Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (4 μέλη και 49 επισκέπτες)

lost4417

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
4
Like
120
Πόντοι
1
Τι εννοεις ρε NITRO?
(αυτο που ηθελα να πω αλλα το μυαλο δεν βοηθαει ειναι οτι ανετα θα μπορουσανε μελοι του forum να ανηκουν σε αυτη την κατηγορια ανθρωπων. Για να μην παρεξηγηθω κιολας απο κανεναν, κατι το οποιο με τιποτα δεν θελω)

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Τι εννοεις ρε NITRO?
(αυτο που ηθελα να πω αλλα το μυαλο δεν βοηθαει ειναι οτι ανετα θα μπορουσανε μελοι του forum να ανηκουν σε αυτη την κατηγορια ανθρωπων. Για να μην παρεξηγηθω κιολας απο κανεναν, κατι το οποιο με τιποτα δεν θελω)
Οχι ρε φίλε σεβαστό απόλυτα να μην θες να μιλήσεις,αλίμονο...Πάντως είμαστε στην διάθεση σου ότι χρειαστείς να σου συμπαρασταθούμε (τουλάχιστον εγώ την Τένια Μακρή την κάνω...!!!:):))

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Κάπου το είχα διαβάσει:

"Ποτέ να μην σε αξιώσει ο θεός να ανακαλύψεις πόσο χαμηλά αντέχεις να πέσεις."

Μην μασάς κολλητέ, όλα μα όλα λύνονται (και αλλάζουν).

Την υγειά μας να έχουμε και τα άλλα βρίσκονται.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Λοιπόν, να ενημερώσω ότι το site έχει θηλυκά μέλη με αυξημένες (ανθρώπινες) ευαισθησίες!

Μπράβο!

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
καλημερα σας για τo γιασεμι (jasmine) γνωριζουμε κατι ??????  ειναι φρεσκουδι ? παντως βρισκω οτι ειναι καβλοφατσα.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Και για τους διπλανους για να μπορουν να μας αναγνωρισουν αν μας δουν στο δρομο να ξερουν ΝΑΙ οτι ο ΝΙΤΡΟ ειναι SUPERMAN γιαυτο και αντεχει τοσο πολυ και εγω ο Γκαστονε ο εξαδελφος του Ντοναλτ γιαυτο εχω τυχη και περναω με ολες καλα.

Α ρε πούστη, έχετε τα δύο χαρίσματα που μου λείπουν! Ευτυχώς που δεν τα έχει ένας και τα δύο. Θα είχα σκάσει από την ζήλεια, μπορεί και να αυτοκτονούσα κιόλας.

Επισκέπτης
Ξυπνησατε πουλακια μου.
Σημερα αποχη απο τις τουριστριες γιατι κουραστικα μετα το χθεσινο πολεμο με τους Ρωσσους της Αγιας αυτης πολης που μας στελνει τα κοριτσια της. :2funny: :2funny:
Lost μην το παιρνεις βαρια θα περασει ασε που ποτε δεν ξερεις. :think:
ZTOD το κοριτσι ειναι πολυ ενταξει και αξιζει για αυτο τον λογο οπως εγω σου προσεξα την αγαπημενη σου ετσι και εσυ να την προσεξεις. :2funny: :2funny: :2funny:
Σιγουρα θα το ευχαριστηθης. :rockon:
Λοιπον απο σημερα τα review θα μπαινουν αφου θα φευγουν οι κοπελες η αφου εχει γεμισει το προγραμμα τους ( Για αυτες του zuzuna poy to blepoyme ), οχι γιατι δεν σας γουσταρω και για κανεναν αλλο λογο αλλα γιατι πολλα τσογλανια μου την λενε οτι τα παιρνω και οτι προμοταρω γκομενες και οτι μου τις κανουν και δωρο. :jerking:
Οτι βεβαια με ρωτατε και μπορω θα βοηθαω αν ξερω. ;)
Ευχομαι Yorgos να περασες καλα χτες με τις γοβες και να εκλεισε η μυτη. :2funny: :2funny:
Για την Jasmin ουτε ξερω ουτε μαλλων θα μαθω γιατι δεν μου λεει τιποτα για να δοκιμασω. :S
ΑΑΑΑΑΑΑΑ και τα χαιρετησματα μου στους φτωχους συγγενεις του διπλανου νησιου. :2funny: :2funny: :bottom:

donator

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
73
Like
1.161
Πόντοι
2.461
Νέο tour: H ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΑΣ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ!!!

