stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv ;)Vanessa ή Marina ? ;)
vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv ;)Vanessa ή Marina ? ;)
vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv ;)
αρε κουφαλα ακριβως τα ιδια λεω και εγωEκπληκτικες κριτικες εχει αυτη , λιγο το βυζακι με χαλαει.
Θα το περασε μικρη για σπυρακι και το εξυσε!
θα προτιμουσα σωμα Marina και προσωπο Vanesa!
αρε κουφαλα ακριβως τα ιδια λεω και εγω
ε δεν τρωγεται με τιποτα ο παληκαρος ο rebetis δε παει για υπνο με τιποτα δεν μπορω να τον περιμενω, εγω μετα και την πιτσα , και ετσι εντος ολιγου αντε καλο υπνο και ονειρα απονηρευταAμα δεν ταιριαζαμε φιλαρακι δε θα ''συμπεθεριαζαμε'' κιολας!
Πλακα πλακα πρωτα θα κοιμηθουμε εμεις και μετα o rebetis!
Τουρ Nelly/Kiara (Slovak) ακυρώθηκαν.
Vanessa ή Marina ? ;)
Λοιπον με το πρηξιμο με τα mail που χω φαει απο τον rob εχω μπει στον πειρασμο να κλεισω ενα τριωρακι αυτη την gizele(καπως ετσι τη λενε).....
Ενταξει ρε συνεδελφοι το ξερω δε λεει πολυ ,ουτε review εχω διαβασει αλλα η τιμη ειναι δελεαστικη οπως και να το κανουμε!
Τι λετε εσεις ρε μορτες?Θα κανω καλα ή μαλακια?
καλημερα παιδες.Στελνω sms στην mila για να κλεισω και δεν απανταει.Προσπαθω απο χθες.Την προηγουμενη φορα ειχα αμεση ανταποκριση.τι γινεται ξερει κανεις συναγωνιστης?
Αυτό είναι συμφωνώ με τον κύριο lala! Δε λέτε πάλι καλά που δε μου πέταγε ό,τι έβρισκε?Το ενδεχομενο να σε θυμαται μια γκομενα επειδη σε μισει και σε σιχαινεται το εχεις σκεφτει φιλε μου?
Γι αυτο λοιπον να κοιταμε και την αλλη οψη του νομισματος γιατι το νομισμα εχει παντα δυο οψεις!
Striantaf,βαλε μου +1000000000000000000 σε παρακαλω και μην βιαζεσαι να βγαζεις γρηγορα συμπερασματα.
Εχουν άλλοι σειρά
Βρισκετε σε ενα γαμο στην Nikaia της Γαλλιας και για αυτο τα εχει αφησει λιγο πισω τα πραγματα αλλα απο Δευτερα οπως λεει και ο τραυματιας θα σου απαντηση.καλημερα παιδες.Στελνω sms στην mila για να κλεισω και δεν απανταει.Προσπαθω απο χθες.Την προηγουμενη φορα ειχα αμεση ανταποκριση.τι γινεται ξερει κανεις συναγωνιστης?