mallias20
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2013
- Κριτικές
- 195
- Like
- 25.421
- Πόντοι
- 33.818
Συναγωνιστές καλημέρα.
Πριν γράψω το παρόν ήθελα να σιγουρευτώ. Τώρα που σιγουρεύτηκα, σας ενημερώνω πως η JULIET () με κόλλησε γονόρροια, και μάλιστα πολύ ανθεκτική.
Είμαι σίγουρος καθώς από 7/2 μέχρι και σήμερα έχω πάει μόνο μαζί της. Το ραντεβού έγινε στον χώρο της το προηγούμενο Σ/Κ, για μια ώρα. Η πίπα μόνο ήταν ακάποτη. Η αλήθεια είναι πως την γάμησα για πολύ λίγο, εννοείται με καπότα, και περισσότερο άραξα και με πίπωνε για πολύ ώρα.
Την Δευτέρα 15/2 είχα τις πρώτες ενοχλήσεις. Την Τρίτη πήγα σε ουρολόγο ο οποίος χωρίς εξετάσεις μου είπε πως έχω ουρηθρίτιδα, και μου έδωσε μια αντιβίωση. Από το βράδυ της Τρίτης άρχισα να έχω και έκκριμα από την ουρήθρα. Πέμπτη βράδυ ξαναπήγα, γιατί δεν περνούσε, ούτε ο πόνος ούτε τα εκκρίματα. Κάναμε καλλιέργεια ουρηθρικού εκκρίματος, και χθες βράδυ που πήρα τα αποτελέσματα έχω «Neisseria gonorrhoeae σε μεγάλη ανάπτυξη» και μάλιστα ιδιαιτέρως ανθεκτική. Μου είπε πως αυτό κολλάει και με το στοματικό. Μου έδωσε άλλη αντιβίωση και μου είπε πως θα περάσει σε 1-2 μέρες έτσι.
Ευτυχώς είμαι ελεύθερο πουλί (εάν και πληγωμένο) και δεν έχω προβλήματα με το τι και πως.
Εάν κάποιος την ξέρει, ας την ενημερώσει. Όσοι πήγατε μαζί της, ελπίζω να είστε καλά.
Αυτά.
Τύπε είσαι 100% σίγουρος για αυτά που γράφεις; Αν ναι γράψτα και στο Thread Θεσσαλονίκης. Είχα σκοπό να τη συναντήσω σήμερα αν ήταν ελεύθερη...