Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 86 άτομα (1 μέλη και 85 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ΑΥΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ.
Μην με ρωτησετε παραπανο μεσα στο μηχανιμα την βρηκα. :2funny:

Συνημμένα

• maria1.jpg
    maria1.jpg
    83,4 KB · Εμφανίσεις: 24
  • maria2.jpg
    maria2.jpg
    86,9 KB · Εμφανίσεις: 20

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
Α κατάλαβα η ΑΕΙ παρθένος ΜΑΡΙΑ σε γνωστό ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ  :2funny: :2funny: :2funny:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Ρε ΒΑΒΥ κλεισε την ΘΕΑ την ΒΙΚΤΟΡΙΑ μέχει τρελλάνει στα mail o Rob 2 την μέρα τώρα άρχισε και τις εκπτώσεις!!! ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΛΕΩ μακριά
απο την ΑΝΝΙΕ οκ ΒΑΒΥ? Οσο για Gisele τα κάνει ΟΛΑ για το παιδί της που έχει πρόβλημα. Οσοι θέλετε πατε να ακούσετε ιστορία.
Για την ΓΙΑΓΙΑ στον κ. ΠΡΥΤΑΝΗ παρακαλώ. Προσωπικά είμαι ΠΙΠΙΝΟΛΑΤΡΗΣ!
και εμενα τα ιδια πολλη email ρε παιδι μου :2funny: :2funny: :2funny:, κοψοχρονια ρε τα δινει τα κοριτσια του ορματε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Γιατι ρε τα περνεις ολα προσωπικα για τις δικες μου φωτο λεω οτι ειναι sample pictures οχι για το avatar σου.
Μην εισαι εμπαθης βρε.

Πες το ρε συ και έψαχνα το pc να τη βρω  :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε συ αυτη η Μαρια , μια πορτα κοριτσι ειναι !!!

Επισκέπτης
ΗΡΕΜΗΣΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ Η πίεση! Το λινκ για το ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ της σαντορίνης είπα ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΒΑΤΑΡ και ΟΥΤΕ για ΦΩΤΟ. *********** Προσωπικά ΔΕΝ έχω κανένα πρόβλημα εσυ?

(Sorry Solit το διάβασα αν θέλεις EDIT)
Αντε παλι τα ιδια και τα ιδια σε δουλια να βρισκομαστε.

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
και εμενα τα ιδια πολλη email ρε παιδι μου :2funny: :2funny: :2funny:, κοψοχρονια ρε τα δινει τα κοριτσια του ορματε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

BOΗΘΑΕΙ την κυβέρνηση στην καταπολέμηση του ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΥ, σε λίγο θα έχει και τιμές studio!

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
λοιπον ας αφησουμε τωρα τα μιση και ας πιασουμε το γα......σι, αντε :2funny: :2funny: :rockon: :rockon:

staefano

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
2
Πόντοι
10
Εγώ πάω πάσο αδέλφια για Λολίτα.Προφανώς έχει γίνει παρεξήγηση και δεν είναι η Angelique.Επειδή πρώτος την ανακάλυψα σε γαλλικό σάιτ εκτιμώ ότι χρησιμοποίησε το όνομα Λολίτα μέχρι να έρθει η πραγματική.Η ίδια μου αποκάλυψε ότι είναι η Angelique γι αυτό και την κριτική μου την έγραψα στην Angelique και όχι στην Λολίτα.Άλλωστε στο ******* παρουσιάζονται ως δύο διαφορετικές γυναίκες.Δεν νομίζω να έχει τόσο επαγγελματικό θράσσος και να εμφανίζεται στο ίδιο σάιτ με δλυο διαφορετικές εικόνες εκ των οποίων η μία χωρίς πρόσωπο.Αν βέβαια συμβαίνει αυτό τότε τα 30 ευρώ που πέταξα στα μούτρα της ήταν πολλά δεν αξίζει ούτε 5.Μάλλον έχει γίνει παρεξήγηση όμως.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.168
Πόντοι
42.697
Κοψοχρονια.

Now in Athens are Viktoria, Gisele and Annie and they are availbel now for a
special price of 1hr=180, 2hrs=250 and 3hrs=300.

το πήρα και εγώ (όπως και πολλοί άλλοι φαντάζομαι) αυτο το μέιλ...
Το αφεντικο (Rob) τρελάθηκε...!

staefano

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
2
Πόντοι
10
Επίσης τη συνάντησα στο παλαιό hotel Αλεξ και Κηφ στο 601. Γατίσια φάτσα είχε, κοκκαλιάρα ήταν και λαμόγιο μεγάλο.Δεν ήταν η ίδια. Υπηρεσίες δεν ξέρω, μια κουτσουρεμένη και απαράδεκτη πίπα μου έκανε την οποία και σταμάτησα για τα 400 που ζητούσε για ένα γαμήσι μάλιστα.Άλλη γκόμενα ήταν.

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
Κοψοχρονια.

Now in Athens are Viktoria, Gisele and Annie and they are availbel now for a
special price of 1hr=180, 2hrs=250 and 3hrs=300.

HΘΕΛΑ να ξέρω αυτόι που έχουν κάνει ΗΔΗ booking ΠΟΣΑ θα πληρώσουν? ΡΕ μπας και το έχουν παραγαμίσει οι αντζέντηδες και ΘΕΛΟΥΝ κανένα
ΕΜΠΑΡΚΟ! Αργησες ΒΑΒΥ το είπαμε ΩΡΑ πριν ΠΡΕΠΕΙ να ενημερώνεις εγκαιρα το φιλοθεάμον ΚΟΙΝΟΝ Please

Καλό βράδυ ΠΑΙΔΕΣ ΩΡΑ για ετοιμασία για GUZEL που θα κατέβουν τα ξέμπαρκα των Ανατολικών περιοχών!  :knockinb:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom