Κι όμως φιλε αυτη ειναι.Μου εξηγησε οτι το τηλ που εχει σαν Αντζελικ ειναι του γραφειου και το αλλο σαν λολιτα δικο της.Παντως γενικα δεν ελεγε και πολλα πραγματα.Εγώ πάω πάσο αδέλφια για Λολίτα.Προφανώς έχει γίνει παρεξήγηση και δεν είναι η Angelique.Επειδή πρώτος την ανακάλυψα σε γαλλικό σάιτ εκτιμώ ότι χρησιμοποίησε το όνομα Λολίτα μέχρι να έρθει η πραγματική.Η ίδια μου αποκάλυψε ότι είναι η Angelique γι αυτό και την κριτική μου την έγραψα στην Angelique και όχι στην Λολίτα.Άλλωστε στο ******* παρουσιάζονται ως δύο διαφορετικές γυναίκες.Δεν νομίζω να έχει τόσο επαγγελματικό θράσσος και να εμφανίζεται στο ίδιο σάιτ με δλυο διαφορετικές εικόνες εκ των οποίων η μία χωρίς πρόσωπο.Αν βέβαια συμβαίνει αυτό τότε τα 30 ευρώ που πέταξα στα μούτρα της ήταν πολλά δεν αξίζει ούτε 5.Μάλλον έχει γίνει παρεξήγηση όμως.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 69 άτομα (0 μέλη και 69 επισκέπτες)
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
ρε συ πλην victor αυτη η gizel τι λέει? εκτος απο τα ωραια ματια εχει τιποτε αλλο?Κοψοχρονια.
Now in Athens are Viktoria, Gisele and Annie and they are availbel now for a
special price of 1hr=180, 2hrs=250 and 3hrs=300.
YuraManiakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ρε συ πλην victor αυτη η gizel τι λέει? εκτος απο τα ωραια ματια εχει τιποτε αλλο?
Συμπαθυτική ΟΝΤΩΣ ωραία μάτια ΕΥΓΕΝΙΚΗ και σοθ λέει το πόνο της για το παιδί της και τον γκομενό της. Γενικά για την
τιμή αυτή αξίζει ΑΛΛΑ μια φορά. Η υπηρεσίες τηρούνται. Α η φωτό είναι 5 χρόνια πριν που ήταν προσκωπος ΔΕΝ έχει αλλάξει
πολυ οκ?
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
μαλιστα, δεν θα παρω, εχουμε τα δικα μας προβληματα δεν εχω καμια ορεξη να κανω τον ψυχολογοΣυμπαθυτική ΟΝΤΩΣ ωραία μάτια ΕΥΓΕΝΙΚΗ και σοθ λέει το πόνο της για το παιδί της και τον γκομενό της. Γενικά για την
τιμή αυτή αξίζει ΑΛΛΑ μια φορά. Η υπηρεσίες τηρούνται. Α η φωτό είναι 5 χρόνια πριν που ήταν προσκωπος ΔΕΝ έχει αλλάξει
πολυ οκ?
Επισκέπτης
Κοψοχρονια.
Και γω το πηρα το mail...
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
καλως τονε τον περδικο
Κι όμως φιλε αυτη ειναι.Μου εξηγησε οτι το τηλ που εχει σαν Αντζελικ ειναι του γραφειου και το αλλο σαν λολιτα δικο της.Παντως γενικα δεν ελεγε και πολλα πραγματα.
Δεν ανέχομαι αυτή τη λαμογιά, δεν είναι επαγγελματισμός αυτός και κόβω εδώ το θέμα αυτό γιατί όσο ασχολούμαι δίνω βάση σε κάποια πουτάνα που με προσβάλει και σίγουρα δεν διαθέτει παραπάνω έξυπνάδα και μαγκιά από εμένα.
Επισκέπτης
Ελα ρε strian τι εγινε?Ηττα με lolita απ οτι διαβασα?
Δε πειραζει,ολοι εχουμε φαει φολες!Θα φτιαξεις και συ την πρωτοκλασσατη πενταδουλα σου και θα παιζεις μπαλα απο κει και στα σιγουρα μετα!!
Δε πειραζει,ολοι εχουμε φαει φολες!Θα φτιαξεις και συ την πρωτοκλασσατη πενταδουλα σου και θα παιζεις μπαλα απο κει και στα σιγουρα μετα!!
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
ετσι φιλαρακι τι να κανουμε παθαινουμε και μαθαινουμεΕλα ρε strian τι εγινε?Ηττα με lolita απ οτι διαβασα?
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Κοψοχρονια.
σε λιγο με την πεινα και την οικονομικη κριση που μαστιζει καποια πρακτορεια με το που θα κλεινουμε καποια κοπελα θα μας προσφερουν την κυριακατικη ελευθεροτυπια δωρο μαζι με τον φιλαθλο και ενα dvd με την τιγρη της βεγγαλης και τα ζωα της ασιας.
Επισκέπτης
Κοψοχρονια.
Ωρα για κανα δωρακι σε φιλαρακια που ''συμπαθω''
Τριωρο για να μαθουν.
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.111
- Πόντοι
- 17.085
Τουρ Nelly/Kiara (Slovak) ακυρώθηκαν.
Επισκέπτης
Τουρ Nelly/Kiara (Slovak) ακυρώθηκαν.
Ωρε στεναχώρια που πήρα!!!
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.932
- Πόντοι
- 606
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.932
- Πόντοι
- 606
Ωρα για κανα δωρακι σε φιλαρακια που ''συμπαθω''
Τριωρο για να μαθουν.
Σε ποια φιλαρακια?
Θελω να γινω και γω φιλος σου!
Επισκέπτης
Eγινε καλα το ποδι σου?
Σχεδον, σημερα το κουρασα λιγο, αλλα μεχρι την Πεμπτη που εχω εξοδο θα ειναι ενταξει, για το καλο του δηλαδη, γιατι εγω θα ''βγω'' ποναει δεν ποναει.!!!
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
who is this girl mr rebetis?Σχεδον, σημερα το κουρασα λιγο, αλλα μεχρι την Πεμπτη που εχω εξοδο θα ειναι ενταξει, για το καλο του δηλαδη, γιατι εγω θα ''βγω'' ποναει δεν ποναει.!!!
Επισκέπτης
Gisele Συμπαθυτική ΟΝΤΩΣ ωραία μάτια ΕΥΓΕΝΙΚΗ και σοθ λέει το πόνο της για το παιδί της και τον γκομενό της. Γενικά για την
τιμή αυτή αξίζει ΑΛΛΑ μια φορά. Η υπηρεσίες τηρούνται. Α η φωτό είναι 5 χρόνια πριν που ήταν προσκωπος ΔΕΝ έχει αλλάξει πολυ οκ?
tomahok το θελεις ; Αντε και θα παω εγω Julia
Επισκέπτης
who is this girl mr rebetis?
Η γειτόνισά μου. της Πεμπτης τα καμωματα.
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
ποια ρε ζουζουνα, γιατι δεν την διακρινω καλαΗ γειτόνισά μου. της Πεμπτης τα καμωματα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 10K
- Εμφανίσεις
- 620K