Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 108 άτομα (15 μέλη και 93 επισκέπτες)

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
Α ρε Yura ευφραίνονται τα ματάκια μου με τα avataria  σου  www.crazypics.de/] [/url]

MΠΑ απλές κοπελίτσες που βρίσκεις στην ΜΑΜΑ Ρωσσία. ΕΙΠΑΜΕ είναι αυτές που με κακομάθανε και τα χώνω στον ΒΑΒΥ. Sorry my friend always
που θα πάει θα μου περάσει...  :think:

Υura.

Επισκέπτης
Μολις πηρα απαντηση οτι τα κοριτσια του Rob δεν κανουν Duo! :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
MΠΑ απλές κοπελίτσες που βρίσκεις στην ΜΑΜΑ Ρωσσία. ΕΙΠΑΜΕ είναι αυτές που με κακομάθανε και τα χώνω στον ΒΑΒΥ. Sorry my friend always
που θα πάει θα μου περάσει...  :think:

Υura.
Που θα παει θα σου περασει ετσι λεω και εγω ειμαι σαν την γριπη. :2funny: :2funny: :2funny:
Μονο που αν δεν προσεχεις υποτροπιαζεις και τοτε αστα να πανε. :headbang:
Διαβαζε λιγοτερο για να μην χαλιεσαι. :think:
Την καλημερα μου. :rockon:

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.836
Πόντοι
37.127
NIET ! Ημουν ο τύπος στο βάθος σε βλεπε τι ΚΑΛΟ παιδί μου ήσουν με την ΣΥΜΒΙΑ.... :2funny: :2funny: :2funny:

Μήπως η Ρωσίδα σου πρέπει να ξεκινήσει δίαιτα, γιατί σε σχέση με την φωτό την είδα με πιασίματα εχθές!!!!

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.836
Πόντοι
37.127
Εψαχνα τον Yura στο Guzel εχτες αλλα πουθενα .
Πολυ κοσμο ρε παιδι μου αυτο το μαγαζι.
Εχω την υποψία πως πρέπει να ήταν αυτός με την μαύρη δερμάτινη μάσκα που χόρευε trance με το Ρωσιδάκι

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Mετα τα πολυ καλα σχολια που διαβαζω για τη λολιτα απο αλλους συναγωνιστες μια εξηγηση υπαρχει παιδια,ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΤΗ ΛΟΛΙΤΑ,αντε να βρεις τωρα ποια  ηταν η παλια και ποια ειναι η καινουργια,ΧΟ ΧΟ !!!                                                                                                                                               

Επισκέπτης
ΝΙΤΡΟ την εχουν κανει ολοι, μοναχοι μας ειμαστε  :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
Ο  :jerking:  ο Rob πρεπει να ξεπουλησε, δεν απανταει σε τιποτα.  :idiot:

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
Ο  :jerking:  ο Rob πρεπει να ξεπουλησε, δεν απανταει σε τιποτα.  :idiot:

Aφου εκλεισα στο καπάκι και Gisele META απο Victoria MAΛΛΟΝ ξεπούλησε ΑΛΛΑ περίμενε την Κυριακή παίρνει τα παιδιά του, εχει πολλά,
και πάει στο Πάρκο. Οσο για Victoria σπάω τους κανόνες ΑΛΛΑ ρε πούστη μου αυτός ο ΒΑΒΥ μου την έκανε... ΘΑ δείξει! :think:

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.836
Πόντοι
37.127
Mετα τα πολυ καλα σχολια που διαβαζω για τη λολιτα απο αλλους συναγωνιστες μια εξηγηση υπαρχει παιδια,ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΤΗ ΛΟΛΙΤΑ,αντε να βρεις τωρα ποια  ηταν η παλια και ποια ειναι η καινουργια,ΧΟ ΧΟ !!!                                                                                                                                         

Η άλλαξε η Lolita συμπεριφορά ας πούμε γιατί έπεσε σύρμα

Επισκέπτης
Aφου εκλεισα στο καπάκι και Gisele META απο Victoria MAΛΛΟΝ ξεπούλησε ΑΛΛΑ περίμενε την Κυριακή παίρνει τα παιδιά του, εχει πολλά,
και πάει στο Πάρκο. Οσο για Victoria σπάω τους κανόνες ΑΛΛΑ ρε πούστη μου αυτός ο ΒΑΒΥ μου την έκανε... ΘΑ δείξει! :think:

Αμα ειναι για τα παιδια του, ενταξει θα περιμενω τον στοργικο πατερα.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom