Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 101 άτομα (2 μέλη και 99 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Επισης εχω πιει ο  :jerking:  3 καφεδες σημερα και εχω κοιμηθει και το απογευμα 2 ωριτσες οποτε οπως καταλαβαινεις θα με φαει η  :jerking: :jerking:  σημερα!

Επισκέπτης
Γεια σου φιλε rebetis!

Eμαθα οτι κανεις ''δωρακια'' σε φιλους σου και μπηκα να ''συσφιξουμε'' τις σχεσεις μας,να γνωριστουμε καλυτερα ρε αδερφε μπας και μου κανεις και μενα κανενα ''δωρακι''!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κλαινε η χηρες κλαινε και οι παντρεμενες. Εδω σε λιγο καιρο με βλεπω www.crazypics.de/] [/url] με τουρια και τα αλλα www.crazypics.de/] [/url]

Επισκέπτης
Λοιπον με το πρηξιμο με τα mail που χω φαει απο τον rob εχω μπει στον πειρασμο να κλεισω ενα τριωρακι αυτη την gizele(καπως ετσι τη λενε).....

Ενταξει ρε συνεδελφοι το ξερω δε λεει πολυ ,ουτε review εχω διαβασει αλλα η τιμη ειναι δελεαστικη οπως και να το κανουμε!

Τι λετε εσεις ρε μορτες?Θα κανω καλα ή μαλακια?

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.932
Πόντοι
606
Λοιπον με το πρηξιμο με τα mail που χω φαει απο τον rob εχω μπει στον πειρασμο να κλεισω ενα τριωρακι αυτη την gizele(καπως ετσι τη λενε).....

μια χαρα θα ξηγηθεις

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290

Ενταξει ρε συνεδελφοι το ξερω δε λεει πολυ ,ουτε review εχω διαβασει αλλα η τιμη ειναι δελεαστικη οπως και να το κανουμε!

μωρε να σου πω την αμαρτια μου, και εγω αλλα οχι και για τριωρο να κοψω και καμια φλεβα και να τρεχουμε :2funny: :2funny: :2funny: αν και μετα την τραγικη βραδυα που ειχα χθες το σκεφτομαι :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
μωρε να σου πω την αμαρτια μου, και εγω αλλα οχι και για τριωρο να κοψω και καμια φλεβα και να τρεχουμε :2funny: :2funny: :2funny: αν και μετα την τραγικη βραδυα που ειχα χθες το σκεφτομαι :2funny: :2funny: :2funny:

Λες να την κλεισουμε? σοβαρα μιλαω,αντε απο ενα δυωρακι,μια ψυχη που να βγει....

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Λες να την κλεισουμε? σοβαρα μιλαω,αντε απο ενα δυωρακι,μια ψυχη που να βγει....
:think: :think: εχω και μια αλλη περιπτωση βεβαια, απο τον κυριο απο πανω σου που με εχει βαλει σε σκεψη :grin:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.932
Πόντοι
606
Εγινε ρε, σιγα μην φτωχύνουμε πάρα πάνω απο οτι ειμαστε  :2funny: :2funny: . Αλλα δεν σκεφτεσαι καθολου τον φιλο σου τον tomahok που θελεις να τον μυήσεις στο άθλημα.
εεετσι.πες του τα αγαπητε rebeti.εκαψε φλατζα το επανω κεφαλι και δουλευει μονο με το κατω :idiot:ξεχασε και τους φιλους του.αμα σου ξανακανω πασα τη kate να με  :shit:

Επισκέπτης
εεετσι.πες του τα αγαπητε rebeti.εκαψε φλατζα το επανω κεφαλι και δουλευει μονο με το κατω :idiot:ξεχασε και τους φιλους του.αμα σου ξανακανω πασα τη kate να με  :shit:

Για να δεις στον σκληρό και αδυσώπητο κόσμο των σιτιτουριστριων πως χαλανε οι φιλιες www.crazypics.de/] [/url]

Επισκέπτης

Ελα ρε γιατρε μου αφου ξερεις ποσο σ αγαπαω! :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Και ας σου γαμαω και την Kate :2funny: :2funny:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290

Παρόμοια θέματα