Ισως να κάνω και λάθος αλλά μου μοιάζει πολύ με την "εληνίδα" πρωταγωνίστρια της ταινίας Μαρία.

Φιλε νομιζω πως έχεις δίκιο και από το βιντεάκι που είδα στον Θέμο είδα οτι παίζει και η Jennifer Love γνωστή PS και CT που έχει ερθει και αθήνα

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Λοιπόν, να ενημερώσω ότι το site έχει θηλυκά μέλη με αυξημένες (ανθρώπινες) ευαισθησίες!
Μπράβο!

Έχω πάθει πλάκα μιλάμε...Sorry που το επαναλαμβάνω. Τελικά είμαι ευάισθητος όπως είχε πει και κάποιος εδώ μεσα.  :o

Ξυπνησατε πουλακια μου
...
Ευχομαι Yorgos να περασες καλα χτες με τις γοβες και να εκλεισε η μυτη. :2funny: :2funny:
...

Oh yes! Και ξύπνησα με ένα χαμόγελο απίστευτο. Αρχίζει επίσημα και η προγραμματισμένη μου μαλάκυνση και νιώθω Super. Γαμώ το φελέκι μου, γιατί χάλασε ο καιρός?

Με την μύτη έχουμε θέμα. Χρειάζομαι κρυπτονίτη ή κάτι τέτοιο...

Σημερα αποχη απο τις τουριστριες γιατι κουραστικα μετα το χθεσινο πολεμο με τους Ρωσσους της Αγιας αυτης πολης που μας στελνει τα κοριτσια της. :2funny: :2funny:
Lost μην το παιρνεις βαρια θα περασει ασε που ποτε δεν ξερεις. :think:
ZTOD το κοριτσι ειναι πολυ ενταξει και αξιζει για αυτο τον λογο οπως εγω σου προσεξα την αγαπημενη σου ετσι και εσυ να την προσεξεις. :2funny: :2funny: :2funny:
Σιγουρα θα το ευχαριστηθης. :rockon:
Λοιπον απο σημερα τα review θα μπαινουν αφου θα φευγουν οι κοπελες η αφου εχει γεμισει το προγραμμα τους ( Για αυτες του zuzuna poy to blepoyme ), οχι γιατι δεν σας γουσταρω και για κανεναν αλλο λογο αλλα γιατι πολλα τσογλανια μου την λενε οτι τα παιρνω και οτι προμοταρω γκομενες και οτι μου τις κανουν και δωρο. :jerking:
Οτι βεβαια με ρωτατε και μπορω θα βοηθαω αν ξερω. ;)
Για την Jasmin ουτε ξερω ουτε μαλλων θα μαθω γιατι δεν μου λεει τιποτα για να δοκιμασω. :S
ΑΑΑΑΑΑΑΑ και τα χαιρετησματα μου στους φτωχους συγγενεις του διπλανου νησιου. :2funny: :2funny: :bottom:

Why bother my friend, why bother? Όπως λέω σε όποιο νησί περπατώ, Live and let die...

Στο δικό μου νησί ειδικότερα, δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις.

Πάντως, θα σου πω κάτι με όλο το θάρρος. (Είναι γνωστό ότι είμαι blunt). Εάν σου βγαίνει ρετσινιά ότι τα "παίρνεις" (γενικά στη ζωή δεν μιλάω για το ειδικό θέμα), το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τα "πάρεις".

Όσο και να προσπαθείς να πείσεις το πλήθος για το αντίθετο, τα ίδια θα λένε πάντα. Οπότε "πάρτα" για να μην σε βρίζουν τζάμπα! Άσε που αν δεν τα "πάρεις" τελικά παρόλο που έχεις τη ρετσινιά και βγει στη φόρα η αλήθεια, τότε θα σε πουν και μαλάκα... Η κοινωνία δεν ξέρει τι θέλει, γιαυτό είναι θηλυκού γένους.

