Ndivo
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 20
- Like
- 305
- Πόντοι
- 3.210
Ταμαρα ειναι ο επομενος στοχος
Προχώρα!
Παραμένει δυνατή στο service
Ταμαρα ειναι ο επομενος στοχος
Karolina που την βλέπουμε αυτή που ανέφερε ο Νικ και ο προεδρος;
Και εγώ αυτής της άποψης είμαι συναγωνιστή. Αλλά στο Ελλαδιστάν του 2016 ισχύουν άλλοι νόμοι προσφοράς / ζήτησης και ελεύθερης αγοράς από τον υπόλοιπο κόσμο...
Και δεν εχει και ακαποτα και χωρις κωλο παμε αλλου !!!Και χωρίς κώλο ΔΕΝ λέει...
Σαν πρώτος κανόνας που γνωρίζω είναι όταν πληρώνεις διαλέγεις. Αν πληρώνουμε για να μας διαλέγουν κλάφτα Χαράλαμπε
Και δεν εχει και ακαποτα και χωρις κωλο παμε αλλου !!!
Ενταξει ειπαμε εκοψε τον κωλο αλλα οπως και να το κανουμε ειναι απο τα καλυτερα κοριτσια και με αψογο Σερβιτσιο !!!Μας τα χάλασε η καριολίνα εεε Καρολίνα ήθελα να πώ...
εγώ προσωπικά αυτή θα την έψαχνα η στη μπιφτεκουπολη η στου Μπαϊρακτάρη ...κανεις για αυτο το μωρό ;
παλι σας εφεξε ρε κολοφαρδα εκει κατω...
Αν αυτή είναι από τα καλύτερα κορίτσια τότε η Mya Diamond τί είναι?Ενταξει ειπαμε εκοψε τον κωλο αλλα οπως και να το κανουμε ειναι απο τα καλυτερα κοριτσια και με αψογο Σερβιτσιο !!!
Τωρα γιατι την χαλασε στον μικρο επανω ας μας το πει ο ιδιος εκτος αν κακομαθε με τις Αμερικανες ?
Και ρωταω γιατι με εμενα παντα ηταν αψογη που την συνανταω απο την πρωτη της μερα στα μερη μας !!!
΄Ετσι μπράβο ............................................................................................
Αυτα και αν ειναι γουστα Μικρε , ειληκρινα οτι καλυτερο απο χαρακτηρα και Σερβιτσιο !!!
Μονο που συγκρινεις ανομια πραγματα !!!
Και σε παρακαλω την Ναγια το Αλμπανι του 100αρικου μην την βαζεις εδω και χαλαμε και το thread !!!
Αυτα και αν ειναι γουστα Μικρε , ειληκρινα οτι καλυτερο απο χαρακτηρα και Σερβιτσιο !!!Αν αυτή είναι από τα καλύτερα κορίτσια τότε η Mya Diamond τί είναι?
Ήρθα Βιέννη να θυμηθούμε τα παλιά
Πρώτη φορά που ξαναπιάνει δουλειά μετά από την εγκυμοσύνη.
Είχα να την δώ από τότε.
www.residenz-tpb.at/details/573]http://www.residenz-tpb.at/details/573[/url]
230 έδωσα.
Και η nagia τόσο δεν το πήγε?