Cr9
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 408
- Πόντοι
- 96
Αν θέλεις μπορείς να τα γράψεις και στο προφίλ της να μείνει στο αρχείο κριτικών:
Κομοδινο Νο1 !!!Με την Inna, λοιπον απο glamour.
Σωμα λαμπαδα, μονοκομματο, αδυνατο, μαλλι πιο ανοιχτο προς καστανο.
Προσωπο ομορφο, νεανικο μεν, οχι ομως αθωο, εφηβικο οπως στις φωτο δε. Πιο ρωσοφατσα σε σχεση με τα μεσογειακα χαρακτηριστικα των φωτογραφιων.
Δερμα λευκο, καθαρο, σφιχτο(ποσο ωραιο), στηθος μικρο με ροζε ρωγες, γλυκος συνδυασμος σε σχεση και με το λευκο της δερμα.
Πιπα, αερας σκετος, ασυμπιεστος, τζαπα και το extra cim που πηρα :-.
Στα του αγωνα καλη συμμετοχη, δεν ειπε οχι σε τιποτα το μικρο(γελαω λες και εγω ειμαι ο πολυ μεγαλος) , αν και τη ζορισα σε καποιες φασεις, ΑΛΛΑ πρωτοβουλια καμια, απολυτως καμια.
Συμπεριφορα, λιγομιλητη και καπως παγερη. Ακομα και στο μπλα μπλα δεν επερνε πρωτοβουλιες, κατι να πει βρε αδερφε, να ρωτησει, να μιλησει. Αλλα αυτο δεν ειναι που αρεσει σε μερικους .
Σε γενικες γραμμες περασα καλα, πηγα εκει να παρω αυτα που ηθελα και οχι να περιμενω τι θα μου δωσει το πιπινι. Και αφου τα πηρα , ολα καλα για μενα.
Σωστός, ωραία ενημέρωση.Με την Inna, λοιπον απο glamour.
Σωμα λαμπαδα, μονοκομματο, αδυνατο, μαλλι πιο ανοιχτο προς καστανο.
Προσωπο ομορφο, νεανικο μεν, οχι ομως αθωο, εφηβικο οπως στις φωτο δε. Πιο ρωσοφατσα σε σχεση με τα μεσογειακα χαρακτηριστικα των φωτογραφιων.
Δερμα λευκο, καθαρο, σφιχτο(ποσο ωραιο), στηθος μικρο με ροζε ρωγες, γλυκος συνδυασμος σε σχεση και με το λευκο της δερμα.
Πιπα, αερας σκετος, ασυμπιεστος, τζαπα και το extra cim που πηρα :-.
Στα του αγωνα καλη συμμετοχη, δεν ειπε οχι σε τιποτα το μικρο(γελαω λες και εγω ειμαι ο πολυ μεγαλος) , αν και τη ζορισα σε καποιες φασεις, ΑΛΛΑ πρωτοβουλια καμια, απολυτως καμια.
Συμπεριφορα, λιγομιλητη και καπως παγερη. Ακομα και στο μπλα μπλα δεν επερνε πρωτοβουλιες, κατι να πει βρε αδερφε, να ρωτησει, να μιλησει. Αλλα αυτο δεν ειναι που αρεσει σε μερικους .
Σε γενικες γραμμες περασα καλα, πηγα εκει να παρω αυτα που ηθελα και οχι να περιμενω τι θα μου δωσει το πιπινι. Και αφου τα πηρα , ολα καλα για μενα.
και ομως υπαρχουν ζωα αγαπουληδες που πανε σε πουτανες και δωρα απο πανω
Αυτό πάλι το είμαιΕλληνίδα[size=12pt]Ρωσίδα [/size]και έχω followers στο FB και στο Insta, και γιαυτό θέλω 300 παρά τα χάλια μου, δεν το καταλαβαίνω...
Μας διαβάζει κιόλας Πρόεδρε! Το έκλεισε το Ινστα!Μεγαλη ιδεα εχει το Μπαζο για την παρτη της !!!
Σε λιγο θα κλεισει και το προφιλ στο ΕΝ !!!Μας διαβάζει κιόλας Πρόεδρε! Το έκλεισε το Ινστα!
Η Κλέλια ήταν κάπως έτσι, αλλά ζητούσε 100 ευρώ η κοπέλα.Για επίδοξους χορηγούς.
και ομως υπαρχουν ζωα αγαπουληδες που πανε σε πουτανες και δωρα απο πανω