(ο όρος τα "παίρνω", "πιάνω" κλπ...δεν περιορίζεται απαραίτητα σε χρήματα, αλλά αφορά γενικότερα benefits)

Επισκέπτης
Τα εχω παρει φιλε αλλα οχι οπως το λες εσυ απλα τα εχω παρει στο κρανιο με ολα αυτα.
Εαν εχεις προσεξει εσυ και ολοι οι αλλοι εδω μεσα εμενα μου αρεσει να δινω γενικοτερα BENEFITS. ;)
Αυτο θα στο βεβαιωσουν οσοι με ξερουν απο κοντα. :think:
Οποιος μπορει να δει λιγο πιο βαθεια καταλαβαινει. :rockon:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Τα εχω παρει φιλε αλλα οχι οπως το λες εσυ απλα τα εχω παρει στο κρανιο με ολα αυτα.
Εαν εχεις προσεξει εσυ και ολοι οι αλλοι εδω μεσα εμενα μου αρεσει να δινω γενικοτερα BENEFITS. ;)
Αυτο θα στο βεβαιωσουν οσοι με ξερουν απο κοντα. :think:
Οποιος μπορει να δει λιγο πιο βαθεια καταλαβαινει. :rockon:

Τελικά είσαι μεγάλος μαλάκας (όπως θα έλεγε και η κοινωνία).

Αντί να τα "πάρεις", τα έχεις πάρει! Είσαι ήδη στο λάθος δρόμο!

Δεν υπάρχουν σταυροφόροι κολλητέ σε αυτό το άθλημα.

Πάρα πολύ λίγοι οι καλοί με τους οποίους μοιράζεσαι benefits και σε κλειστό κύκλο. Οι σωματοφύλακες ήτανε τρεις και παραλίγο 4, μην το ξεχνάς αυτό.

Βρίστε τώρα που παροτρύνω να κλείσει ο κύκλος των πληροφοριών...

Θηλυκή αναποφάσιστη κοινωνία: Μοιράζεις πληροφορίες αβέρτα κουβέρτα, τα "παίρνεις", τα κρατάς σε κλειστό κύκλο, τότε είσαι κρυψίνος και μονοφαγάς.

[size=14pt]WTF![/size]

lost4417

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
4
Like
120
Πόντοι
1
BABY απο το στομα σου και στου Θεου το αφτι!!! Μακαρι φιλε μου να πανε ολα οπως τα εχω ονηρευτει!!! Ευχαριστω ολους σας για την συμπαρασταση.

Για αυτο που αρχισε παλι και κακολογει ο ενας τον αλλον, χωρις να στεκει και χωρις να υπαρχει και λογος.

Λοιπον επειδη γραφονται πραγματα με τα οποια δεν συμφωνω και δεν ειναι και πρεπον γιατι για αλλο λογο υπαρχει το thread.
Πρωτα συστεινω ηρεμια.

Δεν το καταλαβαινω αμα περνας καλα με καποια τουριστρια τι νοημα εχει να λες οτι καποιος τα περνει. Για οσους εχουν μνημη και πανε σε προηγουμενα μυνηματα θα δουν οτι πολλοι απο εδω μεσα εχουν κολησει με τουριστρια λογο χημειας. Τι παει να πει δηλαδη οτι τα πειρε καποιος και τις προωθησε??? Μην γραφουμε ανοησιες.

Αμα σου αρεσει καποια τουριστρια, πας και δεις οτι υπαρχει και κατι που σε εξειταρει, εχει γινει promotion? Ανοησια μεγυστη.

Δεν καταλαβαινω γιατι θα πρεπει με το σωνει και καλα ολοι να γινουμε (ζηταω συγνωμη που θα χρησιμοποιησω τα nick σας, μην με παρεξηγησετε) BABY, NITRO, Yorgos, ZTOD, Yura και οποιον αλλον εχω ξεχασει. Δηλαδη θα πρεπει και θα μιλησω προσωπικα να ζηλευω αυτους που περνανε καλα και ξοδευουν δικα τους χρηματα και χρονο? Για πιο λογο? Θα κερδισω κατι και δεν το ξερω? Ο καθενας ειναι διαφορετικος και παλι καλα γι’αυτο. Απο εκει και περα οι συμβουλες που παρεχονται, ειναι στην κριση του καθενος να τις ακουσει ή να μην τις ακουσει.

Ο νοημων ανθρωπος ειναι ικανος να κρινει και να χαραξει απο εκει και περα την πορεια του χωρις να χρειαζεται να κρινει το παρεχων της συμβουλης που αλλωστε ο ιδιος ζητησε στην αρχη.

Συγνωμη για το μεγαλο post.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
εγω λεω όπως ειστε ολοι ετσι μαζι να σας παρω και να κερασω φραπεδιες το βραδυ....αυριο θα ειστε αλλοι ανθρωποι,πιο χρησιμοι για την κοινωνια...believe me...i don't say arloubes.. :grin:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Λοιπόν, κύριοι προσοχή. Τελικά το site το διαβάζουν πολλές κοπέλες.

Και δεν είναι όλες μπαλότσες όπως φανταζόμαστε.

Οι χθεσινές "γόβες" γνωρίζουν ποιος κρύβεται πίσω από το nickname Yorgos.

[size=8pt](Τι ήθελα και έγραψα τόσες λεπτομέρειες ο μαλάκας?)[/size]

Κοίτα γκαντεμιά, εγώ πως θα ανακαλύψω το nickname τους?

Πάντως, δεν την χάλασε από ότι κατάλαβα, μάλλον καλό θα μου κάνει in the long term.

("γόβες" εάν διαβάζετε, απλά να σας πω ότι πέρασα γαμάτα εχθές!)

lost4417

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
4
Like
120
Πόντοι
1
vasos αμα ειμαι και εγω invited?(guest list) μπορει να βοηθησει καθολου την κατασταση μου? (συγνωμη για το θαρρος που περνω)

Αλλα ρε γαμωτο δεν πεινω καθολου Nescafe (με πειραζει στο στομαχι). Espressaki ή ελληνικο δεν εχει το καταστημα?

donator

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
73
Like
1.161
Πόντοι
2.461
Αμα σου αρεσει καποια τουριστρια, πας και δεις οτι υπαρχει και κατι που σε εξειταρει, εχει γινει promotion? Ανοησια μεγυστη.

Δεν καταλαβαινω γιατι θα πρεπει με το σωνει και καλα ολοι να γινουμε (ζηταω συγνωμη που θα χρησιμοποιησω τα nick σας, μην με παρεξηγησετε) BABY, NITRO, Yorgos, ZTOD, Yura και οποιον αλλον εχω ξεχασει. Δηλαδη θα πρεπει και θα μιλησω προσωπικα να ζηλευω αυτους που περνανε καλα και ξοδευουν δικα τους χρηματα και χρονο? Για πιο λογο? Θα κερδισω κατι και δεν το ξερω? Ο καθενας ειναι διαφορετικος και παλι καλα γι’αυτο. Απο εκει και περα οι συμβουλες που παρεχονται, ειναι στην κριση του καθενος να τις ακουσει ή να μην τις ακουσει.

Ο νοημων ανθρωπος ειναι ικανος να κρινει και να χαραξει απο εκει και περα την πορεια του χωρις να χρειαζεται να κρινει το παρεχων της συμβουλης που αλλωστε ο ιδιος ζητησε στην αρχη.

Συμφωνώ απόλυτα με τον lost.
Αν δηλ πάω με κάποια που κάποιος την εκθειάζει και εμένα δεν μου λέει τίποτα, πάει να πεί πως ο άλλος την προμοτάρει για τα πάρει? :think: :think: :thumbsup: Ο καθένας έχει τα δικά του γούστα και κριτήρια :thumbsup:
Respect to you all

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Λοιπόν, κύριοι προσοχή. Τελικά το site το διαβάζουν πολλές κοπέλες.
Και δεν είναι όλες μπαλότσες όπως φανταζόμαστε.
Οι χθεσινές "γόβες" γνωρίζουν ποιος κρύβεται πίσω από το nickname Yorgos.
[size=8pt](Τι ήθελα και έγραψα τόσες λεπτομέρειες ο μαλάκας?)[/size]
Κοίτα γκαντεμιά, εγώ πως θα ανακαλύψω το nickname τους?
Πάντως, δεν την χάλασε από ότι κατάλαβα, μάλλον καλό θα μου κάνει in the long term.
("γόβες" εάν διαβάζετε, απλά να σας πω ότι πέρασα γαμάτα εχθές!)

Αγαπητές "γόβες", μπορείτε να βάλετε review εδώ για το πως περάσατε με τον Yorgos....

xaxaxaxa

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
Just came back from Jane (Τζένη ή Eυγενία)..... :dancing: :dancing: