Επισκέπτης
ποια ρε ζουζουνα, γιατι δεν την διακρινω καλα
Καταλαβες?
ποια ρε ζουζουνα, γιατι δεν την διακρινω καλα
τσουυυυυΚαταλαβες?
Soli αυτη η Seriana απο που κρατει η σκουφια της;
ειδα ειδα!!!Ελα πες μου τι ειδες
ναι μπρε αλλα αγγλικακια ντεν ξερει, στα ρωσσικα?Καταλαβες?
Εγώ πάω πάσο αδέλφια για Λολίτα.Προφανώς έχει γίνει παρεξήγηση και δεν είναι η Angelique.Επειδή πρώτος την ανακάλυψα σε γαλλικό σάιτ εκτιμώ ότι χρησιμοποίησε το όνομα Λολίτα μέχρι να έρθει η πραγματική.Η ίδια μου αποκάλυψε ότι είναι η Angelique γι αυτό και την κριτική μου την έγραψα στην Angelique και όχι στην Λολίτα.Άλλωστε στο ******* παρουσιάζονται ως δύο διαφορετικές γυναίκες.Δεν νομίζω να έχει τόσο επαγγελματικό θράσσος και να εμφανίζεται στο ίδιο σάιτ με δλυο διαφορετικές εικόνες εκ των οποίων η μία χωρίς πρόσωπο.Αν βέβαια συμβαίνει αυτό τότε τα 30 ευρώ που πέταξα στα μούτρα της ήταν πολλά δεν αξίζει ούτε 5.Μάλλον έχει γίνει παρεξήγηση όμως.
Είναι ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΩ στο ΝΙΤΡΟ που τον στεναχώρησα.Yura[/b[/URL]] Θαυμάζω το avatar σου. Τι ωραία απεικόνιση του τοπίου.
Ναι ρε striantaf, για κουβεντα θα παωναι μπρε αλλα αγγλικακια ντεν ξερει, στα ρωσσικα?
Αδερφέ μου, τόσο ξέρεις - τόσο λές!Όταν άνοιξε την πόρτα μου είπε: ωωω πολύ όμορφα μάτια. Ευχαριστώ της λέω. Τα ίδια είχε ο πρώην μου. Πρώτη ήττα. Γενικά του μοιαζεις. Αυτό ήταν. Τέλος. Λαϊκή ρήση: όταν μία γκόμενα σας λέει ότι μοιάζετε με τον πρώην της ξεχάστε την γιατί θα πληρώσετε τα σπασμένα 100%.
+10000000000000000000000000000Αδερφέ μου, τόσο ξέρεις - τόσο λές!
Τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ γαμήσια γίνονται μεταξύ πρώην! Αντί να εκμεταλευτείς το γεγονός οτι έμοιαζες στον πρώην της (άρα είχες ΟΛΑ εκείνα τα χαρακτηριστικά που την ελκύουν) και να της δώσεις την "ευκαιρία" να ξεσαλώσει μαζί σου νομίζοντας πως ξεζουμίζει τον πρώην της (που για να τον θυμάται ακόμη... πάει να πει οτι τον γουστάρει ακόμη), απογοητευτηκες γρήγορα και αντιμετώπισες το θέμα ως μια απλή εκτέλεση.
Κατά τη γνώμη μου ΛΑΘΟΣ και μάλιστα μεγάλο. Το έχω ξαναπεί και το ξαναλέω! Ακόμη και η πιο ξεσκισμένη CT, η πιο "γάμα με μέχρι να ματώσω" έχει το κουμπί της και ΘΕΛΕΙ να νιώσει πως ερωτευεται και την ερωτευονται - να νιώσει κοριτσάκι! Αν το νιώσει αυτό το συναίσθημα, ΔΙΝΕΤΑΙ ολοκληρωτικά και το γαμήσι που προσφέρει δεν μας αφήνει απλά ευχαριστημένους... μας συναρπάζει!
Αδερφέ μου, τόσο ξέρεις - τόσο λές!
και να της δώσεις την "ευκαιρία" να ξεσαλώσει μαζί σου νομίζοντας πως ξεζουμίζει τον πρώην της (που για να τον θυμάται ακόμη... πάει να πει οτι τον γουστάρει ακόμη), απογοητευτηκες γρήγορα και αντιμετώπισες το θέμα ως μια απλή εκτέλεση.
Καλημερα κ. lala πως απο δω? Δεν εχουμε www.crazypics.de/] [/url] ?
+100000000000000000000000000000000000 ειδες περισσοτερα μηδενικα σε εσεναΤο ενδεχομενο να σε θυμαται μια γκομενα επειδη σε μισει και σε σιχαινεται το εχεις σκεφτει φιλε μου?
Γι αυτο λοιπον να κοιταμε και την αλλη οψη του νομισματος γιατι το νομισμα εχει παντα δυο οψεις!
Striantaf,βαλε μου +1000000000000000000 σε παρακαλω και μην βιαζεσαι να βγαζεις γρηγορα συμπερασματα.