Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 69 άτομα (0 μέλη και 69 επισκέπτες)

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
Εγώ πάω πάσο αδέλφια για Λολίτα.Προφανώς έχει γίνει παρεξήγηση και δεν είναι η Angelique.Επειδή πρώτος την ανακάλυψα σε γαλλικό σάιτ εκτιμώ ότι χρησιμοποίησε το όνομα Λολίτα μέχρι να έρθει η πραγματική.Η ίδια μου αποκάλυψε ότι είναι η Angelique γι αυτό και την κριτική μου την έγραψα στην Angelique και όχι στην Λολίτα.Άλλωστε στο ******* παρουσιάζονται ως δύο διαφορετικές γυναίκες.Δεν νομίζω να έχει τόσο επαγγελματικό θράσσος και να εμφανίζεται στο ίδιο σάιτ με δλυο διαφορετικές εικόνες εκ των οποίων η μία χωρίς πρόσωπο.Αν βέβαια συμβαίνει αυτό τότε τα 30 ευρώ που πέταξα στα μούτρα της ήταν πολλά δεν αξίζει ούτε 5.Μάλλον έχει γίνει παρεξήγηση όμως.
Κι όμως φιλε αυτη ειναι.Μου εξηγησε οτι το τηλ που εχει σαν Αντζελικ  ειναι του γραφειου και το αλλο σαν λολιτα δικο της.Παντως γενικα δεν ελεγε και πολλα πραγματα.

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Κοψοχρονια.

Now in Athens are Viktoria, Gisele and Annie and they are availbel now for a
special price of 1hr=180, 2hrs=250 and 3hrs=300.
ρε συ πλην victor αυτη η gizel τι λέει? :think: εκτος απο τα ωραια ματια εχει τιποτε αλλο? :2funny: :2funny:

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
ρε συ πλην victor αυτη η gizel τι λέει? :think: εκτος απο τα ωραια ματια εχει τιποτε αλλο? :2funny: :2funny:

Συμπαθυτική ΟΝΤΩΣ ωραία μάτια ΕΥΓΕΝΙΚΗ και σοθ λέει το πόνο της για το παιδί της και τον γκομενό της. Γενικά για την
τιμή αυτή αξίζει ΑΛΛΑ μια φορά. Η υπηρεσίες τηρούνται. Α η φωτό είναι 5 χρόνια πριν που ήταν προσκωπος ΔΕΝ έχει αλλάξει
πολυ οκ?

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Συμπαθυτική ΟΝΤΩΣ ωραία μάτια ΕΥΓΕΝΙΚΗ και σοθ λέει το πόνο της για το παιδί της και τον γκομενό της. Γενικά για την
τιμή αυτή αξίζει ΑΛΛΑ μια φορά. Η υπηρεσίες τηρούνται. Α η φωτό είναι 5 χρόνια πριν που ήταν προσκωπος ΔΕΝ έχει αλλάξει
πολυ οκ?
μαλιστα, δεν θα παρω, εχουμε τα δικα μας προβληματα δεν εχω καμια ορεξη να κανω τον ψυχολογο :grin:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
καλως τονε τον περδικο :2funny: :2funny: :2funny:

staefano

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
2
Πόντοι
10
Κι όμως φιλε αυτη ειναι.Μου εξηγησε οτι το τηλ που εχει σαν Αντζελικ  ειναι του γραφειου και το αλλο σαν λολιτα δικο της.Παντως γενικα δεν ελεγε και πολλα πραγματα.

Δεν ανέχομαι αυτή τη λαμογιά, δεν είναι επαγγελματισμός αυτός και κόβω εδώ το θέμα αυτό γιατί όσο ασχολούμαι δίνω βάση σε κάποια πουτάνα που με προσβάλει και σίγουρα δεν διαθέτει παραπάνω έξυπνάδα και μαγκιά από εμένα.

Επισκέπτης
Ελα ρε strian τι εγινε?Ηττα με lolita απ οτι διαβασα?

Δε πειραζει,ολοι εχουμε φαει φολες!Θα φτιαξεις και συ την πρωτοκλασσατη πενταδουλα σου και θα παιζεις μπαλα απο κει και στα σιγουρα μετα!!

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Ελα ρε strian τι εγινε?Ηττα με lolita απ οτι διαβασα?

Δε πειραζει,ολοι εχουμε φαει φολες!Θα φτιαξεις και συ την πρωτοκλασσατη πενταδουλα σου και θα παιζεις μπαλα απο κει και στα σιγουρα μετα!!
ετσι φιλαρακι τι να κανουμε παθαινουμε και μαθαινουμε :2funny: :2funny: :knockinb: :knockinb:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Κοψοχρονια.

Now in Athens are Viktoria, Gisele and Annie and they are availbel now for a
special price of 1hr=180, 2hrs=250 and 3hrs=300.

σε λιγο με την πεινα και την οικονομικη κριση που μαστιζει καποια πρακτορεια με το που θα κλεινουμε καποια κοπελα θα μας προσφερουν την κυριακατικη ελευθεροτυπια δωρο μαζι με τον φιλαθλο και ενα dvd με την τιγρη της βεγγαλης και τα ζωα της ασιας. :2funny:

OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.111
Πόντοι
17.085
Τουρ Nelly/Kiara (Slovak) ακυρώθηκαν.

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Σχεδον, σημερα το κουρασα λιγο, αλλα μεχρι την Πεμπτη που εχω εξοδο θα ειναι ενταξει, για το καλο του δηλαδη, γιατι εγω θα ''βγω'' ποναει δεν ποναει.!!! :rockon:
who is this girl mr rebetis? :grin:

Επισκέπτης
Gisele  Συμπαθυτική ΟΝΤΩΣ ωραία μάτια ΕΥΓΕΝΙΚΗ και σοθ λέει το πόνο της για το παιδί της και τον γκομενό της. Γενικά για την
τιμή αυτή αξίζει ΑΛΛΑ μια φορά. Η υπηρεσίες τηρούνται. Α η φωτό είναι 5 χρόνια πριν που ήταν προσκωπος ΔΕΝ έχει αλλάξει πολυ οκ?

tomahok το  θελεις  :2funny:; Αντε και θα παω εγω Julia  :rockon: :rockon:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom