Επισκέπτης
.... Προσωπικά είμαι ΠΙΠΙΝΟΛΑΤΡΗΣ!
Μπα δεν σε πιστεύουμε
.... Προσωπικά είμαι ΠΙΠΙΝΟΛΑΤΡΗΣ!
Γιατι ρε τα περνεις ολα προσωπικα για τις δικες μου φωτο λεω οτι ειναι sample pictures οχι για το avatar σου.ΚΑΛΑ καλά.... θα σου βάλω το link και τα λέμε... ΠΑΛΙ ΘΑ φταίω μετά...
και εμενα τα ιδια πολλη email ρε παιδι μου , κοψοχρονια ρε τα δινει τα κοριτσια του ορματεΡε ΒΑΒΥ κλεισε την ΘΕΑ την ΒΙΚΤΟΡΙΑ μέχει τρελλάνει στα mail o Rob 2 την μέρα τώρα άρχισε και τις εκπτώσεις!!! ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΛΕΩ μακριά
απο την ΑΝΝΙΕ οκ ΒΑΒΥ? Οσο για Gisele τα κάνει ΟΛΑ για το παιδί της που έχει πρόβλημα. Οσοι θέλετε πατε να ακούσετε ιστορία.
Για την ΓΙΑΓΙΑ στον κ. ΠΡΥΤΑΝΗ παρακαλώ. Προσωπικά είμαι ΠΙΠΙΝΟΛΑΤΡΗΣ!
Γιατι ρε τα περνεις ολα προσωπικα για τις δικες μου φωτο λεω οτι ειναι sample pictures οχι για το avatar σου.
Μην εισαι εμπαθης βρε.
Αντε παλι τα ιδια και τα ιδια σε δουλια να βρισκομαστε.ΗΡΕΜΗΣΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ Η πίεση! Το λινκ για το ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ της σαντορίνης είπα ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΒΑΤΑΡ και ΟΥΤΕ για ΦΩΤΟ. *********** Προσωπικά ΔΕΝ έχω κανένα πρόβλημα εσυ?
(Sorry Solit το διάβασα αν θέλεις EDIT)
Και τι πορτα μπαλκονοπορτα.Πες το ρε συ και έψαχνα το pc να τη βρω
Ρε συ αυτη η Μαρια , μια πορτα κοριτσι ειναι !!!
και εμενα τα ιδια πολλη email ρε παιδι μου , κοψοχρονια ρε τα δινει τα κοριτσια του ορματε
ΑΥΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ.
Μην με ρωτησετε παραπανο μεσα στο μηχανιμα την βρηκα.
Εγω φιλε απλα θελω να εχουν βγαλει δοντια τα κοριτσια.Ελα ρε baby τί σχέση έχει τώρα το πουρό με το λουλούδι του Yura?
Καλα λες αλλα δεν μου ειπες πως περασες χτες.λοιπον ας αφησουμε τωρα τα μιση και ας πιασουμε το γα......σι, αντε
χαλι μαυροοοοοοοο απα πα παΚαλα λες αλλα δεν μου ειπες πως περασες χτες.
Και εσυ μαπα καρπουζι εφαγες ρε γαμωτο.
επιμενω χαλιααααααααα μακρια και αγαπημενοιχαλι μαυροοοοοοοο απα πα πα
Κοψοχρονια.και εμενα τα ιδια πολλη email ρε παιδι μου , κοψοχρονια ρε τα δινει τα κοριτσια του ορματε
Κοψοχρονια.
Now in Athens are Viktoria, Gisele and Annie and they are availbel now for a
special price of 1hr=180, 2hrs=250 and 3hrs=300.
Κοψοχρονια.
Now in Athens are Viktoria, Gisele and Annie and they are availbel now for a
special price of 1hr=180, 2hrs=250 and 3hrs=300.