Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 127 άτομα (4 μέλη και 123 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Soli αυτη η Seriana  απο που κρατει η σκουφια της;

BerettaSO

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Κριτικές
9
Like
447
Πόντοι
281
Εγώ πάω πάσο αδέλφια για Λολίτα.Προφανώς έχει γίνει παρεξήγηση και δεν είναι η Angelique.Επειδή πρώτος την ανακάλυψα σε γαλλικό σάιτ εκτιμώ ότι χρησιμοποίησε το όνομα Λολίτα μέχρι να έρθει η πραγματική.Η ίδια μου αποκάλυψε ότι είναι η Angelique γι αυτό και την κριτική μου την έγραψα στην Angelique και όχι στην Λολίτα.Άλλωστε στο ******* παρουσιάζονται ως δύο διαφορετικές γυναίκες.Δεν νομίζω να έχει τόσο επαγγελματικό θράσσος και να εμφανίζεται στο ίδιο σάιτ με δλυο διαφορετικές εικόνες εκ των οποίων η μία χωρίς πρόσωπο.Αν βέβαια συμβαίνει αυτό τότε τα 30 ευρώ που πέταξα στα μούτρα της ήταν πολλά δεν αξίζει ούτε 5.Μάλλον έχει γίνει παρεξήγηση όμως.

H ιδια ειναι. Λες και δεν διαβαζετε τα προηγουμενα ποστ για αυτο το θεμα. Υπαρχουν διμετρικα αντιθετες γνωμες για αυτην, και παεξηγησεις δεν εχουν γινει. Απλος ο καθενας τα βλεπει διαφορετικα.  :think: :think:

staefano

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
2
Πόντοι
10
Λες να μην ξέρω ότι είναι η ίδια.Την έμφαση της απατεωνιάς δείχνω.

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
index.php
Yura[/b[/URL]] Θαυμάζω το avatar σου. Τι ωραία απεικόνιση του τοπίου. :rockon: :rockon:
Είναι ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΩ στο ΝΙΤΡΟ που τον στεναχώρησα.

Olenka from Russia :grin:

than88

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Κριτικές
36
Like
0
Πόντοι
1.225
Παιδιά καλησπέρα. Θα σας πω εγώ ποιο ήταν το λάθος μου με τη λολίτα για να μην κάνετε το ίδιο.

than88

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Κριτικές
36
Like
0
Πόντοι
1.225
Όταν άνοιξε την πόρτα μου είπε: ωωω πολύ όμορφα μάτια. Ευχαριστώ της λέω. Τα ίδια είχε ο πρώην μου. Πρώτη ήττα. Γενικά του μοιαζεις. Αυτό ήταν. Τέλος. Λαϊκή ρήση: όταν μία γκόμενα σας λέει ότι μοιάζετε με τον πρώην της ξεχάστε την γιατί θα πληρώσετε τα σπασμένα 100%.  :headbang: :headbang: :headbang: :woldman: :woldman: :woldman: :knuppel: :knuppel: :knuppel:

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Όταν άνοιξε την πόρτα μου είπε: ωωω πολύ όμορφα μάτια. Ευχαριστώ της λέω. Τα ίδια είχε ο πρώην μου. Πρώτη ήττα. Γενικά του μοιαζεις. Αυτό ήταν. Τέλος. Λαϊκή ρήση: όταν μία γκόμενα σας λέει ότι μοιάζετε με τον πρώην της ξεχάστε την γιατί θα πληρώσετε τα σπασμένα 100%.
:headbang: :headbang: :headbang: :woldman: :woldman: :woldman: :knuppel: :knuppel: :knuppel:
Αδερφέ μου, τόσο ξέρεις - τόσο λές!

Τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ γαμήσια γίνονται μεταξύ πρώην! Αντί να εκμεταλευτείς το γεγονός οτι έμοιαζες στον πρώην της (άρα είχες ΟΛΑ εκείνα τα χαρακτηριστικά που την ελκύουν) και να της δώσεις την "ευκαιρία" να ξεσαλώσει μαζί σου νομίζοντας πως ξεζουμίζει τον πρώην της (που για να τον θυμάται ακόμη... πάει να πει οτι τον γουστάρει ακόμη), απογοητευτηκες γρήγορα και αντιμετώπισες το θέμα ως μια απλή εκτέλεση.

Κατά τη γνώμη μου ΛΑΘΟΣ και μάλιστα μεγάλο. Το έχω ξαναπεί και το ξαναλέω! Ακόμη και η πιο ξεσκισμένη CT, η πιο "γάμα με μέχρι να ματώσω" έχει το κουμπί της και ΘΕΛΕΙ να νιώσει πως ερωτευεται και την ερωτευονται - να νιώσει κοριτσάκι! Αν το νιώσει αυτό το συναίσθημα, ΔΙΝΕΤΑΙ ολοκληρωτικά και το γαμήσι που προσφέρει δεν μας αφήνει απλά ευχαριστημένους... μας συναρπάζει!

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290

Τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ γαμήσια γίνονται μεταξύ πρώην! Αντί να εκμεταλευτείς το γεγονός οτι έμοιαζες στον πρώην της (άρα είχες ΟΛΑ εκείνα τα χαρακτηριστικά που την ελκύουν) και να της δώσεις την "ευκαιρία" να ξεσαλώσει μαζί σου νομίζοντας πως ξεζουμίζει τον πρώην της (που για να τον θυμάται ακόμη... πάει να πει οτι τον γουστάρει ακόμη), απογοητευτηκες γρήγορα και αντιμετώπισες το θέμα ως μια απλή εκτέλεση.

Κατά τη γνώμη μου ΛΑΘΟΣ και μάλιστα μεγάλο. Το έχω ξαναπεί και το ξαναλέω! Ακόμη και η πιο ξεσκισμένη CT, η πιο "γάμα με μέχρι να ματώσω" έχει το κουμπί της και ΘΕΛΕΙ να νιώσει πως ερωτευεται και την ερωτευονται - να νιώσει κοριτσάκι! Αν το νιώσει αυτό το συναίσθημα, ΔΙΝΕΤΑΙ ολοκληρωτικά και το γαμήσι που προσφέρει δεν μας αφήνει απλά ευχαριστημένους... μας συναρπάζει!
+10000000000000000000000000000

Επισκέπτης

και να της δώσεις την "ευκαιρία" να ξεσαλώσει μαζί σου νομίζοντας πως ξεζουμίζει τον πρώην της (που για να τον θυμάται ακόμη... πάει να πει οτι τον γουστάρει ακόμη), απογοητευτηκες γρήγορα και αντιμετώπισες το θέμα ως μια απλή εκτέλεση.

Το ενδεχομενο να σε θυμαται μια γκομενα επειδη σε μισει και σε σιχαινεται το εχεις σκεφτει φιλε μου?

Γι αυτο λοιπον να κοιταμε και την αλλη οψη του νομισματος γιατι το νομισμα εχει παντα δυο οψεις!

Striantaf,βαλε μου +1000000000000000000 σε  παρακαλω και μην βιαζεσαι να βγαζεις γρηγορα συμπερασματα. :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Καλημερα κ. lala πως απο δω? Δεν εχουμε www.crazypics.de/] [/url] ?

Γεια σου φιλε rebetis!

Eμαθα οτι κανεις ''δωρακια'' σε φιλους σου και μπηκα να ''συσφιξουμε'' τις σχεσεις μας,να γνωριστουμε καλυτερα ρε αδερφε μπας και μου κανεις και μενα κανενα ''δωρακι''!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Το ενδεχομενο να σε θυμαται μια γκομενα επειδη σε μισει και σε σιχαινεται το εχεις σκεφτει φιλε μου?

Γι αυτο λοιπον να κοιταμε και την αλλη οψη του νομισματος γιατι το νομισμα εχει παντα δυο οψεις!

Striantaf,βαλε μου +1000000000000000000 σε  παρακαλω και μην βιαζεσαι να βγαζεις γρηγορα συμπερασματα. :2funny: :2funny: :2funny:
+100000000000000000000000000000000000 ειδες περισσοτερα μηδενικα σε εσενα :2funny: :2funny: :2funny:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom