσύ να έχεις γράψει ότι έγραψες.Αντε μετά μάζεψέ το

Κανένα πρόβλημα κατά τα άλλα
Σ'αυτό έχεις δίκιο μαλακία μου μεγάλη. Καμιά φορά με χτυπάει τόσο το φιλότιμο που λέω μαλακίες. Περιμένω την Carol τώρα να μου χαϊδέψει λίγο τα μαλλιά. Λέω σήμερα δημοσίως ότι ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δε θα έκανα κάτι τέτοιο. Εξάλλου οι τουρίστριες με έχουν αγαπήσει για τα μπουκέτα (λουλουδιών) που λαμβάνουν... :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Ναι! με θέα την Αθήνα από το εκκλησάκι του Λυκαβητού!
Ου ρε τσίπι ,στο αυτοκίνητο την έπαιρνες ,πως και δεν την πήγες και στον Αι Γιώργη τον Λουμπαρδιάρη για καφέ και πίπα στο δασάκι?

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
..... Εξάλλου οι τουρίστριες με έχουν αγαπήσει για τα μπουκέτα (λουλουδιών) που λαμβάνουν... :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Ρε πούστη μου ΕΣΥ ήσουν που γέμιζε το ΔΩΜΑΤΙΟ με λουλούδια κάθε μέρα την πασίγνωστη JULIA απο AAA Europemodels αρκετούς μήνες πριν?
ΓΙΑΤΙ άμα πιάσω το φούστη που της έμαθε και το "καλογήρου" ΘΑ τον μαμίσω!

than88

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Κριτικές
36
Like
0
Πόντοι
1.225
Ρε πούστη μου ΕΣΥ ήσουν που γέμιζε το ΔΩΜΑΤΙΟ με λουλούδια κάθε μέρα την πασίγνωστη JULIA απο AAA Europemodels αρκετούς μήνες πριν?
ΓΙΑΤΙ άμα πιάσω το φούστη που της έμαθε και το "καλογήρου" ΘΑ τον μαμίσω!
Όχι φίλε αυτήν δεν την ξέρω... Στο λόγο της τιμής μου... :rockon: :rockon: :rockon:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom