Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 73 άτομα (13 μέλη και 60 επισκέπτες)

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Με την Inna, λοιπον απο glamour.

Σωμα λαμπαδα, μονοκομματο, αδυνατο, μαλλι πιο ανοιχτο προς καστανο.
Προσωπο ομορφο, νεανικο μεν, οχι ομως αθωο, εφηβικο οπως στις φωτο δε. Πιο ρωσοφατσα σε σχεση με τα μεσογειακα χαρακτηριστικα των φωτογραφιων.
Δερμα λευκο, καθαρο, σφιχτο(ποσο ωραιο), στηθος μικρο με ροζε ρωγες, γλυκος συνδυασμος σε σχεση και με το λευκο της δερμα.
Πιπα, αερας σκετος, ασυμπιεστος, τζαπα και το extra cim που πηρα  :-.
Στα του αγωνα καλη συμμετοχη, δεν ειπε οχι σε τιποτα το μικρο(γελαω  :grin: λες και εγω ειμαι ο πολυ μεγαλος) , αν και τη ζορισα σε καποιες φασεις, ΑΛΛΑ πρωτοβουλια καμια, απολυτως καμια.
Συμπεριφορα, λιγομιλητη και καπως παγερη. Ακομα και στο μπλα μπλα δεν επερνε πρωτοβουλιες, κατι να πει βρε αδερφε, να ρωτησει, να μιλησει. Αλλα αυτο δεν ειναι που αρεσει σε μερικους  :dunno:.
Σε γενικες γραμμες περασα καλα, πηγα εκει να παρω αυτα που ηθελα και οχι να περιμενω τι θα μου δωσει το πιπινι. Και αφου τα πηρα  :kissass:, ολα καλα για μενα.
Κομοδινο Νο1 !!!
Για να δουμε ποιο θα ειναι το Νο2  :grin:

old boy

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Αυγ 2010
Κριτικές
90
Like
13.557
Πόντοι
25.700
Με την Inna, λοιπον απο glamour.

Σωμα λαμπαδα, μονοκομματο, αδυνατο, μαλλι πιο ανοιχτο προς καστανο.
Προσωπο ομορφο, νεανικο μεν, οχι ομως αθωο, εφηβικο οπως στις φωτο δε. Πιο ρωσοφατσα σε σχεση με τα μεσογειακα χαρακτηριστικα των φωτογραφιων.
Δερμα λευκο, καθαρο, σφιχτο(ποσο ωραιο), στηθος μικρο με ροζε ρωγες, γλυκος συνδυασμος σε σχεση και με το λευκο της δερμα.
Πιπα, αερας σκετος, ασυμπιεστος, τζαπα και το extra cim που πηρα  :-.
Στα του αγωνα καλη συμμετοχη, δεν ειπε οχι σε τιποτα το μικρο(γελαω  :grin: λες και εγω ειμαι ο πολυ μεγαλος) , αν και τη ζορισα σε καποιες φασεις, ΑΛΛΑ πρωτοβουλια καμια, απολυτως καμια.
Συμπεριφορα, λιγομιλητη και καπως παγερη. Ακομα και στο μπλα μπλα δεν επερνε πρωτοβουλιες, κατι να πει βρε αδερφε, να ρωτησει, να μιλησει. Αλλα αυτο δεν ειναι που αρεσει σε μερικους  :dunno:.
Σε γενικες γραμμες περασα καλα, πηγα εκει να παρω αυτα που ηθελα και οχι να περιμενω τι θα μου δωσει το πιπινι. Και αφου τα πηρα  :kissass:, ολα καλα για μενα.
Σωστός, ωραία ενημέρωση.
Όχι και ότι καλύτερο απ'ότι κατάλαβα....

010010001

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2016
Like
0
Πόντοι
0

Ndivo

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Κριτικές
20
Like
305
Πόντοι
3.210
Αυτό πάλι το είμαι Ελληνίδα και έχω followers στο FB και στο Insta, και γιαυτό θέλω 300 παρά τα χάλια μου, δεν το καταλαβαίνω...  :idiot:

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Μεγαλη ιδεα εχει το Μπαζο για την παρτη της !!!

Ndivo

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Κριτικές
20
Like
305
Πόντοι
3.210
Ααααα, τώρα μάλιστα.
Εκανα συνειρμό με Iro.....

ΜrKavlopoulos

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
82
Like
3.658
Πόντοι
13.610
Βρε παρτάκηδες..  :grin:

κανείς δεν ξέρει? :cool2:

Athens

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2006
Κριτικές
79
Like
5.283
Πόντοι
18.330
Συναγωνιστές καλημέρα.

Πριν γράψω το παρόν ήθελα να σιγουρευτώ.  Τώρα που σιγουρεύτηκα, σας ενημερώνω πως η JULIET () με κόλλησε γονόρροια, και μάλιστα πολύ ανθεκτική.

Είμαι σίγουρος καθώς από 7/2 μέχρι και σήμερα έχω πάει μόνο μαζί της.  Το ραντεβού έγινε στον χώρο της το προηγούμενο Σ/Κ, για μια ώρα.  Η πίπα μόνο ήταν ακάποτη.  Η αλήθεια είναι πως την γάμησα για πολύ λίγο, εννοείται με καπότα, και περισσότερο άραξα και με πίπωνε για πολύ ώρα.

Την Δευτέρα 15/2 είχα τις πρώτες ενοχλήσεις.  Την Τρίτη πήγα σε ουρολόγο ο οποίος χωρίς εξετάσεις μου είπε πως έχω ουρηθρίτιδα, και μου έδωσε μια αντιβίωση.  Από το βράδυ της Τρίτης άρχισα να έχω και έκκριμα από την ουρήθρα.    Πέμπτη βράδυ ξαναπήγα, γιατί δεν περνούσε, ούτε ο πόνος ούτε τα εκκρίματα.  Κάναμε καλλιέργεια ουρηθρικού εκκρίματος, και χθες βράδυ που πήρα τα αποτελέσματα έχω «Neisseria gonorrhoeae σε μεγάλη ανάπτυξη» και μάλιστα ιδιαιτέρως ανθεκτική.  Μου είπε πως αυτό κολλάει και με το στοματικό.  Μου έδωσε άλλη αντιβίωση και μου είπε πως θα περάσει σε 1-2 μέρες έτσι.

Ευτυχώς είμαι ελεύθερο πουλί (εάν και πληγωμένο) και δεν έχω προβλήματα με το τι και πως.

Εάν κάποιος την ξέρει, ας την ενημερώσει.  Όσοι πήγατε μαζί της, ελπίζω να είστε καλά.

Αυτά.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom