NITRO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 151
- Like
- 5.833
- Πόντοι
- 37.127
Χωρις συζήτηση έχεις κάνει booking
Ρώτα και Yorgos
Εστειλα ήδη thx
Χωρις συζήτηση έχεις κάνει booking
Ρώτα και Yorgos
Solit τί λες για Sandra?
Δυστυχως την Γερμανικη δεν την κατεχει. ;)H Λολίτα μιλάει γερμανικά?
Παιδια οποιος θελει sushi εχει μεινει λιγο και το εβαλα στο ψυγειακι μεσα στην ντουλαπα.Η άλλη,όπως όλες, τρώει τα sussi ...................... του baby και εσείς νομίζετε πως ο baby πουλάει ρομάντζα.
Μπορεις να εχεις μια μακρα σινομιλια με την Mila αμεσα το οποιο ειναι το καλυτερο απο ολα για να διευθετησης ακριβως τι θελεις και τα κακα κειμενα που εχεις αμφιβολιες για.ναι αλλα μη την πατησουμε σαν να παιρνω γουρουνι σε σακι.εχω διαβασει ολες τις κριτικες για την συγκεκριμενη και ειδα οτι ειναι πολυ καλες για ολα τα γουστα,αλλα με χαλασε μια απο αυτες καθοτι και εγω δεν εχω παρει απο την Μιλα καποια κοπελα.οποτε ειναι λογικο να χρειαζομαι πληροφοριες.
Εγω που εχω λιγο περιεργα γουστα οποτε παω μαζι της και καλα περναω και ποτακια πινουμε εξω και παρεα καμνουμε.Baby καμια συμβουλη για Καρολινα ?
επειδη θα το κανονισω αμεσα για ιουνιο που ερχομαι αθηνα και ο τροπος συναλλαγης που μου ζητηθηκε απο Μιλα ηταν με πιστωτικη το 40% προκαταβολη καπου δισταζω .ειναι αξιοπιστο γραφειο ή θα τα κλαψω???????Εγω που εχω λιγο περιεργα γουστα οποτε παω μαζι της και καλα περναω και ποτακια πινουμε εξω και παρεα καμνουμε.
Το πιο αντιπροσοπευτικο review για την τυπισα για μενα το εχει γραψει ο will.
Διαβασε το και τα λεμε.
+ 100000000000000000000000000000, να ζησετε να τον θυμαστε αδερφε, ας ειναι ελαφρη το χωμα.....Γεια σας μόρτες μου. Μόλις γύρισα από το αποχαιρετιστήριο τελευταίο ταξίδι φίλου και συμμαθητή. Ολα τα υπόλοιπα είναι περαστικά και..... μόνο η αγάπη μένει.
Ειναι απο τις πιο αξιοπιστες φιλε που ξερω , αλλα εγω την υπογραφη μου ,το καβλι μου ,και την πιστωτικη μου ουτε στον μικρο μου αδελφο δεν την δινω.επειδη θα το κανονισω αμεσα για ιουνιο που ερχομαι αθηνα και ο τροπος συναλλαγης που μου ζητηθηκε απο Μιλα ηταν με πιστωτικη το 40% προκαταβολη καπου δισταζω .ειναι αξιοπιστο γραφειο ή θα τα κλαψω???????
Για αυτο τον λογο ειμαστε ετσι οπως ειμαστε εδω μεσα γιατι αυριο μπορει να μην ειμαστε.Γεια σας μόρτες μου. Μόλις γύρισα από το αποχαιρετιστήριο τελευταίο ταξίδι φίλου και συμμαθητή. Ολα τα υπόλοιπα είναι περαστικά και..... μόνο η αγάπη μένει.
καλησπερα κυριοι.
Υστερα απο ενα χρονο επαφων στο σιτε και μετα απο αρκετη σκεψη, εκλεισα το πρωτο μου μητινκ
με victoria. Δεν σας κρυβω οτι αν και μεγαλος και εμπειρος σε μητινκ και στην ελλαδα και στο εξωτερικο εχω ενα μικρο τρακ.
Ο λογος? η ηλικια μου μιας και πλησιαζω τα πενηντα. Φυσικα ειμαι ακομα αρκετα ενεργητικος για να σερβιρω μια κυρια δυο φορες σε διαστημα μιας ωρας, με προυποθεση βεβαια οτι η κυρια ειναι θερμη. Αυτο με εκανε να κλεισω το μητινκ με την ανωτερω κυρια μιας και ειμαστε περιπου συνομιλικοι και οι κριτικες ειναι πολυ καλες.
Αυτα.
Θα επανελθω με σχολια μετα το μητινκ.
Να εχετε ενα ωραιο σαββατοβραδο.